Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Rosina veidot neatkarīgu komisiju Vecrīgas notikumu izpētei

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kāpēc.
K
Kāpēc izdzēsti komentāri.
Kās notiek.
K
Kāpēc bloķēti blogi.
xxx3
x
JAUTAJUMS GOMANIM, KALVITIM, SLESERAM, SEGLINAM,SLAKTERIM, DAUDZE, UN CO.. .. PALASOT AVIZES UN PASKATOTIES FOTO PIE KA IR NOVEDUSI JUSU VALDIBA.. MAN RADAS SLIKTS JAUTAJUMS.. 1 BIJA LIETUSSARGU REVOLUCIJA.. 2 IR BRUGAKMENS REVOLUCIJA.. KADA BUS TRESA? DEGMAISIJUMA? VALDOSA SKIRA! varbut tomer vajag mazak zagt un netracinat tautu? NU NEVAJAG MUMS JAUNAS NEKARTIBAS.. VAI JUS NEVARAT SAVA STARPA SARUNAT.. NU ZOGIET.. TAUTAI NAV ZEL..BET ZOGIET AR MERU! LAI TAK VALSTS NENOIET BANKROTA!
Juris
J
Tas nav pēdējāis grautiņš! Jo valdošie līdz šim neko nav sapratuši,izņemot ka izdomāt jaunus spec līdzekļus, ko pilietot pret savu tautu?
AL
A
Izskatās ka Žīgures kundze vakar iemaldījusies Vecrīgā un ar ķieģeli dabūjusi pa galvu, un sākusi runāt pinīgas aplamības un izdomāt kautkādas mistiskas komisijas. Ir policija, kurai arī jāizmeklē šis grautiņš. Lai aiztur vainīgos un tiesa lai notiesā. Bet Žigures kundze laikam izštukojusi kā varētu nopelnīt.
Liva
L
Tavuprāt, padomju sistēma sabruka tāpēc, ka pāris simti latviešu aizgāja uz Doma laukumu un pateica "Sezam, atveries!"? Vajag lasīt vēstures grāmatas, nevis demagoģiskus sacerējumus par dziesmoto revolūciju. PSRS sabruka ilgstošu politisku un ekonomisku procesu dēļ, lielākā daļa nokuriem, turklāt, bija radušies ārēju apstākļu rezultātā. Protams, katram politiķim ir izdevīgi stāstīt, kā viņi ir "izcīnījuši neatkarību", bet skumjā patiesība ir tāda, ka viņiem diemžēl nekāda nopelna tajā nebija.
celtnieks
c
ēkām vakardienas grautiņos nodarīti zaudējumi aptuveni 10 000 latu apmērā, tā liecina pašreizējās FM aplēses......... atlaižot visas 249 valsts aģentūras un visus tur nobarotos padomniekus, visu Vecrīgu var saremontēt !
ieva
i
neatkariigu komisiju? vai tad mums veel ir kaads neatkariigais (nesamaksaajams)?
Andrejs Šikors
A
Pilnībā piekrīt, bet komisijā jābūt obligāti gan valsts, gan pašvaldības, gan nevalstisko organizāciju pārstāvjiem.
!
!
Nav tādu teroristu. Ja vien ar to nedomā LR valdību, kas terorizē iedzīvotājus ar dramatisko ekonomiku, ar nodokļiem, ar verbālu agresiju, ar apsaukāšanos, ar puiciskumu, ar protežējamo un līdzīgo stutēšanu ... Sabruka pat daudz varenākā padomju sistēma, ko tu te cepies?
!
!
Tad, kad bija jāapsargā importētos bezdzimuma klaunus, tad policijai resursi atradās. Tagad, kad sms lietu ministrs UZVAROŠI sūta īsziņas citu partiju cilvēkiem, tad ir jānotic, ka jaunieši, kas apņēmīgām sejām stāvēja blakus policistiem pie biržas ēkas, nav pamanīti. Vai tu tici, ka meļu koalīcija spēj izgudrot arvien neticamākas pasaciņas?
Vuarzazi
V
Uz Euronews rada ik pusstundu, kaa 2 IETRENETI provakatori ielauz policijas vairogu liniju pie Saeimas. Kas tie ir?
jūrmalniece
j
Neatbalstu grautiņus, un tā ir tikai jūsu interpretācija.. Diemžēl vārda un pulcēšanās un vārda brīvība ir vērtības, kas Latvijā (arī vakardienas kontekstā) ir apdraudētas, par ko būtiski runāt tieši šobrīd - ja vien jums tās vispār kaut ko nozīmē.
Aģents
A
Izveidojiet neatkarīgu komisiju, lai izpētītu, kuras valsts specdienestu labā strādā Krīgers, Štokenbergs, Pabriks un Parex ekonomists Kokins.
Lelle
L
...un atkal terēt nodokļu naudas?! Nu Nē!!! TIKAI SABIEDRISKĀ KĀRTĀ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VAIRĀK


Atklāta vēstule ar aicinājumu veidot neatkarīgu komisiju

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas