Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Šaubīgie valsts degvielas rezervju līgumi KNAB redzeslokā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mērglis
m
degvielas bizness Latvijaa biušo čekistu rokaas , partiju TBK (biezauša partija ) čekistu radiita jau no pirmsaakuma
latgaļs
l
Vo, vo! Tu saki, pāris metrus tālāk Vigo pieder arī rezerves daļu veikals? Nu tad jāpaceļ līgumi par visām valsts rezervēm. Un ja valsts petrolejas rezerves Vigo benzīntankā, tad skaidrs, ka valsts sāls un špickoku rezerves visas glabājas Vigo veikaliņā... :))
TB/LNNK zagļi
T
Kas tur ko pētīt, katram uzņēmējam skaidrs, ka fiktīva lieta, lai izņemtu naudu tēbīšu melnajai kasei. Ne velti plātās, ka izmetuši vēlēšanās 1miljonu latus! Un Rīgā āŗā
klusais
k
Tu pilnībā nezini notikuma detaļas. Pie lietas ekonomiskuma nodrošināšanas patreiz strādā EM, ceru ,ka sakārtos gan tā ,ka būs ekonomiski izdevīgi un juridiski korekti. Šinī gadījumā vienkārši nauda tika ieskaitīta pēc būtības krāpniekiem.
raksts
r
šeit jau prasītos, lai pārbaude būtu tik gudra, kas pierādītu, ka konkurss uzrīkots fiktīvi un naudiņa ieslīdējusi partiju makā, bet KNAB nav spējīgs noķert vairāk par prastu ņēmēju.
diskobumba
d
nu malači KNAB, ātri strādā! No pavasara nemaz tikd audz laika nav pagājis ko? Katru reizi braucu garām tam benzīntankam un nezinu smieties vai raudāt! Rakstā nav pieminēts ka pāris metrus tālāk Vigo pieder arī rezerves daļu veikals!
rufo
r
ar degvielu viņi pelnijuši ar uzviju, un muldās ka slikta peļņa !!!!!
s
s
KNAB vispar kaut ko dara? Kaut kaa vispaar nedzirdaas..
gm
g
Kursh KANB izraadiis interesi - pieradinaatais jaunais KNAB vai vecais aktiivais KNAB?
Clash
C
Vai konkurss bija, un kāpēc neuzvarāja lielie Latvijas degvielas tirgotāji, kas varētu šādas rezerves glabāt tepat Latvijā, bet šaraškinu kantoris "Ragi un nagi". Kāpēc Lietuvā nodrošinās rezervju glabāšanu, vai mēs atbalstām Lietuvas kompānijas?
Dārznieks
D
Runa jau ir par darījuma atbilstību LV interesēm, tātad, visi dokumenti ir šeit. Lietuvieši jau savu interesi nepalaidīs garām...
klusais
k
Piekrītu par tempu kā būtu jāveic pārbaude, tikai viena nelaime - tur iesaistīta formāli arī Lietuva, kas paildzina oficiālo laiku info saņemšanai, bet tas ,ka tas ir metiens bija jau zināms martā.
klusais
k
Šo lietu gaismā izvilka nevis Kampars , bet TV3. Kamparam bietē iedeva Dombrovskis. Kampars ilgi tūļājās , jo novilka 3-4 mēnešus līdz līgumu slēdza. Starp citu man aizdomas ,ka par 200.000 Ls , ko samaksāja Vigo ar Kamparam bietē iedeva VD, jo šitā info apritē parādījās pagajušnedēļ.
dzeris
d
Kur krāpšana - tur TBLNNK. Latvieti - nepadodies!
vdz
v
Gadu garumā ,no sirds dzīvojot notikumiem līdzi mūsu valstī, jūtu, ka tas sāk kaitēt veselībai, jo ik dienas atklājas arvien riebīgākas lietas, ko sastrādājuši mūsu pašu bāleliņi.Pārsteidz arī arvien pieaugošā cilvēku neizpratne par notikumiem mūsu valstī , jo nauda uzvarējusi saprātu un saminusi godaprātu ne tikai siles mafijai. Ko mēs naivie ideālisti varam izdarīt: noskatīties un mirt?!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas