Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Saeima atliek ministriju reorganizāciju pēc vēlēšanām

Saeimas atbalstīja Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas piedāvājumu ministriju reorganizāciju atlikt pēc vēlēšanām.

Izskatot 2.lasījumā grozījumus Ministru kabineta iekārtas likumā, Saeima noraidīja priekšlikumus, kas paredzēja ministriju skaita samazināšanu. Sākotnēji par to bija arī Tautas partija, iesniedzot priekšlikumus, kas izrietēja no bijušā pašvaldību ministra Edgara Zalāna valsts pārvaldes reformas plāna. Taču vēlāk TP pārstāvji Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijā piekrita, ka pirms vēlēšanām nevar veikt tik nopietnas reformas, un atbalstīja to atlikšanu pēc vēlēšanām.

Jau ziņots, ka premjers Valdis Dombrovskis (JL) piekrita apturēt Reģionālās attīstības un pašvaldību ministrijas iecerēto reorganizāciju, jo bez politiskā atbalsta Saeimā tas nebūtu iespējams.

Saeima ceturtdien vispirms apstiprināja amatā reģionālās attīstības un pašvaldību ministri Dagniju Staķi (ZZS) un tikai tad lēma par Ministru kabineta iekārtas likuma grozījumiem, kas paredzēja arī šīs ministrijas reorganizāciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas