Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

RP plāno veikt izlēmīgas reformas Latvijas iedzīvotāju labklājībai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
krokodils - visiem
k
Zagļu žargonā runājot Sprūdžs ir politiski "opustil" Lembergu,tāpēc jau notiek šī histēriskā nomelnošanas kampaņa.
kkk
k
Tas brillainais agrak laikam Latvijas cels biedrs ari iestajies Maskavas politisko mironu Zatlera partija? tapec vinam tads skabs gimis ka tagad visi to uzzinas?
X>> abc
X
kur ir ta Saskanas Centra ,,palidziba,, cilvekiem? vai uzskruvetas apkures cenas lai segtu zaudejumus par Usakova notrillinatajiem miljoniem ires maksataju naudu? Un ko tu abc teiksi ka parasti lieli prieksnieki ,,nezin,, kur pazudusi nauda un saja gadijuma ari Usakovs ,,nezin,, kur pazuda 40 miljoni? un kapec Usakovs ,,nezin,, kur pazuda 40 miljoni bet ,,zina,, kas par to maksas? mes irnieki?
jo ma jo...
j
reformu partija plano veikti gigantiskas reformas Latvijas iedzivotaju labklajibai! Vini PLANO!!! VINI IR IZPLANOJUSI!!!
Bambaks
B
Par vēlu domāt! Vajadzēja domāt tad, kad izveidojāt koalīciju ar Vienotību un kopīgi darījāt visu, lai tikai Latvijas iedzīvotājiem būtu pēc iespējas sliktāk. Jums paredzama tikai skuju taka vēstures mēslaines virzienā, jo savus vēlētājus (arī mani!) esat smagi pievīluši. No jums gaidīju reformas, bet saņēmu barankas caurumu.
pareizi ir
p
ka dabūji barankas caurumu, to tu godam esi pelnījis! tikai pamuļķis varēja balsot par kukuļņēmēja daktera izveidotu partiju ar pasaules braukātāju un tauvas joslas meistarieni kukuli un bezizglītības nodokļu optimizētāju sisi vijoļkāju partijas valdē! prātam jābūt, la ticētu, ka viens kukuļņēmējs tagad nu baigi reformēs citus kukuļņēmējus. vai tiešām nebija skaidrs, ka visa saeimas atlaišana un partijas veidošana bija sīka cilvēciņa sīks gājiens, lai par varas makti paliktu pie siles?
  • 5
  • 1
123
1
Dievs sargi mūs no šiem reformatoriem, kuriem pašiem nav skaidrs, ko darīt lai noturētos kaut nedaudz pie siles. Mums jau ar jenotiem pietiek, nevajag vēl arī reformētu salašņu uznācienu.
abc
a
nu galīgi vārdi nesaskan ar darbiem,būtu atbalstījuši kaut gāzes vai elektrības PVN samazināšanu,tad varētu sākt ticēt,tagad skuju taka,tāpat kā Vienotībai,atliek vien SC,kas tomēr atbalsta iedzīvotāju labklājību,cik tam ir iepējas.
deokupāciju
d
deokupāciju , deokupāciju /
deokupāciju
d
deokupāciju , deokupāciju /
jā jā
j
kukule jau labu laiku grib iereformēties ostu valdēs, lai var kārtīgi uzreformēt finanses.
Janka
J
Iedzīvotājiem labākā reforma būtu Reformu partijas pašlikvidācija...
RP jau veic izlēmīgas reformas Lat
R
Reformu partija, atbalstot ar ienākumiem nesamērīgu nesamērīgu nekustamā īpašuma nodokli, jau veic izlēmīgas reformas Latvijas iedzīvotāju padzīšanai no viņu senču mājām, lai atbrīvotu vietu Krievijas jaunbagātniekiem
  • 7
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas