Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Rungainis: politiķi nevēlas atzīt, ka pensijas ir jāsamazina

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
VFV
V
ekspertu komentāri par pensiju samazināšu ir apzināta kampaņa, uzskata Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Augusts Brigmanis. Viņaprāt, finanšu un ekonomikas eksperti nav tiesīgi spriest par pensiju samazināšanu, jo paši pelna tūkstošus.Nav jau melbārdis nekad minējis par IIN (tai skaitā no pensijām) progresivitāti
gogo
g
un kura banka tad tā ir???
Kirke
K
Mīļie, visu mūžu nostrādāju par grāmatvedi valsts iestādē, kur nemaksā daudz. jā, varbūt ka tās matemātikas zināšanas palīdzēja - kad nāca bankas, mācēju izrēķināt, kur ir izdevīgāk likt naudu un ik pa laikam mainīju pensij noguldītāju. Varu teikt, ka mana pensija ir pie tiem, kam ir pāri 350 un tas viss pateicoties saprātīgiem ieguldījumiem dzīves laikā.
KUR SPRUKAS
K
PRETIIGI SKATIITIES BRIGMANI ,KURU ACIS SHAUSTAAS NO VIENA UZ OTRU ,TAS LIECINA AR VILTIIBU UN NOGAIDOSHU POZIICIIJU.DIEMZHEEL NAV KALUMA JEB SMAGSVARA PATRIOTS,BET PADOMJU PRODUKTS.AMEN.TAGAD PAR KLUUDAAM MAKSAAJAM MEES MULKI MILJARDIEM SVF ASTONKAAJIEM UN NOZIEDZIIBAAM PAREX.
gag
g
Ģirts ir tīra konjunktūra - runā to , ko no viņa gaida un par ko viņam MAKSĀ!
bingo
b
varbūt tomēr jāsakārto jautājums, vai būt tikai strādājošam, vai tikai pensionāram
Jāmaina nodokļu sistēmu
J
Pat Bertolds Fliks atzīst,ka Latvijai nepieciešams progresīvais ienākuma nodoklis!
pensionārs>rumpainis
p
"Vilks ar Dombrovski un Reiru"? Jānis Reirs taču kopā ar pārējiem trīspadsmit "Jaunā laika" Saeimas frakcijas deputātiem 2009.gada 16.jūnijā priecīgi nobalsoja"PAR",lai vēl par 10% un 70% tiktu samazinātas pensijas zem iztikas minimuma un par 10% vecāku un 10 latu ģimenes valsts pabalsti!Kāpēc gan lai viņš tagad rīkotos pretēji?
Rungainis pamodies
R
Valsts liktenis Rungaini ir sācis uztraukt tikai tagad,kad pensiju samazināšanas vietā,viņa milzīgie ienākumi varētu tikt aplikti ar ienākuma nodokli pēc maksātspējas,vai paaugstināts kapitāla pieauguma nodoklis viņa dividendēm!
Rungainis nevēlas atzīt
R
Rungainis nevēlas atzīt,ka par iztikas minimumu vairāk nekā trīsreiz mazākā minimālā pensija ir beidzot jāpalielina!
Ikijs
I
Kā investīciju baņķierim Rungainim vajadzētu uztraukties ne par pensiju samazināšanu, bet plaši klāstīt, kādas investīciju iespējas pastāv Latvijā. Kādu ceļu būtu jāiet, lai uzlabotu ekonomiku. Ilgtspējīgā skatījumā. Te viņš smādē laukus, izceļot Rīgu, te grib samazināt pensijas. Kā ar investīcijām, kaut kur tām vajadzētu nonākt, ja Rungainim tik pārticīga dzīve ? Pensiju samazināšana nākotnes perspektīvu skatījumā (produktu, enerģijas, degvielas, medicīnas pakalpojumu u.t.t. cenu celšanās) skan ļoti nepatīkami, nepopulāri un neizprotami. Rungaini, vai tā ir tava pārliecība, jeb tu izpildi pasūtījuma darbu - socioloģisku pētījumu, ko saka tauta, kad pieprasa pensiju samazināšanu ?
(๏̯͡๏)
(
diez vai tu, resnais baņķieri, pārstāvi ievērojamu Latvijas iedzīvotāju daļu ... retorisks jautājums, cik tad mankurtu tautā procentuāli var būt?
Nem to vērā.
N
Rungaini ,kas tu tāds esi,ka tu būtu tiesīgs līst pensionāru maciņos.Pensionāri savu pensiju ir godīgi nopelnījuši,un ar kādām gaiļa tiesībām tu vicini savus spārniņus un skaļi kladzini ,un norādi kas pensionāriem būtu atņemams.Ja tu šodien centies pazemot vecus cilvēkus,tad tu neesi pat viena graša vērts.Tāpēc jau Dievs tev ir devis bagātību,lai tu ar to dalītos ar tiem ,kas nabagi. Ja tev liekas ,ka notiek kaut kas nepareizi naudas sadalē vecajiem cilvēkiem,un tevī ir tāds naids pret tēva un mātes paaudzi,tad tava lepnība tevi gāzīs viszemākajā līmenī,jo Dievs lepnos ātri nogāž no viņu troņiem.Atceries to ,un tik daudz nesprēgā,un pateicies Dievam ,ka Dievs tev ir devis veiksmi,un tev ir ar ko dalīties ar tiem ,kam ir maz.Dzīvo vesels,un padomā ,ka mūžam jauns nebūsi.
....
.
Un tie, kas taja algu deflacija tomer iesaistas un neaizbrauc prom vel pie visa tiek nosaukti par mulkiem. Ja, ta tiesam var notikt, ka tautas skaitisanas rezultati (kuri tiks ieguti pirms Vacijas darba tirgus atversanas) jau paradis demografijas piramidu, kas bus uz galotnes, nevis uz pamatnes.
....
.
Tad, kad vajadzeja spekulet un nemaksat nodoklus, tad gan viss bija labi. Tagad jautajums ir par to, ka situacija ir tik nelabveliga, ka var griezt pensijas, cik velas, bet algu deflacija neiestasies, kadle atkal vares turpinat griezt nakamo cirtienu, lidztas pensijas tiesam sasniegs 50 lati uz cilveku visiem, bet pie pasreizejam cenam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas