Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Svētdiena, 7. jūlijs
Maruta, Alda

Saeima atbalsta, ka referenduma iniciatoriem būs jāsavāc 1/10 vēlētāju parakstu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ak , vai vai
A
Traki , Kremļa rokaspuišiem apgrūtināta Latvijas valsts čakarēšana un lielā mērā zudušas cerības Krievijas guberņas statusam.
Ieva
I
Ļoti pareizzs lēmums! Nedrīkst rotaļāties ar nopietnām lietām un, galu galā, ar valsts naudu! Lindermanis izdomās kārtējo muļķību un ies vaļā! Mums to nevajag!
Dainis Grabovskis
D
Stulbi ir tas, ka tu nespeej izdomat nekaadu mulkibu, kur nu veel gudribu. :(((((((((((((((
  • 1
  • 0
EV
E
laikam jūt , ka viņu stunda drīz sitīs
Šaise
Š
Maskavas sešinieki vairs nevarēs rosināt referendumus Latvijā
pakausis
p
kapēc ne? viņiem naudas pietiks :) bet vai tu varēsi? hehe.. ot ļoti diez vai :)) Tagad tu varēsi tikai reizi 4 gados aiziet izvēlēties starp tiem, kurus tev piedāvās... un protams - vicināt karogu himnu dziedot :)
  • 0
  • 3
nazis
n
Tie, kas te blajuj par demokraatijas ierobezhoshanu citkaart bljauj par stingraas rokas politiku un to, ka Latvijai vajadziigs Vadonis. Demokraati hrenovie! Saeima izdariija visu pareizi, apsveicu!
Dainis Grabovskis
D
Kura no 100 pajoliniem tu saskati Vadoni???? Praatinu esi izkokojis. :((((((((((((((
  • 1
  • 0
pakausis
p
blēņas :) un ja ar kāds tāds ir - tad visdrīzāk trollis vai politiķis, kurš nav paspējis savu PR uz kāda paši iesākta referenduma rēķina laicīgi uzsākt :)) te tak aunam skaidrs, ka vara savelk savu dūri ciešāk.. un pat ja arī ik pa 4 gadi tur tās sejas varēs pamainīt - reāli kaut ko ietekmēt šajā valstī cilvēks vairs praktiski nevar. Tikai uz sienām zīmēt un webā tvaiku nolaist pirms braukšanas uz Angliju :) Tā ka tiem, kam to "saimnieku" vajag - nu lūdzu veči.. ot jums simtspurnu saimnieks. Kā šie teiks - tā darīsiet. Bet šiem atkal pateikt kaut ko darīt - nu to varēs tikai tie, kam pietiek naudas to tūkstošu parakstu apmaksai.. :)
  • 0
  • 0
pakausis
p
Skaisti. Kurš tad tagad vairs ticēs tam, ka Saeimā sēž tautas "kalpi"? Paskat kā skaisti pieņem likumus ar kuriem tautai muti aiztaisa.. Vai tauta sev lūdza muti aizvērt Saeimai? Parēķiniet ļautiņi cik tagad izmaksās sekmīga referenduma rīkošana. Un kurš tagad vairs tādus referendumus taisīs - lāga ļautiņi, jeb pelēkās naudas kaudzes, kas spēs apmaksāt visus tos parakstīšanās izdevumus? Referendums par valodu būtu noticis arī ar šādiem noteikumiem - naudas valsts grāvējiem pietiek.. Bet vai varēs notikt sakarīgs, no saknēm nācis referendums?.. hehz.. gaidiet ar maisu! un tas ka Saeimas atlaišanai atstāja vecos noteikumus - tas tāds gājiens uz publiku.. tipo - lai jau jums paliek jūsu rotaļlieta ar kuru jūs neko tāpat ietekmēt nevarat, jo tāpat beigās dabūsiet balsot par tiem, kurus mēs - uzvalkotie - jums piedāvāsim :)) šodien man ir kauns par Latviju.. kauns par Saeimu un tās nožēlojamajām polittehnoloģijām un absolūti neslēpto ņemt nost tautai varu un paši stūķēt to savās kabatās..
to zuze
t
nu tādai krietnai "pilsonītei" kā tu jau laikam prātā nav nedz muļķību, nedz normālu domu.. tev jau lai tik deputāti dara ko darījuši. Tautai nevajag lemttiesības savā valstī.. priekš tam ir Saeima - lai viņi lemj ko tu darīsi, ko nedarīsi, cik nodokļos maksāsi un kur dzīvosi. Nav ko tādus jaukus un labus cilvēkus kā tevi apgrūtināt ar lēmumu pieņemšanu. Tu vispār saproti, kas ir valsts? Jeb tev tā domāšana no sovjetu laikiem palikusi, ka valsts tie ir priekšnieki kas saka tev ko darīt.. un tu neko citu, kā tikai klausīt nemaz nedrīksti. Un par to bardaku - zini.. ar pelēko naudu referendumus turpinās taisīt. Būs i nauda nākamajiem valodas referendumiem, i nulles pilsonībām, i lai pievienoties Krievijai - tiem riktīgi stulbajiem referendumiem pietiks i Krievijas, i globālistu, i eiropas naudas. Bet tad, kad cilvēki gribēs sevi aizstāvēt pret varnešu bezpriģelu - hehz.. tad tādu krietnu pilsonīšu kā tu krietnajiem bērneļiem atliks tikai īkšķi zīst un plivinot karogu priecāties par "brīvību"
  • 0
  • 4
zuze
z
Man ir kauns par tādiem nekrietneļiem kā Tu, kas sapņo par bardaku valstī ! Par katru muļķa iedomu gribi tērēt valsts naudu?
  • 8
  • 2
Dainis Grabovskis
D
Aha, taada luuk taa demokraatija! :(((((((((((((((

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas