Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Saeima neapstiprina zemesgrāmatu tiesnesi amatā latviešu valodas dēļ

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bonk
B
Человек 31.03.2010 13:22 : "Фашизм! В какой еще стране судя должен владеть государственным язиком?! Судя свабодна говорит по русски. Чего вам еще надо?" Ha ha ha! :))) Feini! Reti es gan te iegriežos, bet kad nu lasu komentārus, tad jau meklēju Человек rakstītos, jo viņš ir tik jauks savā apsēstībā. :)) Kā tāds visās krāsās vizuļojošs purva rupucis, kurš izpūš krāsainus burbuļus. Ha ha ha! Cilvēks galīgi zaudējis saikni ar realitāti...
Claudius
C
Pareizi ir! Cilvēks, kas nespēj sazināties valsts valodā, nedrīkst ieņemt atbildīgu amatu, jo to darot, viņš radītu draudus sabiedrībai.
Ivars Graudums
I
Somijaa ap 1. Pasaules karu bija laiks, kad visi skolotie somi un firmu vadiitaaji runaaja zviedriski. Staasta, ka tad kaadas lielas firmas paarvaldee kads soms pieceelies kaajaas un teicis: un tagad , no shii briizha mees te runaasim somiski! Tik vienkaarshi var saprotamas lietas nokaartot, ja ir drosme un apnjeemiiba!
Sirmais
S
Tas ir tas pats kas Dāvida zvaigzne uz muguras, ,junaša.
Sirmais
S
Tik atklātu šovinistu, kā tevi krievel, nav gadījies dzirdēt.Tik skaidri un gaiši izteikta krieva būtība.Visi kas nerunā krieviski ir fašisti.Tikai smirdošais urls nemaz nezin, ko nozīmē vārds fašisms.Par fašistu viņu protams saukt nedrīkst, pārāk liels gods lielkrievu šovinistam.Tur gan tev,krievs, taisnība, nekur pasaulē nevienam nav ienācis prātā,ka tiesnesis varētu nezināt valsts valodu.
kaka
k
nav pat iisti laikam veerts iesaistiities diskusijaa ar tiem krievu nacistiem komentaaros - ielikshu vnk zinjai + un iers.
LV pilsonis
L
Kā pēc aizklātā balsojumā????
ari
a
korektora nav joprojam-ka saprast so virsrakstu?Jabut-neprasmes,vai nezinasanas del,sliktas i.v.del sadi var parprast-tadel.ka runa latviski!Ai valoda,valodina...
*****
*
Izlabo kļūdas!
DRAK
D
ПО ТВОЕМУ ОНИ МНОГО ТЕРМИНОВ ПО ЛАТЫШСКИЙ ПОЙМУТ.... НЕ ПОЙМУТ...
DRAK
D
АГА А РАБОТАТЬ ПОТОМ ТЫ БУДЕШЬ!!!!! ГЛУПОСТИ НЕ ГОВОРИ!!!!
!
!
Pirmkārt, es tev neticu. Nemēdzu nepazīstamiem uzticēties tikai tāpat vien. Un to ir jāmāca tevis minētajiem bērniem, nevis cilvēku šķirošanu. Iekams nav iemesla domāt savādāk, visi (VISI) cilvēki ir vienlīdzīgi. To nosaka pat Krievijas konstitūcija, bet tu kā tās valsts fans droši vien iedosi precīzu atsauci. Otrkārt, un galvenokārt, te tagad īsti nerunā par tevis izdomātu blakustēmu. Te runā par vienu tanti, kas drīz būs nodzīvojusi dzīvi, neprotot savam amatam piedienīgā līmenī tās valsts valodu, kurā tante darbojas un grib darboties tālāk, mūsu un jūsu interesēs. Tāda sadzīviska rakstura neveiksme, nenokārtot iestājeksāmenu. Žurnālisti to pasniedz citā mērcē, un tā jau ir viņu neveiksme, runāt ar cilvēkiem par triviālām, pašsaprotamām lietām nedaudz sensacionālā tonī. Iemācies diskutēt par tēmu un par faktu!
.
.
klau, tu esi tas pats jefiņš, kas nezināja, kas ir čeburaška? ko tu vari par krieviju runāt, ja krievu kultūras mantojumu nepārzini.
Jaunietis
J
Vai nav apstirinājies simtiem un tūkstošiemn reižu, ka kaukāzieši ir teroristu tauta? Arī pēdējos sprādzienus gan Maskavā, gan Kizļārā veica tieši kaukāziešu izskata teroristi. Bet ja tu uztraucies, kā var atšķirt kaukāzieti no slāvu izskata cilvēka, tad nomierinies, Krievijā to zina pat mazi bērni. Un tavai zināšanai, lai izslēgtu jebkuru varbūtību teroristu personības identificēšanā, pašlaik tiek gatavots Federālais likums par visu kauk,āziešu daktiloskopēšanu - ja nezini kas tas tāds, tad skaidroju, tā ir pirkstu nospiedumu noņemšana.
zaganičs
z
musu saeima kaut ko labu ari reizem izdara!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas