Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

Rozentāle KNAB šefam prasīšot "kā juristam", kā rīkoties ar Bērnu slimnīcas valdi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TPJO
T
Redz ka aizstav savas kases atbalstitaju. TP zog naudu no slimiem berniem! Kauns TP!
Jānis
J
Jā, kā ta GundarBērziņš šoreiz nespēja pareģot šādu nesmukumu TP caur KNAB?
Jānis
J
Rozentāles tante, Profesora vietu un Trīs zvaigžņu ordeni Mozgim nedod par Slimnīcas vadīšanu, tāpēc par nevīžīgi savas iestādes vadīšanu, kas robežojas arī ar morāles jautājumiem, viņu var atstādināt ;/
Jā,
J
TP sūta Rozentāli izzondēt, ko un cik zina KNAB.
ciniķis
c
Tik milzīgi štati veselības ministrijā un tā izspūrusī vecā klukste neatrada nevienu ''kompetentu'' juristu ?!
es
e
P.S.Ja taa nauda ir nozagta un esmu paarliecinaats,ka tas tiesam taa ir ar 10-15 gadiniem buutu par maz,iedzivoties uz beernu veseliibas reekina,vinus vajadzeetu pakaart aiz pautiem un vadaat pa Latviju un peec tam dzelzs buurii Paardaugavaa blakus iekarotaaju piemineklim,lai katrs vareetu viniem iesplaut giimii.
es
e
Ko taa klukste tur kladzina par kautkadu padoma prasiisanu,vai no gultas vina ari skrien pie ginekologa peec padoma?Nu gatavais apsurds,ja ir aizdomas tad jaatlaiz visa valde kameer noskaidro patiesiibu,bet mums taa ir,kur tpesniki,tur nesmukas naudas lietas.Brinums,ka pajolitis Mareks nekur nav iejaukts(pagaidaam).
Rey
R
palielināju att. 1200% frizūrā pie matu saknītēm saskatāmi kautkādi svešķermeņi
Ance
A
Tiks saskaņota knaba darījuma daļa?:) Bet, ja nopietni, ceru, ka saruna tiks protokolēta un notiks liecinieku klātbūtnē! Un vispār, vai sarunas starp noziedznieku un ķērāju ir likumīgas un pieļaujamas?
!
!
Domburšovā redzētais vieš šaubas par godavīru klātbūtni tajā kompānijā. Godavīrs tā nespirinātos.
Aleks
A
Vai tad ministrijas milzīgajā štatā neviens neko vairs nevar izdomāt un ministre pati nespēj pieņemt lēmumu. No kura laika KNAB kļuvis par bezmaksas juridisko konsultāciju biroju ministriem?
Domburšova pēcgarša
D
Klausies un skaties: visi visu zin (izņemot zagļus!), visi pa kaktiem tik pareizi spriež, bet, sanākot kopā, kaismīgi runā, bet patiesība vienalga ieslēpta azotēs, lai kā Domburs viņu centās izvilkt gaismā!Tas ir visās jomās. Mēs visi melojam: tikai katram savi iemesli! Latvieši, iztaisnosim reiz muguras un sauksim lietas īstajos vārdos: tā mēs izglābsim savu valsti!
Vija
V
Jūtas vainīgs vai nē, bet Mozgim jau nu vajadzēja atkāpties, tā būtu godīgāk un ticamāk viņa nevainībai! Cita starpā, vakar KNL Domburs strādāja lieliski, jo visu raidījuma laiku uzturēt un izturēt tādu spriedzi... Profesionāli!
KLM
K
Kur palicis TP gaišreģis Bērziņguntars, kuram vienmēr ir ko teikt? Aizdomīgi dīvains klusums. ................................................... ............................................................ ........................................................ Ies pējams, Jūsu pieminētais kungs klīst pa Rīgu, rūpīgi apostot katru tepiķīti, ja atceras viņa reiz teikto - prezidents ir tepiķītis, uz kura katrs var noslaucīt kājas....
Pēteris Krišjānis
P
Ir tikai tāds sīkums - šim noziegumam nāk līdzi politiskā atbildība. Ja valde ir vedusi politiku iestādē tādu, ka rezultātā varēja tā pat garām ejot nozagt tādu summu, tad tā ir ļoti smaga politiskā bumba.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas