Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Rubenis: žurnālisti neievēroja elementāru ētiku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tas,
T
ka informācija bija zināma pašam Rubenim iepriekš, man lika domāt viņa un Volmāra viesošanās 100g kultūras raidījumā. Nelielā taisnošanās par Znotiņu, ka viņam jau labākā gods pienākas, laikam jau liecināja par kaut nelielu, bet neveiklību, jo labi zināms sabiedrības atbalsts šai izrādei, un būtībā tā jau nebija tikai izrāde, tur bija kaut kas vairāk par mums, par Ziedoni un visumu. Bet zināt jau drīkst tikai daži. Un ļoti neglīti, ja informācija, tiek nopludināta, Rubeņaprāt. Izskatījās, ka pateicība balvas saņemšanā, bija jau gruntīgi un savlaicīgi iestudēta, varbūt kļūdos, bet no malas tā likās.
k..
k
ojāriņš un zagšana, ja zog no valsts, tad ok....
Vista
V
Šķiet, ka mūsu valsts žurnālistiem klibo ne tikai ētika, bet arī profesionalitāte. Un tas ir visskumjākais.
par elertieshiem
p
Nu Dienas liberāļiem, kas plosās " IR" - NEKAS NAV SVĒTS! Tāpat kā sarmītei Vienu dienu fanoja par Šķēli, otro dienu par Repš,i trešo par Dombrovski! Komjauniete
GeneralNo4
G
Rubenis, kā īsts ebrejs-zaglis rāda ar pirkstu un sauc: "Ķeriet zagli!!" Drīzāk, lai paskaidro, kā viņa teātra izrāde ieguva galveno balvu (gada izrāde), ja tam galīgi nebija pamata!?
a.b.
a
Kauns par šādiem žurnālistiem! Visu gatavi sabojāt.
jumors
j
Forši! Pieauguši cilvēki tādi paši kā skolēni- mobīlais vienmēr kabatā- ja nu mamma pazvana. Un tikko jaunumiņš- sūtu klasesbiedram. Mīļi un čomiski, tikai kaut kā infantīli.....
Normunds Naumanis
N
Nē, es "šūmējos" par labu kolēģu no IR rīcību tieši tādēļ, ka viņi ir no Dienas un labi zina, ka avīzes tiek nodotas un drukātas pirms daudzi pasākumi L-jā ir beigušies (laika ziņā_ - proti, šīs relīzes mēs regulāri saņēmām pirms pasākumiem, bet klusējām, jo nevēlējāmies laupīt prieku nedz laureātiem, nedz avīžu lasītājiem. Jaunajā i-mediju laikā tas, protams, nestrādā, bet taču kaut tik daudz paciesties, lai Spēlmaņu nakts ceremonijas laikā (kā šogad) zālē nesāktu ceļot sms un iPhone internetvēstis, kurā tiek sūtīti no IR saņemtie rezultāti, taču varēja??? Kaut tik daudz (maz). ŠĪ patiešām nebija tā superkarstā mediju ziņa, kuras dēļ vajadzētu tā steigties. Par to es par "iriešiem" brīnījos.
KrKa
K
Ja mani atmiņa neviļ, Rubenis joprojām ir apsūdzēts pat divos kriminālprocesos. Nešaubīgi - izteikti ētisks cilvēks :)
es
e
>heino! Ojārs dig. TV sakara teicis, ka, ja "Tu esi tur iekšā, nemaz nedomā balsot pret!" Apmēram tā! Jā, lai nu kurš runātu par ētiku, tikai jau nu ne Ojārs Rubenis!
Nu beidziet
N
Vispār jau mani neizbrīna Naumaņa šūmēšanās par žurnālu "Ir", bet mediju "pvailkšanās" uz šo tēmu gan. Nu tas taču katram žurnālistikas studentam ir skaidrs - ja ziņu aģentūra nopublicē ziņu - karstu jaunumu, tad tas ir uz izķeršanu, jo ja neuzrakstīsi Tu, uzrakstīs kāds cits. es pat domāju, ka nav jēgas diskutēt par LETA kā pirmā publicētāja vainu vai nevainu, bet drīzāk tad par pasākuma organizatorisko pusi. Tak var sagatavot relīzes un tajā sekundē, kad visi balvu ieguvēji zināmi, izsūtīt medijiem. Tiem, kas nav klāt ceremonijā un nav vēl par to uzrakstījuši, paņems ziņu un uzrakstīs.
paraph
p
žurnālisti grēko, publicējot šī afērista viedokļus
Mercedesa
M
Rubenis reiz likās cienījams jauks cilvēks, bet tikai līdz brīdim, kad dzīve saveda mūs kopā un iepazinos ar viņu personīgi.... Sekls, frivols, kompleksains āksts.
luka
l
Sašutumu jāizsaka tam, kurš iedeva info
lasītājs
l
tā nav prasība, lūgums tikai, protams gribi pildi, negribi - nepildi

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas