Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

SAB: Krievijas izlūkdienesta virsnieks, kas vadīja Hermani Simmu, periodiski uzturējies Latvijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oskars
O
Parko SAB saņem ALGU ??????
Bezdievis
B
Nav nekāds brīnums. Tepat tak tas Maskavas nams, Našistu atbalstītāji, PCTVL, SC. Vesela brandža Moskaļu atbalstītāju un Latvijas nodevēju.
Zelma Birzniece
Z
Tāpēc ari TP tik ļoti centās,lai Latvijā ienāktu tie saucamie investori.Visiem izlūkdienesta darboņiem no austrumiem ceļš būtu vaļā.Vai tāpēc jāmūļķo tauta un jāatbalsta nodevēji,kangari
čiekurs egles dēls
č
pretī kongresu namam būdā šež lielākais darboņu skaits!
KLM
K
uzturoties latvijā regulāri apmeklē hokeja mačus un vienmēr sēž ložā ''N" ....................................................... ............................................................ ............. ar kārtslēcēja kārti rokā - lai kontaktpersona šo atpazītu....
sarauj
s
uzturoties latvijā regulāri apmeklē hokeja mačus un vienmēr sēž ložā "N".
drakons
d
Barbara, SAB pārskata klasifikācija ir SLEPENI. To vakar izskatīja MK sēdē. Tas nav labi, ka žurnālisti izvelk atsevišķas ziņas no klasificēta dokumenta un uztaisa par to mazu rakstiņu. Personu, kas Jums nodeva šo informāciju vajadzētu apsūdzēt par valsts noslēpuma izpaušanu. Protams, ka jums par to nospļauties, bet es runāju par principu, jo izpaust jau var arī informāciju, kas ir ne tikai "interesanta lasītājam", bet kas apdraud valsts drošību.
un
u
Aha, Diena, interesejas par masu mediju ipashniekiem.
karabinieris
k
heh, drusku līdzīgs Mikele Plačido, kas kādreiz spēlēja komisāru Katāni filmā itāļu kriminālseriālā Astoņkājis.
Metsasisu
M
Uz bildes ir igaunis. Bet pats interesantākais ir tas, ka uz Eiroparlamentu latvieši iebalso LKP CK pirmo sekretāru, kuram bija pakļauta visa KGB un daļēji arī GRU darbība. Eiroparlamentā no Latvijas ir arī kāds KGB virsnieks. Kas zina viņa dienesta pakāpi?
auša
a
smuks vīrietis, tikai pēc spāņa nu gan nemaz neizskatās! Ja nopietni- noteikti esam interesanti lielajam kaimiņam, lai varētu mūs attiecīgi vairāk redzami vai nemanāmi vadīt, ietekmēt dažādus procesus..... veiksmi SAB!
Hmmm
H
Noskaidrots, ka Krievijas izlūkdienesta virsnieks – NELEGĀLI (!!!) no 2000.- 2008.gada vidum periodiski (???) uzturējies arī Latvijas teritorijā. Saskaņā ar SAB rīcībā esošajiem faktiem, Latvijā nelegālim nav izdevies iegūt klasificētu informāciju. ---------------------------------------------------------- - Atliek secināt, ka SAB ir tikai IZKĀRTNE nevis nopietni ņemams kantoris! 8 gadu laikā, ko secinājuši IGAUNIJAS drošības dienesti, Latviju REGULĀRI apmeklējis KRIEVIJAS izlūks... Tātad LATVIJĀ "izlūkiem" ir arī KONTAKTPERSONAS.... bet tas latvijas SABam 8 gados nav bijis iespējams atklāt, vai ne???
Indra
I
Protams, ka krieviun zidi darbojas kremla intereses. Tadi naidigi zidi ka pliners, Zdanoka, Urbanovics, Godmanis, Skele, Sleseris, Lembergs, Uskovs, Agaponenko, Cilevics, Joffe, Glimovs, Kots un daudzi daudz citi zidi uzturas Latvija tikai, lai labi nopelnitu un veiktu savu darbu. Neizmirsisim to, ka Freiberga ir murmalere......persona kura piesedz zidus un apvaino un pazemo latviesu tautu.
Bogdanova, bļ...
B
Saskaņas centrs pilns ar Krievijas rezidentiem.
Balaganovs
B
un mums nevienu krievi nav nopirkuši... jaasmejaas!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VAIRĀK

SAB 2009.gada darbības pārskats

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Igaunijas spiegu skandāla dēļ NATO izraida divus Krievijas diplomātus

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas