Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 29. jūnijs
Paulis, Pauls, Pāvils, Pēteris

Sākts kriminālprocess par no Viņķeļu ģimenes datora izzagtajiem Strīķes foto

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Topher
T
I'd venrtue that this article has saved me more time than any other.
Christopher
C
Viss jau būtu labi, bet tā kā karte ir derīga tikai 2 gadus un nemaz tik aktīvi sākumā netiks tzoantmia, tad, manuprāt, finansējums šim mērķim tiek izlietots nelietderīgi. Savukārt pēc 2 gadiem bibliotekāram būs jāšķiras no 24 latiem un diezin vai viņš(a) to varēs atļauties pie pašreizējās algu sistēmas. Šeit es domāju par vietējas nozīmes bibliotēkām un varbūt arī dažu labu reģionālo bibliotēku.
kotdivuārs
k
Vai tad Viņķeļi paši tās bildes neaizsūtīja? Vai tad viņiem saimnieka nav, kas komandas dod?
jaa
j
aņutas&vinķeļu kopdarbs 09:25 . Miķelsona laikā mēs visi ilgu laiku maksājām tikai 3 santīmus,bet, lai Vienotība varētu komandēt ļatvenergo, un peļņu saņemt dombrovskis savu padumnieku apmaksāšanai,miķelsonam uzlika rokudzelžus un tajā krēslā iesēdināja savuVienotības ielikteni, kurš plēš no tautas ,lai piepildītu vienotības un viņu šoferu dēlu kabatas ar mūsu naudu ,palielinot maksu par elektr````````ību 4 reizes!... ...
IncParaac
I
Bendiku Māč - tāds Laipnīgs ...
  • 0
  • 0
VIENTULAIS VILKS
V
BET TEV PROKURATURA UN BUS VIEN JAATBILD PAR NIRGASANOS.
Imants
I
Ko tik tie nelieši nedara, lai mestu ēnu uz Strīķes kundzi! Nu taisni izmisīgi pūliņi.
andreiko
a
Bildes tika nozagtas pirms vairākiem gadiem, kad Knābis veica kratīšanu Vaškeviča mājā. Tās esot bijušas ieliktas vai nu plauktā, vai fotoalbumā. Turklāt KNAB tās nekonfiscēja, vienkārši pakratīja un it kā viss. Bet pagāja neilgs laiciņš, un Dienā (tas bija pirms gadiem trim četriem) parādījās Ingas Spriņģes pagarāks raksts par Vaškeviču, un klāt bija pievienotas šīs viņa personiskās bildes (ar sievu, ar suni, pie mājas atpūtā u.tml.), ko viņš nebija devis ne Kbābim, ne Dienai, ne Spriņģei. Jautājums - kā bildes nokļuva Dienas rīcībā? P.S. Neesmu ne Vaškeviča, ne Knābja, ne vecās Dienas fans.
Bomzis Vamzis
B
Savādi gan. Par foto sāk kriminālprocesu, bet par koruptīvo darījumu piesegšanu KNABā - nē. Secinoši - Valsts naudu zagt var (jo to piesedz KNAB), bet ģimenes foto nē (jo to nepiesedz).
grāmatnieks
g
Naivā tauta! Nevienam tās bildes nav vajadzīgas, vajadzīga kādam popularitāte. Blefs! Un kauns, kad atklāsies, ka neviens neko nav zadzis.
augustāns
a
Paldies Dievam! Sen bija laiks tai neliešu bandai pēdas dzīt (kur gan tādi izdzimteņi rodas - visticamākais, no pitekantropiem). Viņiem cilvēki ar godaprātu- tādi,kā Strīķe un Viņķele- vienmēr kā dadzis acīs.
okei
o
labi atceros,kad pēc kādas no kratīšanām Vašķa mājās tika nopludināts cik pāri kurpju tur redzēti,un arī par fočenēm bija kas teikts,kuras bija no albūma pazudušas,bet te lūk sākti procesi,a,kas vai šī Aņka ir kā citādi atšķirīga,ko?
0_o
0
Viss teiktais ir pārbaudīts un izmēģināts - paprasi kādam, kurš jēdz kaut ko vairāk par "vindous pārinstalēšanu" un vismaz 5 gadus strādā par sisadminu, pārliecināsies. Un ja nezini, par ko ir runa, tad palasi kaut vai par MS 04-011. Ja netici, ka ir bijušas dažādas iespējas dabūt datus no datoriem - tava problēma. Šaubies vēl 7 gadus pēc tam, kad ar šīm lietām saskāros no abām pusēm.
diegs
d
to, ka tev aknas beigtas, tūlīt var just - nākamās būs smadzenes ...
nost manas olas
n
semu- par prezidentes sēžamvietas atslaucītāju!
prahtweeders
p
Kāda jums vēl Romeo un Džuljeta. Lūk stāsts par Vinķeļiem un Strīķiem jenota anusa paēnā. Latvju Šekspīr vai vismaz Blaumani,nu kur tu esi pazudis kad tevis vajag?
IncParaac
I
Bendik! Sveicini Vekteri!
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas