Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Saeimas komisija neatbalsta alkohola tirdzniecības aizliegumu benzīntankos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
DEPUTĀTI LAIKAM SAŅEM % NO ŠNABĪŠA
D
DEPUTĀTI LAIKAM SAŅEM % NO ŠNABĪŠA ?
@
@
Viens no degvielas tirgotāju argumentiem saturēja piemēru ar tik klajiem meliem par kāda Limbažu pievārtē esoša degvielas punkta funkcijām, ka es toreiz sapratu, cik liela ir naudas vara pār šiem DUSētājiem. Attiecībā uz Parādnieka secinājumu, ka "šodien sabiedrība vēl neesot gatava šādam solim", var ABSOLŪTI droši teikt, ka sabiedrība vēl joprojām nepieņem to, ka alkoholu netirgo naktīs un tikai līdz 22:00. No tā es secinu, ka DUSētājiem ir bijusi nauda un lobiji Saeimā, kas panāca pareiza un loģiska ierosinājuma torpedēšanu. Daži latvji turpinās dzert un braukt, pateicoties tam, ka DUSu pamatdarbība ir nožēlojami vārga.
humorists
h
Kaapeec uzreiz dzert un braukt? Starp citu, ar masiinu var piebraukt arii pie veikala, taatad arii veikalos nedriikst paardot, populist? Veel jaaizliedz sievieteem straadaat, jo brauceejs var vinjaam uzmaakties.
  • 1
  • 2
humorists
h
Redzi, populistiskais bljaaveej, nevienam tirgotaajam pat nekas nebija jaaskaidro. Latvija ir civilizeeta valsts, sariata likumu mums nav. Labaak pats paskaidro, kaapeec buutu jaaizliedz paardot legaalu preci? Un tagad paskatiisimies, kaa tev pasam veicas ar argumentimem un nemelosanu.
  • 1
  • 2
as
a
labi ka tā!~
tirgus pārdale
t
Tas bija populistisks priekšlikums, kurš nekādā veidā nav saistīts ar alkohola pieejamības mazināšanu, bet ar tirgus pārdali.
humorists
h
Kad populistiem nav ko teikt, paraadaas dizhbljaaveejs @ un saak kjiiveeties par teemu "vai tu vispaar zini vaarda populisms noziimi".
  • 1
  • 1
@
@
Iemācies vārda "populistisks" nozīmi, pirms to lieto nevietā.
  • 1
  • 2
XXXX
X
Nedrikst pardot pienu,maizi un visadus citus nebutiskus produktus,nav ko baroties unkustinat zoklus,visu uzmanibu veltot celam,bet aizliegt alkoholu,nu kur saprasana,tas ir traks cilvektiesibu parkapums,Ja ir pikis,perku un dzeru ari sedot pie stures.Demokratija.! Labi ,ka tur komisija saprotosi cilveki,malaci.
MaxRimi
M
Tad jau būtu jāaizliedz tirgot alkoholu visos veikalos, pie kuriem var piebraukt ar auto
  • 2
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas