Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Saskaņas centrs reitingu līderis, taču atbalsts dilst

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lauķe
l
Neviens tev neliek lasīt manus komentārus - ko gribu , to rakstu..... Savukārt tu vari turpināt uzdot gan stulbus jautājumus, gan rakstīt savus prātojumus - mani tas neuztrauc. Punkts!
Jēpītis
J
Tauta, neatkarīgi no tautības, nav muļķe, bet vēro. Rietingi ir mirkļa fiksācija.Kad pienāks laiks, visus saliks pa plauktiņiem, bet kampējus un kampējus ar izmetīs mēslainē uz visiem laikiem.Paliks tikai tie, kas tautai būs ko labu darījuši.
Rīgas pensionārs
R
Toties idiotiskus komentārus gan regulāri raksti ....
lauķe
l
Uz stulbiem jautājumiem neatbildu.......
Rīgas pensionārs
R
par brīvbiļeti sab.transportā , ir gatavi pārdot savu balsi ----------------------------- Pastāsti, par ko tu pārdevi savu balsi - varbūt man arī sagribēsies to pašu dabūt?
lauķe
l
Nu es tik ļoti pārliecināta vis nebūtu..... Par SC nekad nebalsotu nacionāli noskaņotā latviešu tautas daļa, bet, diemžēl ir stabili 10 - 20% lumpenizējušos tautiešu( it īpaši Rīgas penšuki), kas pat par brīvbiļeti sab.transportā , ir gatavi pārdot savu balsi Rīgas krievdomei..... Taču, tas, ka SC reitings krītas, patiesi ir patīkama vēsts......
Dr.xy
D
Toties uz sociku trikiem jau sen neviens vairs nereage.
Sociāldemokrāts
S
Vēl īsa piepilde: no politisko apvienību nosaukumiem skaidri redzamas attiecības sabiedrībā un politiski aktīvās sabiedrības daļas pasaules uztvere - Vienotība PRET Saskaņu! Saskaņa šādā situācijā pēc definīcijas nevar būt proaktīva, jo šādi tikai vairos Vienotības pastāvēšanas iedvesmu un energetiku. Vienotībai bez Saskaņas zudīs eksistences mērķis un vienotības motīvs. "Labie" spēki var pastāvēt tikai cīņā ar "ļauno" spēku. Vienotība pati īsti nesaprot - ko grib un kā to panākt. Vienīgais, kas ir SKAIDRS - KRIEVIJA, LIEC MŪS MIERĀ UN PAZŪDI!!! Vienotībai pašai attīstības ideju nav, bet nikni uzbrukumi Saskaņai padara ideju trūkumu neuzkrītošu: ja jau Vienotība skaļi kritizē, uzbrūk un lamā, tad jau laikam it kā saprot - ko vēlas... Uz šī lētā trika daudzi iekrīt. :)
pamela
p
Neticu ,ka latvietis balsos par SC - lielkrievu šovinistu partiju,kurā noniecina valsts val.! TāDI BŪTU TIKAI PĀRIS LATGAĻI lATVIJĀ PĀRKRIEVOJUŠIES - uRBANOVIČS,tUTINS,sTRODE,Ameriks un Co.Kādam morālam kroplim ir jābūt ,lai atļautu ņirgāties un noliegt savu vecāku un valsts valodu! Pie tam ir jābūt arī pamatīgaM MORĀLAM invalīdam lai dāļātu naidīgas valsts pilsoņiem mūsu naudas celtos dzīvokļus,kad tie paši Latvijas krievi dzīvo AR BĒRNIEM! avārijas mājās!Krievijas pensionāriem vajag lielāku pensiju,jo Krievija nabaga,Krievijas večai dzīvokli vajag utt.KO VĒL vajadzēs "bag'atās"KrievijasNABAGIEM?Varbūt Latvija maksās algu Putinam? Толи ещё будет!!! RD.
Кого Господь любит, того наказует, латышский вы язычник.
Sociāldemokrāts
S
Redzu, kā te daži grib iztēloties vēlamo par esošo, sludinādami SC degradēšanos un komentāros rādīdami Saskaņai "garu degunu", "pliku dibenu" un savu agresīvu dumību. Situācija ir ļoti nelāga ne tikdaudz Saskaņai, cik Latvijai kopumā: 1) ekonomika neaug, eksports neiet, darba nav, pirktspējas nav, parādi aug, iedzīvotāji aizbrauc; 2) dārd vecās bungas "Latviet, nepadodies - visa vaina ir krievos!" Bundzinieki tracina sabiedrību, kurina emocijas, BET NEKO NERISINA. Saskaņai tagad būtu tā kā nelaikā iet ar labiem nodomiem un stāstīt - kā risināt situāciju. Ir ACĪMREDZAMI, ka lai ko Saskaņa teiktu vai darītu, par atbildi būs skaļa zākāšanās, svilpieni, brēcieni un ķērcieni... Un ne jau Saskaņā tā problēma - "lēmējiem" ir kaut kā jāpaildzina sava bezjēdzīgā sēdēšana pie siles, bet attīstības ideju NAV. Nu, tad jāmeklē "ienaidnieks", lai notiekošajam piešķirtu kaut kādu pašu izdomātu ievirzi. Žēl, ka vēl kādu laiku kritīsim un kūleņosim, pirms sāksim draudzēties ar galvu... :(
Oskars
O
Kur Šķēle ar TP ??????
KLM
K
narod - Bogonosec .................................................. ...................... Diez vai Dievs novieto ''narodu-Bogonoscu" reitingu tabulās (daudzās jomās) ''godpilnajās" vietās - dažus punktus augstāk par Ziemeļkoreju, Kubu un Zimbabvi, tiesa gan, otru lielvalsti, Nauru, Krievijai šad tad izdodas apsteigt, bet ne vienmēr...
И поляки благодарны! Потому, что они -- добрые католики! А вы -- католик злой. Поэтому ваша судьба незавидна.
"sāks ''močit v sartire'', deportēs veselas tautas -čečenus, ingušus, Krimas tatārus" -- что заслужили -- то и получите, ведь Господь справедлив, а русский народ -- народ-Богоносец, поэтому вы должны быть благодарны: "За всё благодарите", -- говорит апостол Павел.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piedāvā samazināt slimības lapu kompensācijas

Turpinoties diskusijām par darbnespējas lapu apmaksas izmaiņām, Ekonomikas ministrija (EM) rosina samazināt darbnespējas lapu kompensācijas, turklāt šādai diskusijai ir gatava arī Labklājības...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas