Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Savickis: Hokejā tāpat kā dzīvē – laba sadarbība ar Krieviju nozīmē labu sadarbību ar Eiropu un ASV

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Anna
A
Izlikas visi, kad murgo par Latvija iziešanu no krīzes, kādam perspektīvam .... Ir vajadzīgi tehniski izglītoti cilvēki rūpniecībai, bet rūpniecības uzņēmumi ekonomiskai attīstībai, savukārt rūpniecībai vajag tirgus, investicijas un tā tālāk. Pasaules ekonomika viss ir skaidri sadalīts. Visos laikos Latvija ir attistījusies un tai bija perspektīvas tikai kā Krievijas, cara vai PSRS, neatņemamai daļa. 90 gados - zagļi un dumji izrava valsti no lielākā austrumu tirgus, iznīcinaja rūpniecību un lauksaimniecību. Un kas mums tagad ir? Latvija ir pati tirgus rietumiem, pie tam bez naudas, kredītu cilpā. Kam šeit ir vajadzīga rūpniecība?Ja Latvija ir veiksmīgi attīstīsies, mūsu ārējo parādu, vai gandrīz nekad nebūs jāatgriež (refinansējot laiku pa laikam). Mēs izmisīgi trūkst saskaņotas un ilgtermiņa attīstības politikas.
Es nesaprotu
E
Kāpēc čekisti vēl aiz vien neatrodas tur kur viņiem jābūt. labākajā gadījumā ,lai kļūst par pastniekiem.
Heremitus
H
"viensētas izolacionisma" "Viensētas", tas it "hutorskije" ("хуторский") - rusdelfu un citu "atbrīvotāju" mīļakais vārdiņš. Eh, товарищ Савицкий, товарищ Савицкий.... торговали бы вы лучше путинским газом...
Heremitus
H
Kremļa lakstīgalu treļļi priecē manas ausis.
Latvietis A
L
KGB darbonis apgalvo, ka Rīgas Dinamo glābs latviešu tautu no izmiršanas! Tātad, mūsu glābiņš ir trakojošōs, nedomājušos fanos ar alkohola promilēm asinīs?
k..
k
savickis ,kalvītis, ulmanis & co radīja biznesa shēmu, kuru bija cerēts uzsist gaisā, tas ir "pārdot" valstij par 30 miljoniem,vismaz...pagaidām to uztur uz mākslīgi sadārdzinātās gāzes, ko otkata veidā apmaksā gazprom.....
alberts
a
Gandrīz ka Ozerovs!
dihlofos
d
Varēja jau Irbe pastāstīt par tiem totolizātoriem,kas notiek hokejā.Par to naudiņu,cik nopelna Ulmanis,Kalvītis par pašu bosu nerunājot.Kas attiecas uz tā čekista rukšķiem ,nav ko ņemt galvā,bet Arturs malacis,laikam trāpija pa olām,ka tā sāka kviekt.Laikam,ja varētu,iespundētu stūra mājā,čekistiem jau taisnība nekad nav patikusi,sāk jau maisīt iekšā politiku.Par letiņu pašapziņu varēja aizvērties pašam tādas nav,bet par citu rūpēsies?Mazāk bāz kabatā.
Tā lūk...
T
Rīgas "Dinamo"- ir mūsu pašcieņa. Ciniskāk pateikt vairs nevar. PSRS laikā zīmols "Dinamo" vienmēr ir piederējis VDK komandai. Šī organizācija Latvijā nav labā atmiņa.Varbūt Savickim ir nostaļģiskas atmiņas?
kompis
k
Savicka teiktais ir tikai un vienīgi kārtējā shēmotājvides izpausme! That, s all.............
alberts
a
"Rižskoje Ģinamo" vot eto DA!
arts
a
Hokejam tas nāk tikai par labu ,te ir politisks paņēmiens ko tagad īsteno Kremļa ideologi un mums to vajaga saprast un izmantot to ko iegūst hokejs ,bet neuzķerties uz tā ideoloģiskā āķa.
pamela
p
Tu vecais čekas sargsuni,labāk paklusē kamēr neesi uzsēdināts uz mieta Doma laukumā.Morālais kropli,tagad uzdzīvo par Latvijas tautas katru dienu nozagto naudu!Var jau no zombēšanas VDK jumts aizbraukt,bet nu ne jau 100% salīdzinoe Dinamo ar NATO.Par to tu,mankurt,vari no saviem saimniekiem Kremlī dabūt pa keramikas protēzēm,jo TĀ nenovērtēt Kremļa naidnieku Nr.1 ! Jāsāk rūpīgāk interesēties par tavu CV.Neba Kaltenbrunners varētu būt Šrēdera gāzes vada biznesa tovarisčs ?!Tu vēl čekas kovārni par to cilšu etniskumu un viensētu izocionalismu stipri nožēlosi,nerunajot par bin Ladenu.Labāk jau Ladens nekā Putins!bin Ladens Latvijai neko nav nodarījis,arī viņa valsts nebija mūs okupējusi .Tātad viņš ir pozitīvi vērtējams,pretrēji tev un tavien "šefiem"Kremlī.Latvijai vajadzīga tava ideoloģija?Tu esi ļooti,ļooti slims,jo ,kā teica tavs elks Putins/VDK ofiņš/ bijušo čekistu nav,tātad --- tava ideoloģija ir PSRS VDK paustā vēl arvien. Ar tādiem Latvijai nav pa ceļam,jo tu ar savu organizāciju biji Latvijas bende !
Ostaps
O
Savicki nenolaidies tak līdz Irbes līmenim un nediskutē ar to klaunu.
cd
c
.......tautai vajag vīnu, maizi un izrādes. Tad tā ir apdullināta un uz mirkli apmierināta, bet labumu piegādātāji tiek godā celti un apjūsmoti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas