Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Šadurskis: Sīkpartiju laiks Latvijā ir pagājis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ritdienis
r
AHA! Sen jau teicu,ka mums pietiek ar ""mazoĒzelīti "" un "'šado mazo Zīlonīti"",kā āmrikāņiem,jo mēs tokš viņiem mutē skatāmies-nav vēl elpu ievilkuš,bet mēs jau zin ko viš teiks!
Andris
A
PAREIZI TEICA SĪKPARTIJAS LOCEKLIS Šadurskis: Sīkpartiju laiks Latvijā ir pagājis
olalā
o
Kolhozu laiks, kolhozu laiks, uz kolhoziem, tie visi stipri un vareni! Tādi jau mums bija, viensētas izlīdzināja, pēc tam attapās, ka tikai dzērāji kolhozu pakšos sēž kūtspriekšā. Par kvalitāti nerunāsim, davaj, kvantitāti!
tautits
t
Cienījamais Kārlis varētu pateikt kādi tad ir tie kritēriji kas novelk robežu starp sīkpartiju un lielu politisku spēku? Sakamptais varas daudzums???
.
.
Šadurskis pats no Jaunā laika, uz Jaunu laiku dodas. Bet tā politika ir bankrotējusi, ko sarkanmatainā ved.
valsti var glābt tikai Šķē
v
tencinājums jenotiem 13:41 Paldies,Vienotība , par tautas atbrīvošanu no darba, paldies par bērnu audzināsanas uzvlikšanu uz vecvecāku pleciem , paldies, ka vecaki tagad dzīvo svešas zemēs ,svešās mājās, kalpo svešiem kungiem paldies, ka tautu atradinajat strādāt, domāt,radīt , jo ar svešu naudu varam tagad pat krāsnis kurināt , paldies par visciniskāko ,vismelīgāko,visneredzīgāko aklolāci,vispakalpigako jenotības lāča atbalstu, paldies, ka palīdzējat iegrūst dziļā bezdibenī savējos, lai tikai izpatiktu svešiem onkuļiem un tantēm paldies, ka kopa ar ZZS jūs valsti vadāt jau 3.gadu uz saulaino...bezdibeni......
V valdības bezspēcība 100%
V
Jenotība, ir atņēmusi tautai pēdējās cerības ,tāpēc jau tauta bēg no laimes zemes, kur labi jūtas tikai saujiņa varas uzurpatoru, kuri melojot tautai tikuši pie siles./
U2
U
..pa cik '''partijām'' biedrs jau ''izstaigājies''???..PARTIJU kā tādu Latvijā NAV vispār!!! ir ''īnterešu grupeles''..un ''krēslu meklētāji'' ..kas gatavi pieslieties jebkam..ka tik ''beņķītis'' zem pēcpuses!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas