Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

SC ar mieru strādāt četru partiju valdībā uz sadarbības līguma pamata, ja iegūst ministru portfeļus un NA piekrīt SC nosacījumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Moriss Berts
M
Ļoti prātīgi - ja uz līguma pamata, tad jādod viņiem tie ministri. Varbūt pie šādas SC atkāpšānās - nebūt koalīcijā un neuzskatīt to par godu aizskarošu - arī nacionāļi par dažiem ministriem "nāks pie prāta"!?... Ar cieņu, Morberts
krabis
k
Kaut kā jocīgi sanāk, ka 5.kolonna mēģina kaut ko noteikt NA...
Dr.xy
D
Ja okupantu nav,tad ir pretvalstiskas organizacijas,SC &PCTVL un sociki, kuras censas iznicinat Latvijas Valsti.Pec soda likuma 69.punkta, par Valsts nodevibu,smago gadijumos,ir paredzets naves sods. Latvija NAV ratificejusi naves soda atcelsanu. Ta ka biedri cekisti var izveleties,naves sods vai deokupacija.
de
d
SC saka, ka okupācija bija, bet okupantu nav, tad jau Lielais tēvijas karš bija, bet fašistu nemaz nebija.
Moriss Berts
M
Protams, ka Latvijā nav nekādu fašisti - kas kaut ko tādu apgalvo ir klajš lēts melis, bet līdz ar armijas iziešanu nav arī okupantu. Varētu mēģināt kaut ko domāt par kolonistiem, ja Latvija būtu kolonija, bet tādi mēs taču neesam, būdami līdztiesīga valsts ES sastāvā, kaut arī uz "mazā brālīša" noteikumiem (negodīgās, vai mūsu līdzšinējo pašlabuma politiķu kā Polijai neizspiestās, platību kompensācijas lauksaimniekiem u.c.) Ar cieņu, Morberts
  • 0
  • 1
Berta
B
Vai šajā lietā kāds vispār jēdz ieviest kārtību, ko? 1) Valdībā vispirms tiek tie, kuri valdības darbā ir pratuši labi realizēt varu bez oligarhu atbalsta, strādājuši godīgi. Tāds polit. spēks mums ir tikai 1 - Vienotība. 2) Kā nākošie - tie, kuriem kaut kad iepriekš ir bijis labs darbs valdībā vai (un) saeimā, bet kuri 10. saeimā nav bijuši valdībā. Tāds mums ir tikai 1 - VL!-TB/LNNK. 3) Kā trešie - tie, no kuriem pie zināmiem apstākļiem var izspiest godīgu darbu, bet kuriem šad tad "nejauši paslīd kāja" - ZZS. 4) Kā ceturtie - tie, kuri ir iesācēji, bet par kuriem ir varbūtība, ka tie spētu strādāt godīgi, ja vien nesamaitātos - ZRP. ---> ļoti liels risks! Vispirms kaut 1 sasaukuma garumā tiem būtu sevi jāapliecina opozīcijā, - valdība nav izmēģinājumu poligons! 5) Kā pēdējie - tie, kuri līdz šim nekad iepriekš nav izrādījuši interesi par Latviju, darījuši sliktas lietas, tādēļ strādājuši opozīcijā - SC. Kas te tik sarežģīts? Jābūt taču kaut kādai loģikai, jo valstij vajag drošību.
pilnīgi skaidrs
p
Okupanti un to pēcteči Latvijas valdībā nebūs nekad, lai kā arī gribētos Zatleram un viņa finansētājiem.
cibulka
c
Katad, ja nav okupantu tad nav bijusi ari okupacija, nu baigi primitivi trik ka si okupantu pecnaceku partija SC megina apjat latviesu tautu. Ja Zatlers var ar so SC sadarboties tad tas pierada tikai to, ka vins, Zagleris ir aprobezots, kretins, noladets maita. SC ir jatzist okupacij aun janosoda okupacija un noziegumi kadi tika veikti Krievijas okupacijas laika pret latviesu tautu un SC ir japarakstas, ka vini nekad nemeginas legalizet okupantu valodu-krievu valodu ka otru valsts valodu Latvija.
ak tā gan??
a
...vienlaikus uzsverot prasību valdības deklarācijā ierakstīt, ka Latvijā nav okupantu
skukis
s
jums dabuut satiksmesn ministriju un pabeigt sleserA NEPABEIGTO AIR BALTIC lietu...
Mergadze
M
Pazīstam drēbi, solījumi, miera līgumi uz mūžīgiem laikiem un tad vilks aitās.
Deficīts viedoklis
D
Lieliska atbilde! Tikai nacionāli pārkairinātie kampēju mantinieki no TB-LNNK/VL piedāvājumu tāpat nespēs sagremot, nav lemts :) Nu nekas, lai pasēž opozīcijā un dombrovski ar savu kompradoru bandu paķer līdz! Pietiek postīt Latviju!
nazi,
n
neguli uz pautiem, meklē pats
nazis
n
Kaadu SC valdiibaa? Urbanovichs jau atkal draud ar Bishkeku, shoreiz pavisam reaalu: "Jānis Urbanovičs: ja SC netiks pielaista pie varas, tad tiks lietoti dažādi neparlamentāri pasākumi", siikaak mekleejiet presee.
Ai, ai - milda ilgtermiņa,
A
ko muldi, ja nezini.... Jā, tiešām jaunībā Andrejs bija kruts pacans, jo spēja Latvijas vārdu iznest pasaulē.
Milda Ilgtermiņa
M
Jaunībā Andrejs bija krutais pacans, jo vīņam bija platmasas kulīte ar Levis reklāmu. Tagad šim noteikti vajag portfeli.. baigais, ne!?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piedāvā samazināt slimības lapu kompensācijas

Turpinoties diskusijām par darbnespējas lapu apmaksas izmaiņām, Ekonomikas ministrija (EM) rosina samazināt darbnespējas lapu kompensācijas, turklāt šādai diskusijai ir gatava arī Labklājības...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas