Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Rozenvalds: Ījabam ir tiesības tā runāt, bet tas neveicina sabiedrisko līdzsvaru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pate
P
Vai latviešiem reiz pienās laiki, kad beigs kašķēties. Stulba tauta.Patiesi ,stulba.
aprobežotā tauta
a
Ijabu pakārt pie kauna staba un Vienotību patriekt ! Dzintars jūtami sirgst ar lielummāiju.
Dzens
D
Uzjautrinoši, ka cilvēki, kas pārmet Ījabam naida kurināšanu, melošanu utt. nekautrējas vienkārši apsaukāties un piedēvēt Ījabam angažētību. Paši nebaidaties, ka būs jāatbild par saviem vārdiem?
andreiko
a
Un Rozenvalds būs tas īstais soģis? Tur jau pat trakam sunim ir jāsmejas - šitas kundziņš kādreiz bija citās krāsās. Atmodas beigās pamanījās iekalpoties pat par poļitruku, politologs hrenovs. Jo, ja atmiņa neviļ, tad Rozenvalds bija pēdējais LVU partijas sekretārs... Tātad tas, kurš kažoku tik daudz mainījis (mēģināja vadīt arī vienu no divām sociāldemokrātu partijām), vērtēs ījabu, kura rīcība neatbilst nekādiem politoloģiskiem kritērijiem! Neesmu nekāds VL fans, bet Ījaba rīcība ir vienkārši pretīga un neprofesionāla arī.
t
t
rozenvaldam ir taisnība
uldis
u
PS pozitīvi izcelsies iepretim VL-TB/LNNK, kuriem nacionālisms visbiežāk ir tikai prasta krievu nīšana. Tasir citats no Ivara Ijaba raksta "Garlaicīgi nebūs" politikas portālā politika.lv drīz pēc vēlēšanām. Es balsoju par Visulatvijai sarakstu un Dmitrijam Mironovam pieliku+. Manās acīs Ijabs nav politologs ,bet gan prasts propagandists. Un man ir jautājums Rozenvalda kungam:,"Vai viņš arī domā ka partija Visulatvijai ir krievu nīdēju partija.
rugātes meita
r
Ījabs tūliņ būs 100. pantā pa LTV. Kopā ar Raivi Dzintaru. Domāju, ka Ījabs mēģinās izmantot izdevību, lai kaut ko noburbinātu tādu, ko pēc tam viņš varētu uzdot par "atvainošanos". Jo no tiesas, izskatās, Ivariņš ir nedaudz nobijies.
Vai , patika!
V
Jozefs Cik atceros Šveikā bija kaut kāds tipiņš, par kuru psihiatri uzrakstīja šādu atzinumu: pilnīgs idiots, var strādāt jebkuru valsts darbu.. 25.10.2010 19:21:00
Fly
F
Kauns Latvijas universitātei par šādiem politologiem!
KLM
K
uz varžacīm pats sev var kāpt un ko vien gribi skaļi maut kaut lai par zilo sevi saukt - tad protestēt un skaļi bļaut
K-K
K
... Rozenvald, neslepies aiz akademika palata - '... kam tad isti vajadzetu spriest par profesionalitates trukumu ...' Nu ne jau Ijaba sponsoram ! ... Ka Tu vari but L. Universitates socialo zinatnu dekans, un aizstavet Ijaba profesionalitati, ja nesaproti, ka ista un nenopirkta profesionalitate noteic ieturet patiesu un zinatnisku ieskatu sabiedriskas attiecibas, ne ideologisku, ne kadas etniskas novirzes propagandesanu ! Viedoklu atskiribai jabut valstiski likumigai un Apvienoto Naciju konvenciju pamatotai - kadi ir Jusu pamatojumi atskiribam ar VL programmu ? ... Vesture sen ir pieradijusi akdemiku savstarpejo, nepotisko saistibu un vienotibu aizstavot neaizstavamo !!! Kauns par sadiem politologiem !
?!?>cd
?
Kopš kura laika melot ir politkorekti? Ījābs, i aci nemirkšķinot, ļoti politkorekti pat vilku no meža izmelos ārā, ja vien VL! neattapsies viņu iepazīstināt ar Temīdas k-dzi.
Lelle
L
Pieņemu, bet kāpēc tev tā valsts Bāba- dumrovskis liekas simpātiska?
!
!
Tu esi mani ar kādu sajaucis. Es esmu VL! vēlētājs. Vienotība mani interesē tik, cik viens Dombrovskis.
cd
c
Vel Ijabs ir tipisks Latvijas pedejo 20 gadu izauklets "valsts nacionalo interesu aizstavis",kurs ir pieradis rekinaties ar savu sponsoru interesem un ir loti politkorekts....;))))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas