Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Šadurskis: ZRP izjuks, par īstu partiju nemaz netopot

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Apex
A
Thanks for your thohugts. It's helped me a lot.
Ari
A
This post has helepd me think things through
Užavnieks
U
Šadurskis -aizkavējies vakardienās politiskaie purkšķītis. Viņa vieta ir blakus Kreitūzei, Plinierim, Tabūonam un citiem zombjiem politiskajā morgā. KLIBĀ PĪLE...
vēl viena
v
čangaļu škeles šlesara.............avina......... jeb narkobaronu banda
Novērotājs
N
Šadurski, varbūt pagaidām līdz atklātībā parādīsies Lemberga laika plānotāju pilns teksts, t.i. ar īstiem Vienotības spices vīru un sievu vārdiem, ko, a? Un tad paskatīsimies, kas notiksies ar Vienotību, cik tā spēs draudzīgi sadoties rociņās gan paši, gan kopā ar saviem uzticamajiem vēlētājiem. Pacietību, tikai pacietību! Pacietīgi sēžot, var sagaidīt kā upe garām panes tava ienaidnieka līķi. Pagaidām izskatās, ka pacietības vairāk ir Zatleram, bet tad jau redzēs. Cirks turpinās, he he.
Domāju, ka
D
lai tad arī velns tos okupantu pielūdzējus parauj! Punkts!
Dzonijs
D
Nu nu, runatajs. Vienotiba pa 1,5 gadiem nav pat pietuvojusies vienotas partijas statusam ar visu savu nopietno bazi. Nebusi istais kam spriest.
Tinkš
T
Un kāds labums no Vienotības, kas ilgākā laikā veidojās?? Bija JL, bija PS, pēc tam ar ko tur transformējās atpakaļ uz Vienotību.. Visi meli par pensijām, par nespēju valsts budžetu viedot bez griešanām (tā vietā būtu kapājuši ciet visus samuhļītos projektus), Vilka izteicieni par tautu.. Un pēdējais piliens ļaut Latvenergo tarifu kāpumu - ka tikai budžetu papildināt uz tautas rēķina nevis saimniecisku darbošanos.
SS
S
Šadorskis no izskata ir gudrāks - it sevišķi ja klusē
normunds.
n
Kā man patīk ziņa, ka citam neveicas. Tipisks latvietis. Nu beidzat taču vienreiz čakarēt viens otru.
www
w
Zatlers visas lietas nosauc īstos vārdos, tauta to pamana, Šadurskis varētu domāt par tautas labklājību ne par Zatleri, tautai Šadurska pareģojumi neinteresē, tautai interesē Šadurska sadarbība ar tārpu - seksmauku partiju un SC.
vēsture
v
Zatlers visas lietas nosauc īstos vārdos, tauta to pamana, Šadurskis varētu domāt par tautas labklājību ne par Zatleri, tautai Šadurska pareģojumi neinteresē, tautai interesē Šadurska sadarbība ar tārpu - seksmauciņu partiju un SC.
Kamoon
K
Drīzāk liekas, ka vecie politiķi un polittehnologi tīri labi saprot, ka mūsi mediju vakūmā ir itin viegli palaist kādu negatīvu vai nomelnojošu ziņu, un virkne bāleliņu mās ar galvām - jā jā, tā ir, es tam piekrītu, pēc mirkļa viņiem liksies, ka tās taču ir viņu pašu domas, un saks rakstīt komentarus par jenotiem un zagleriešiem, un citos veidos nodot tālāk negatīvisma sērgu gan internetā, gan savā ģimenes un draugu lokā. Ak cik bieži tomēr jūs, pieredzējušie politiķi un polittehnologi, savos spriedumos esat kļūdījušies! Kur ir jauni politikas analītiķi, kas procesus spētu analizēt, ņemot vērā globālus notikumus?
archivārs
a
Tāds iespaids,ka Šadurskim ar Lembergu ZRP izjaukšana ir galvenais mērķis.
hmmm
h
Paradokss! Nevar izjukt partija, kura nekad nav bijusi izveidota. Tāpēc ZRP var tikai un vienīgi palikt stiprāka. Jautājums, vai pietiekami stipra, lai izdzīvotu nākošās Saeimas un "kontroldarbiņu" pašvaldību vēlēšanās.
Jums taisnība -
J
ZRP var tikai un vienīgi palikt stiprāka - ja iegādāsies vēl daudzus tankus - lai aizstāvētu SC....
  • 7
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas