Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Sabiedriskajam medijam jākļūst par celmlauzi jaunām idejām, uzskata Kots

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dzintars
D
Loti ceru ka vinam nav prata uzskati par Jaunas Pasaules Kartiba un ka imantot mediju proagandai un un tautas maldinosanai. ASV uncitas tautas ir to loti veiksmigi panakusi.
Riebjas
R
Var jau visu ko muldēt, bet tas ir no tā, ka nekā vairs nav. Viss ir sagrauts. Daudzi talantīgie aizgājuši, daži tukšbļāvēji tikuši pie varas ( skatīt LTV 7 un daļēji arī LTV 1 vadību), visu nosaka kaut kāda saujiņa ļaužu. Vai tie ļautiņi paši ir radījījuši LTV un zina, ko vispār grib sabiedrība? Rīkojas tā, it kā viss būtu viņu privāts, no sērijas, kas nav ar mums ir tautas ienaidnieks. Kaut kas tāds jau bija pirms gadiem 60 - 100 visapkārt pasaulē....Vakar vien ap 23.30 ieslēdzu LTV 7 , tur iet kaut kādas absolūti sliktas kvalitātes seksuālā filma. Un tas sestdienas vakarā sabiedriskajā TV.... vai tur kāds vispār par kaut ko domā???
ana
a
murgs kaut kāds! ko gribēja pateikt?
prāta vētra
p
gribēdams šito nesapratīsi: "Mēs kā sabiedriskais medijs gandrīz vispār nepiedāvājam tajā vidē, ir tikai tāda pašdarbība. Ja mēs paskatāmies no malas, raidījums "Panorāma" ir "Youtube", nu nav sava servera, nav savas sistēmas, mēs nevaram piedāvāt uzrakstīt kur skaidri un gaiši ir tava izvēle gan bērniem, gan kultūrai, gan sportam. Nav tāda. Tas ir tas, kas būtu ļoti svarīgi, lai nākotnē būtu."
Terorists
T
Protams,galvenais lai vadošās partijas kārtīgi samaksā un būs gan idejas gan odas un jauniveci LĀČPLĒŠI iznirs no Daugavas tumšajām dzīlēm.
muflons
m
Tukša muldēšana. Funkcionārs nav spējīgs ģenerēt idejas, saliedēt darbiniekus un normāli izskaidrot savas darbības. Daudzus gadus vadot LTV , Kots nekādus ''sasniegumus'' nav parādījis - tikai krampjaini turējies pie krēsla.
Skaistule
S
Līdzīgs atbilsoši uzvārdam. Tipisks
Skaistule
S
Kaut gan, zvirbuli, man jāatvainojas. Pēdējā laikā esi gana sakarīgs.
Skaistule
S
Biju nolēmusi šo Dienu vairs nelasīt ( un tiešām - nav ko lasīt, kaut kādi murgojumi ), Dienā vairs nekomentēt, bet tā, kā man liedza lasīt kvalitatīvus žurnālistus, piedalīšos komentāros un lasīšu citu komentus. Šeit ir ļoti daudz interesantu komentāru, daudz gudru viedokļu, kuros vērts ieklausīties - ne tajos tukšajos - zvirbuļos, kurmjos un tajā jaunietī. Tie ir šīs tagadējās Dienas angažētie rakstītāji, tā vismaz no malas izskatās. Līdz radīsies kvalitatīvs cits alternatīvs medijs, kurš iepatiksies. Bez tiem spēcīgajiem žurnālistiem, kurus padzina no šīs Dienas, ir tikai kaut kādi savārstījumi un TP slavināšana. Ar to arī skaidrs, kas pasūta mūziku.
Skaistule
S
Tik ilgi šis ir pie TV ruļļiem, tikai tagad ataust kaut kādas idejas. Stulbenis, kuram dota vara. Arī tas, ka tiks liegta sabiedriskās televīzijas skatīšanās 7. kanālā ar savu digitalizāciju, ir murgojums un nekas vairāk. Naudas šķērdēšana un nekas vairāk.
cui
c
kots kļūst līdzīgs (vismaz šajā foto) kalvītim :-))))
dzeris
d
Vispār, ko Diena sākusi atreferēt - Slakteri, Kaulīti, Šķēli, KOtu, vai tad normāli cilvēki Latvijā palikuši nav?
dzeris
d
Līdz Kota iecelšanai LTV bija sabiedrisks mēdijs, kurā strādāja talantīgi žurnalisti, un kurš strādāja sabiedrībais, Kots sagrāva ziņu dienestu, tika vaļā no pastavīgi domājošiem žurnalistiem, labāk jau nebūtu vispār taisījis vaļā muti un rezonējis par tādām tēmām.
Hmmm
H
Sapīpējies. Trīsreiz jāpārlasa, lai saprastu, ko gribējis pateikt. LTV vajag menedžeri nevis filozofu
Argentīnas Tango
A
Nu brīnums ! Par šo aktuālo tematu tikai viens komentārs! Par sabiedrisko mediju. - interesanti, ka arī Lielbritānijā, kur viss iespējamais jau noprivatizēts, BBC tomēr palicis valsts kontrolē!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas