Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Ronis iekļauts jaunās NATO stratēģiskās koncepcijas izstrādes grupā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mulku nave
m
Neslave sevi-otru tik aprobezotu demagogu un nekulturalu blaveju ar lielu "es"pa visu i-netu atrast nav iespejams.Demagogisks mulkis biji,esi un paliksi.
narkologs
n
Atšķirībā no tevis, māku gan. Jo es sarunā par politiku varu runāt par politiku, bet tu vari tikai agresīvi bļaut. Vēl māki lietot komandu "copy" un pārkopēt citu teiktus vārdiņus, tikai neproti paskaidrot, kas tev nepatīk otra cilvēka argumentācijā, tāpēc par idiotu kļūsti pats. Bet par vērtējumu nreapvainojies - uzvedies kā idiots un par idiotu tiki novērtēts. Tā bija un tā būs.
karlo
k
ronim sejas vaibstos ir kaut kāda līdzība ar pašu rasmusenu. tas arī būs īstais iemesls...
mulku nave
m
Tu vispar maki domat?!
Oskars
O
Tagad mūsu RONIS dosies kaujā ar MEDVEDJI (LĀCI )
donis
d
Riekstins rej, rej, rej ka TP kucens un nekad neizmirst sevi, sis slimais narcists, paslavet par kaut kadiem butiskiem, tikai vinam zinamiem, sasniekumiem arpolitka. Kapec sis kretins Riekstins nav lidz sim patriekts no Arlietu ministrijas? Lai Riekstins iet un pelna naudu nodokliem, jo parak ilgi pats un visa sakalu banda, ta saucamie diplomati, ir notralinajis citu cilveku sapelnito naudu...
VP
V
Labs ierēdnis, bet nekāds dižais domātājs viņš nav, lai būtiski palīdzētu ar jaunas stratēģiskās koncepcijas izstrādāšanu. Raksta un runā viņš vāji (abos gadījumos tik tiešām, kā amerikānis). Ceru ka pārejie grupas dalībniekie ir cita veida "smagsvari", jo jauna pieeja NATO ir vajadzīga.
narkologs
n
Dienas komentētāji apgūst labākās Delfu tradīcijas - jau parādās agresīvi bļaujoši tipi, kas izsaka iebildumus pret citādi domājošo komentāriem. Nevis pret saturu, bet pret to, ka citādi domājošie vispār komentē. Diena, jums labi veicas ar deklarācijas "Internets bez naida" ievērošanu. Vai arī šī deklarācija ir tukša formalitāte.
narkologs
n
Pagaidām mums vēl ir vārda brīvība un tu nevienu nekomandēsi. Saprati?
JĀNUSS
J
Slepenkaprāls bez vārda un tēva vāda
mulku nave
m
Tev neviens vertejumu neprasija-nebazies,kur nevajag.
narkologs
n
Runa nav par uzvaras faktu, bet par vērtējumu - PSRS uzvara nozīmēja sarkanā fašisma (komunisma) draudus nu jau visai pasaulei, kamēr karu zaudējusī Vācija atbrīvojās no brūnā fašisma (nacisma) un vismaz VFR izveidojās normāla civilizēta sabiedrība.
Bezē
B
Jā, gudri d..st nav malku cirst...... Bet , ja tā nopietni, ar ko vispār nodarbojas šis kungs??? Vai tiešām ar kaut ko lietderīgu?
Dīzels
D
Tu čalīt rullē var padomāt 1.x lasi ziņu par politiku.
Человек
Ч
Надеюсь, он съездит в Россию, и там его арестуют за отрицание факта победы советского народа в Великой отечественной войне.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas