Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Runāt vai nerunāt?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Igors > hm
I
Es arī vairāk sliecos uz to , ka Zatlera kungs pareizi darīja , noraidīdams diskusijas ar tādiem cilvēkiem , kā Lemberga kungs. Par ko tad lai viņi diskutētu - viņu darbības mērķi ir gandrīz pretēji ? Lemberga kungs ar visu savu daiļrunību cenšas visus pārliecināt , cik cēla un šķīsta ir bijusi viņa līdzšinējā darbība pārpumpējot visai prāvu kumosu tautai domātās naudiņas savā un savas ģimenes kabatās - Zatlera kunga mērķis ir gluži pretējs - kā panākt , lai tādi " sirdsšķīsti " muldoņas tik vienkārši nevarētu to darīt. Ne jau Latvija un tās pilsoņi Lemberga kungam ir prioritāte diskusijās , kā viņš pats atzinās , bet vēlēšanās par katru cenu piespiest oponentus atzīt , ka pumpēšana notikusi likumīgi , un nav neviena papīra , kas aizliegtu viņam to darīt.
edisons
e
Runāt varēs tad, kad būs notikusi tiesa (ja ataisnos), bet tagad runāt nozīmē ietekmēt tiesas procesu, jo smagos noziegumos apsūdzetajs Lembergs ir apsūdzētā statusā. Savukārt Šlesers ir aizdomās turamā statusā un runāt nozīmē ietekmēt izmeklēšanu. Tas tiem, kas nav juristi, bet labprāt izsaka savu viedokli.
Kādēļ
K
gan goda vīram, kāds vienmēr ir bijis Zatlers - SUPERārsts un tagad prezidents, būtu jārunā ar smagos kriminālnoziegumos vainotajiem iesaistītajie, apsūdzētajiem? Kāpēc? Kurā valstī TĀ var rakstīt un runāt par valsts prezidentu, kā to dara pašlaik visi mēdiji? Lej samazgas bez mitas, neatrod nevienu objektīvu faktu, ne frāzi...PIEGRIEZIES!
Novērotājs
N
zvirbulēn - Gunti Akmeņkaln - kas tevi finansē un motivē rakstīt melus par hūtes nevainību?
uz diskusijām laidiet lilli
u
tie viņas ieraksti voldī ir NEKVALITATĪVI!!!!!!!!!!!!!!!!!
viņš jau nemāk runāt
v
vinci abi dzēra, kamēr sakāvās
hm
h
Dienas viedoklis ir pilnīgi kļūdains, jo Zatlera diskusija nebūtu politiska diskusija. Lembergs nav nedz Saeimā pārstāvētas partijas vadītājs, nedz ir kādi iemesli, lai Lembergu uzskatītu par politisku konkurentu. Viņš nav pasludinājis, ka startēs vēlēšanās, bet viņa ideoloģija ir eklēktisks populistisku lozungu virknējums, kurā vairāk ir uzbraucieni citiem, bet nav savas orģinālas platformas..
Nu redz kur labi....Lai tik diskutē
N
Arilds Bethers 17.07.2011. 19:18 Nu re, te nu mēs esam. Kādu varbūt tas pārsteidz, mani nemaz. Uzklikškiniet tepat PIETIEK uz "Par privatizāciju un "sakārtotajiem likumiem"", un arī tur atradīsiet Štokenberga vārdu. Smilšu ielā 2 bija gandrīz tas pats - Lakučs arī pamanījās zemi atdalīt no ēkas. Tikai viņam tas bija vajadzīgs, lai izdevīgāk privatizētu gan vienu, gan otru, lai naudā maksājamo daļu pēc iespējas lielākā apmērā varētu aizstāt ar tobrīd mazvērtīgajiem sertifikātiem. Bet ar to viņam nepietika, vajadzēja vēl blēdīties ar lietošanas mērķiem. Bet Štokenbergs, toreiz Ekonomikas ministrs un PA padomes loceklis, viņu aizstāvēja ar zobiem un nagiem, ne traks nebija pierunājams ziņot prokuratūrai. Tāds tādu saprot. Interesanti tikai - kurš no kura samācījās...
  • 1
  • 0
sociāldemokrāts
s
Pareizi tu saki, KLM, viņš nekas nebija un nekas nav. Šī politiķa vienīgais sasniegums ir tas, ka viņš nebija un nedarīja.
  • 0
  • 0
KLM
K
bet nav savas orģinālas platformas ............................................................................................ iespējams, ka tā, tomēr maz ticams - nevarēja reiz būt LKP CK loceklis, ja nebiji ar zobiem iekrampējies KPSS platformā, ar putām uz lūpām aicinot tautu uz saulainajām komunisma tālēm...
  • 2
  • 0
sirmais
s
Zvirbulēn,nosaukt ko konkrētu par Lamberga demagoģiju nav vajadzības tādēļ, ka viņa runas ir viena vienīga demagoģija.Sociāldemokrātam varu teikt, ka zociķi ir demagogi pēc definīcijas.
cony
c
Lemberga būtības lietas apspriež,analizē,salīdzina patreiz,mūsu izveidotās Tiesu varas Ģenerālprokuratūra,kamēr lietpratēji strādā mums būtu godīgi paklusēt un neteikt ne JĀ ne NĒ,ne BALTS ne MELNS.
  • 0
  • 0
sociāldemokrāts
s
Kulta veidotāju pamatpostulāts - nekād un ne pie kādiem apstākļiem nedrīkst pieļaut pielūgsmes objekta vērtēšanu! Zatlera partija tiek veidota, ka vienas personas kults. Tāpēc ir arī šāds marasmatīsks, mūsdienu Eiropai absurds, nosaukums.
sociāldemokrāts
s
Tur jau ir tā lieta, ka neka izņemot apšaubāmu brendu ZATLER nav.
  • 0
  • 0
cony
c
Nekas vēl nav izveidots,nav arī vēl strādāts pie reformām,bet nedraugi jau piešuj personības kultu,tas protams ir vienkārši smieklīgi secinājumi.
  • 0
  • 0
zvirbulēns
z
Zatlera partiju finansēs Meļņiks (krievija), te, lūk, ir par ko aizdomāties!
Jenotiem...
J
Oda tupajam KLM pirms 11 stundām, 2011.07.17 23:53 Kā Lē Mē ar rupju muti Krāmē puncī tautas speķi. Ne šim prāta, ne tam goda Galvenais, lai -irsa plata. Nejūt viņš to jenot' gōlu, Brauka dupsi un tik slavē. Jenot' teķis lies' ir palic's, Tādēļ zatler' bullim tūlīt pielips. Neķer krenķi vecā beka, Tev tak vienmēr sile plata. Vai tas vecais jenots, vai tas jaunul's ZAPLERS, Pārdos makiem bieziem tie tos letiņ'š...
  • 1
  • 1
???
?
Papētī arī citu partiju vai t.s. oligarhu naudas vai finansu avotus, varbūt tev pieleks, ka tāda jautājuma nostādne vienkārši ir bērnišķīga.
  • 1
  • 0
cony
c
Nav pamata aizdomāties,jo arī mūsu kaimiņu zemes Krievijas progresīvie cilvēki grib,atbalsta un visādi veicina labu,demokrātisku valsts pārvaldību Latvijā, lai Latvija būtu kā piemērs,vaduguns demokrātiskām,labām valsts pārvaldes reformām arī Krievijā.
  • 0
  • 0
KLM
K
Zvirbulēn, vai, Jūsuprāt, biedru Lembergu LKP CK locekļa amatā finansēja ASV ?
  • 2
  • 0
zvirbulēns
z
Zatlers tik iegūtu, ja vispār nerunātu ne ar vienu, muļķību runātāji jau tā mums biezā slānī!
cony
c
Nevienam kristīgās pasaules cilvēkam nav godīgi diskutēt,kā politiskās cīņas konkurentiem,ar Aivara Lemberga kungu,jo viņš IR ar aizdomu tumšu ēnu, par smagiem krimināl noziegumiem,kur apsūdzību apstiprināšanai vajadzīgi vēl tikai daži objektīvi apliecinājumi!
  • 0
  • 0
KLM
K
Zvirbulēn, biedrs Lembergs ar demagoģiju sāka nodarboties jau ļoti sen - sekmīgi pabeidzot kompartijas Augstāko skolu Ļeņingradā. Tik pat sekmīgi nodarbojās ar demagoģiju vadīdams Dieva un ticīgo aprējēju bandu Ventspilī. Jūs tak piekritīsiet - sludināt komunisma uzvaru visā pasaulē ir ne tikai demagoģija, bet pat, manuprāt, izteikts idiotisms...
  • 2
  • 0
zvirbulēns
z
Kad Lembergs ir nodarbojies ar demagoģiju? Varbūt Jūs varat nosaukt kādu piemēru?
  • 0
  • 1
KLM
K
Zvirbulēn, vai pēc Jūsu domām biedrs Lembergs zaudētu, ja nerunātu ne ar vienu ? Jo, manuprāt, ir neiedomājami grūti, pat neiespējami izturēt uz tevi brūkošu demagoģijas sienu
  • 1
  • 0
Ezis66
E
Zatlers - malacis. Tikai vajadzētu iet tālāk un pateikt vienreiz atklāti - nav jēgas diskutēt ar cilvēkiem kas pataloģiski melo! Nav jārunā ar lembergiem, šleseriem, urbanovičiem, utt, ne jau tādēļ, ka tie ir oligarhi, vai tiem tuvu stāvoši ļautiņi, bet nav jārunā ar tādiem tādēļ, ka tie vienmēr ir melojuši, melo un melos!
Nu kā ar šito runāsi Zap(tes)ler? R
N
Pirmdiena, 18.jūlijs (2011), plkst.11:29 | Ziņu aģentūra BNS Ar tieslietu ministru Aigaru Štokenbergu ("Vienotība") saistīts uzņēmums, iespējams, iesaistīts lielā nodokļu apiešanas shēmā, raksta portāls "pietiek.com". Portāla rīcībā nonākušais "Auditorfirmas Inspekcija AMJ" neatkarīgu revidentu ziņojums, kas sagatavots saistībā ar Štokenbergam netieši daļēji piederošo maksātnespējīgo uzņēmumu "Varavīksnes nami" liecina, ka, mākslīgi sadalot nekustamā īpašuma projektu dzīvokļos un zemē, Štokenberga uzņēmums pirms četriem gadiem ietaupījis vairāk nekā 358 tūkstošus latu, bet iecerētās shēmas kopapmērs bijis gandrīz četrreiz lielāks. "Varavīksnes namu" 49% kapitāldaļu pieder "Kapitāla virsotnei", kurā savukārt 12,5% kapitāldaļu atbilstoši "Lursoft" datiem pieder miljonāram un ministram Štokenbergam. "Protams!" tik pārliecināti tieslietu ministrs ar savas preses sekretāres starpniecību pagājušajā nedēļā atbildēja uz jautājumu, vai viņš var apliecināt, ka neviens no viņam tieši vai netieši piederošajiem uzņēmumiem pēdējos piecos gados nav iesaistīts nodokļu apiešanas un optimizācijas shēmās. Ziņojumā norādīts, ka 2007.gada sākumā divos darījumos "Varavīksnes nami" par 4,57 miljoniem latu pārdevuši zemesgabalu Zolitūdes ielā 75. Darījums bijis izcili izdevīgs, jo zeme pārdota ar 653% uzcenojumu, kaut gan jāņem vērā, ka pircēja – pašlaik jau bankrotējušās "VN Zemes" – īpašnieku sastāvs bijis identisks "Varavīksnes namu" dalībniekiem. Tas nozīmē, ka Štokenbergs ar kompanjoniem zemesgabalu par seškārt lielāku cenu pārdevuši paši sev.
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas