Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

SAB: grozījumi Imigrācijas likumā rada "papildu riska elementus"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lops
L
Ilgterminaa shads "investiciju" projekts nesis vairaak launumu nekaa labumu. Ja pat tiek ieguti kaut kadi 10 miljoni no shi projekta - kaads tur juutams labums? Taa ir tikai nauda, vienreizeja pelna. Bet preti mes sanemsim loti apshaubamu Krievija noruditu kontingentu kuri tad nu mums iegrozis kaa vajag taisit biznesu. Bus suudi ja pienems shito likumu. Bus baigie suudi.
Kaspars Gasūns
K
Nesaku, ka šāda shēma ir pilnīgi neattaisnojama. Mēs esam tādā pakaļā, ka zināma prostitūcija ir pieļaujama. Tomēr tad tam patiešām ir jābūt krietni nozīmīgākam ieguldījumam tautsaimniecībā. Turklāt jābūt ļoti stingriem kontroles noteikumiem - gan kandidātiem, gan viņu saimnieciskajai darbībai.
Kaspars Gasūns
K
Šeit Pabriks izklausās daudz pārliecinošāk par TP un ko. (Nenoliedzu, ka tas "prorietumnieciskums" izklausās aiz ausīm pievilkts, bet salīdzinājumā jau viņam ir taisnība.) Krievijas jaunbagātniekam 10 000 vienkārši nav nauda. Savukārt biznesa kultūra tur ir mafioza (bez rusofobijas). "Tīra" uzturēšanās atļauja Eiropas Savienībā par šādām kapeikām, turkāt potenciāli ļoti apšaubāmam kontingentam nav adekvāti.
Rudīte
R
okupanti
K-K
K
... Ar konsekvencem no lidzigam programmam ASV un Kanada cinas Immigracijas atbildigas iestades ($200000 ieguldijumu apmeros) ... nevar atrast vairs lielako dalu no sim personam ar neizpilditiem solijumiem, no parejiem , kuri sanema ari pilsonibu, lielaka dala atrodas off-shoros un ir nepiejami parkapumu sodiem, sakara ar 'importa' precem ... ... Varat iedomaties, kas iepludis BEZABRENE tikai ar 10000 limena prasibu, valsti kur likums pieder tikai gramatai kur tas tiek tik un ta izmainits pec dazu interesu velmem !!!! ... Naciet tacu pie pratina pirms uz katra stura Jums piedavas kanepmaizites ...
es
e
pabrika kungs, ko tu visu laiku baidies no ārzemju biznesmeņiem, visi taču nav krāpnieki!!! protāms būs arī netīri elementi, kas izmanots šo iespēju - bet ar tiem ir jānodarbojās jums un policijai! nevis visu aizliegt, lai tik nestrādāt..... kartējajs latvju stulbums...tā jau esam pliki , bet strādāt galvā neienāk?
to Ak
t
beidz demagoģēt - vācieši un itāļi ir Eiropas Savienības pilsoņi, uz kuriem attiecas brīva pārvietošanās
antons
a
pabriks negribot pārdot Latviju - nu vismaz Abreni viņš atdeva par brīvu, tātad arī pārējo visu labprāt atdos
Dr.xy
D
To"AK":par vaciesiem un citiem nav jaraizejas,bet par tiem krieviem,kuri censas"investet" Latvija ir pamats raizem.Izteiciens"raizem" nav korekts,jo ja piekritis Usakova un TP ierosinatajam projektam,tad tas vairs nav"raizes",bet gan pilnigi atklata Valsts nodeviba, iepludinot Latvija vel papildus okupantu un mafijas barus.ZAGLERAM attieciba par islamistu teroristiem ir pilniga taisniba.Latvija ir ideala "gulamistaba",bazes vieta islamistu teroristiem. Un vini jau ir Latvija.
Ak
A
Un kas tur slikts, ka uzņēmīgi cilvēki šeit darbosies un maksās Latvijai nodokļus? Nez kāpēc par vāciešiem , itāļiem un kādiem vēl tur neviens tā īpaši neraizējas. Pat ķīnieši savu bodi atvēruši, bet krievi , laikam daudzuprāt nav cilvēki.
adere
a
pietiek ar to ka vini eksportes savu preci uz sejieni..............
urbis
u
Nu pilnīgs stulbums! kas ir 10000? Krieviem tās ir kapeikas! Tad jau iznāk, ka par 10 štukām mierīgi varēs nopirkt to atļauju!
Sēlis
S
Dalbiņ,ja tavas smadzenes ir tik piesārņotas ar netīro naudu, tad ej mājās un kasi sievai muguru un nesēdi tādā komisijā, kura lemj par tautas nākotni.Tp utu bungas.
borcinsh
b
...gruti saprast par kaut kadu imigrantu "vajadziibu" kad vietejiem nav darbas....(!?) ...var vel saprast - kad Latvijai butu "vadosha" pasaulee ekonomika un bezdarbnieka pabalste augstaak neka Danijaa... PS...... vispar , kas notiek tagad Latvijaa, neviens gan ari arzemnieks (ES) nevar saprast - rubiki un zdanoki EParlamentaa, ushaki - Riigas saimnieki....., izsauciet vel Chavesu par prezidentu...! ...raudat vai smejaties ? - kauns !!!
tādi esam
t
Ne jau pa velti Kalvītis pusdienoja ar Putinu, tagad pakalpiņi kraukļi un atslēdznieki nolēmuši pārdot Latviju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas