Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Saeimas komisija: Latvija varētu uzņemt Gvantanamo ieslodzītos, ja tie paši to vēlēsies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ikijs
I
Jābūt totāliem idiotiem, lai tādu domu pieļautu. Apbrīnojamā Latvijas Saeimas komisija ! Pirms tos draņķus uzņemt, padomājiet, ka vajadzēs būvēt arī mošejas (viņi taču neies uz baznīcu). Riebjas skatīties uz islama ortodoksiem, kas nav bijuši Guantanamo, taču tie džeki nav pat tuvu salīdzināmi ar normāliem musulmaņiem. Ja gluži nav ko darīt, nebūtu par ļaunu Saeimas komisijai papētīt dziļāk kādas problēmas ir ar musulmaņu ekstrēmistiem pasaulē, kaut vai ar INTERNETA palīdzību.
AL
A
Tos teroristus jāizmitina šo stulbo deputātu dzīvesvietās. Cerams tad viņi dodoties pie alaha paķertu līdzi arī kādu deputātu.
xzc
x
Tie visi ir noziedznieki ar iepriekšējām kriminālām sodāmībām. Diezin vai Latvijai jau ar tā augstu kriminālu vidi vajag vēl papildus kriminālos elementus. No otras puses, tā kā latvieši pārmeta Gvantanamo pastāvēšanu, tad taisnības labad šie noziedznieki būtu jāuzņem, citādi tā pārmešana tāda tukša mēles kulstīšana vien ir.
Janis ll
J
nedomaju ka kads gribes doties uz krizes plosito Latviju.. tiesi otradi varbut varetu lugt Obamu uznemt musu pensionarus Guantanamo baze lai tiek pie kartigas edinasanas un pat nosaulojas Kuba..
Dita
D
Vai mums savu noziedznieku trūkst?
mērglis
m
a varbuut par lielu čunguru? tikai muusu čohaa taapat kaa gulaagaa , nav nekaada luksusa kaa Ameerikas cietumos...
Treikals
T
Ir pilnīgi neticami, ka amerikāņi ar savu pasaulslaveno tiesībsargu pieredzi nespētu notiesāt ikvienu teroristu, ja tam būtu pierādāms kaut vismazākais nozieguma sastāvs. Tātad, pilnīgi skaidrs, ka Guantanamo cietumā no zemes skorpionu un čūsku, no ūdens puses — haizivju un krokodīlu sargāts t.s. terorists, bet faktiski nevainīgais cietušais tagad būs tiesīgs starptautiski piedzīt no negudrajiem apspiedējiem pienācīgu kompensāciju. Par to, ka latviešu afganistānas un irākas okupanti ir līdzatbildīgi par šīm nelietībām ar amerikāņu saimniekiem, es jau rakstīju. Pēdējo ziņu par Guantānamo mocekļu uzņemšanu Latvijā skatu ar gandarījumu, kā mēginājumu kaut mazliet izpirkt savu vainu pret šiem nelaimīgajiem. Viens priekšlikums — ar ASV parakstīt vienošanos par visu "terorisma" apmeloto materiālo un morālo kompensāciju piedzīšnau no Amerīkas zelta rezervēm, neatkarīgi no tā, kur arī nenotiktu faktiskā iztiesāšana. Taisnības vārdā !
Laimes lācis
L
Te būtu vietā burtu kombinācija- P.I.Z.D.J.E.C. Nu ir taču mūsu deputātiem čuras galvā... Viņi labāk būtu risinājuši problēmu kā savas algas samazināt par 50%...
r(8)
r
Tak apmainas karta uz GVANTANAMO varetu aisutit abus Lembergus , Skeli , Kalviti , Sleseru , Zatleru , Godmani UTT..............tomert nozelojami , ka to bazi klape ciet , ta labi noderetu prieks musu politikiem ka profilakses iestade....................................
hmz
h
pasliktinasim droshibu valsti - taa tas saucas.
Malēnietis
M
Pozīcija pareiza, vēl drusciņ papletiet vaigus un gaidiet varbūt uzaicinās....
Ritvars
R
Maitas vai muļķi? Kam Latvijai teroristus uzņemt?
izbijis valsts patriots
i
Mēs varam visu ,izņemot daudz maz sakārtot savu valsti.
fg
f
Nu, bet kā gan mēs varētu bez viņiem iztikt?! Tā tak veca patiessība: kur izbaros sešus, tur arī septiņus paēdinās. Paldies komisijai par izpratni un rūpēm. Lai dzīvo un plaukst Ženēvas konvencija. Ka mums te pašiem kaut kas neiet, tas tak sīkums un laika jautājums. Vairāk optimisma, biedri! PS Cileviča kungs esot runājis par nevainības prezumpciju. Viņam būs drusku misējies: ir nevainīguma prezumpcija. Nevainība ir kaut kas cits...
sim
s
Absoluuti nesaprotu prieksh kam tas Latvijai ir vajadziigs! Un veel ar taadu pamatojumu "pausto vēlmi apmesties tieši Latvijā"!!! Ja tikai atljaus, ticiet man ka buus gribeetaaji. Shitaa lieta ir jaaliek uz tautas nobalsoshanu, ja pashiem bail pateikt "nee".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas