Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Sabiedriskā televīzija paliek bez basketbola

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bubļiks
B
tu pats pārak gudrs neizklausies. principā piekrītu smedelim un mikuze.
smerdeli- NESMIRDI !!!
s
Ja nav smadzeņu- izmanto iespēju un paklusē!!!
mikuze
m
Kāpēc ltv7 būtu jārāda kaut kāds bimbambols?Futbols,hokejs.Tā ir vērtība!Ja bimbambolistiem nav ko darīt,lai iet lēkā pa mežu.
smerdelis
s
kāds nacionālais sportaveids: ko tu muldi? nejauc latviešus ar lietuviešiem...nacionālais sprotaveids! Ha!
YL
Y
esmu impotents un vienīgais uz ko man stāv - seksīgie basketbolistu augumi!
Ješka
J
Bet ko Jūs, mīļie, gribat? Vai tad neatceraties, cik neprofesionālas bija sporta ziņas, kad tās Panorāmā lasīja Circene-Groša? Bet Kots bez izglītības, kas savā prātiņā nesaprot, ka sports (īpaši valsts izlases nacionālajā sporta veidā- basketbolā!) ir vislabākais veselīga dzīves veida (tātad nācijas veselības!) popularizētājs? Un vai tad tas (darīt kaut ko labu sabiedrībai...) nav viens no Valsts TV virsuzdevumiem? Nu visīstākās Grošas! ... Ja kāds politiskais spēks to būtu sapratis un iejaucies, lai parādītu tautai šīs spēles pieejamajā valsts televīzijā, būtu pirms vēlēšanām savācis daudz "vieglo punktu", bet diemžēl tā nenotika, rezultātā zaudētaji biji visi- gan tauta, kas neredzēja basketbolu, gan tūļīgie politiķi, kas vēlēšanās nesaņems kādu procentu balsu...
sabiedriskais
s
Jēdziens "Sabiedriskā televīzija" pie mums ir miris, jo "Sabiedriskā televīzija" ir zem dekoderiem, kursus vis nevar atļauties
lūriķis
l
Kaut kā viss sagriezts ar kājām gaisā,varētu padomāt,ka sporta mači ir kaut kāda Viagras reklāma, par kuras reklamēšanu maksā ražotājs-izplatītājs,elementāri,taču ir,ka par skatīšanos maksā skatītājs,nevis spēlētājs,protams par KHL maču rādīšanu var būt tirgus , Dinamo nav jau valsts komanda,bet klubs,tātad ...
biete
b
VSB noteikti piedāvāj skaist kāpostiņu! Nožēlojami ir tas, pa mūsu nodokļu naudu tiek uzturēta izlase, bet nevar pienācīgi nodrošināt bezmaksas translācijas ....
Varis
V
Cik ilgi Edgars Šneps mēģinās nomazgāties balts un pūkains? Tikai un vienīgi Šneps ir vainīgs, ka basketbols ir VIASATĀ!!!
Xmu
X
Bet pa VTB jau arī visas spēles nebija iespējams noskatīties!!!! Kā tad tas sanāk? LBS vienkārši ir izvēlējušies plānāko galdiņu, ko urbt, tāpēc bez basketbola atstājot 90% potenciālo skatītāju. Tas ir kaut kas neredzēts! Turklāt vēl apstākļos, kad basketbolam kā ēst vajag publicitāti pēc sasmērēšanās pagājušās vasaras beigās. Ar kuru galu domā tie nenormāli gudrie darbonīši, kuri tiek algoti arī par valsts naudu? Kur ir pārstāvētas manas, kā nodokļu maksātāja, intereses?!
Fane
F
Cik saprotu viss atkarīgs no Circenes-Grošas. Viņu jānomaina un atkal varēsim redzēt basketbolu. Kāpēc bija vajadzīgs mums tas futbols?Pietika sākot ar ceturtdaļfinālu. Bet redziet, Circenei-Grošai futbols mīļākais sporta veids.
YL
Y
Hokeja tārps ir galīgi izēdis basketbola ābolu un LTV vadītāju smadzenes. Tā var notikt tikai krievu mafijas pārvaldītā Latvijā, kur daudzi varas kloķi i komunistu un viņu komandēto čekistu { lasi 'ģinamo] rokās.
Viesulis
V
Nacionālās izlases spēles jebkurā sporta veidā tomēr būtu jārāda LTV, jo tās nav privātā biznesa komandas. Par komandu spēlēm - lai rāda tas, kurš spēj nodrošināt labākus nosacījumus, jo tas tomēr ir bizness.
terrr
t
pilnīgs sviests! Tā cerēju, ka rādīs šīs spēles pa TV, bet aplauzos...tāda vilšanās! :( tad priekškam vispār mums to basketbolu, ja parastais Latvijas iedzīvotājs to pat pa TV nevar redzēt?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas