Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

SC ir gatavi veidot valdību arī divatā ar ZRP

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
viecha
v
Lellīt,lellīt!Tā tauta jau nepilna gada laikā divreiz slaucīja mēslainē.Un kā nesanāk tā nesanāk tev pa prātam.95% balsoja par slaucīšanu un aplauziens jau trešajā nedēļā.Vai tik nederētu mazliet padomāt uz kuru pusi un ko slaucīt.Zin,savādāk vējš pūš drazu atpakaļ.
Barons
B
Nu paskatīsimies gan. Es neesmu nemaz tik pārliecināts, ka SC un ZRP pietiek balsis Saeimā. 22 kangari vienkopus, nu kautkā neticas, ka Zatleram būtu izdevies savākt tādu komandu vienkopus. Ja vien visi nav tik izglītoti un inteliģenti kā Sprūdžs. Tāpat pie aizklātas balsošanas kāds var sākt balsot atšķirīgi no Zatlera un Urbanoviča. Es pārējo partiju vietā apvienotos un presingotu šo saldo pārīti katrā vietā un jautājumā. Lai viņi jūtas kā mīnu laukā.
Vārds
V
Par 120 procentiem piekrītu Baronam!!!Lai izjūt to saldo varu pilnībā.Tad urbanovičs nevarēs vairs zākāt vienotību,būs pašam jāatbild par saviem darbiem un jāskaidro,kāpēc nevar pildīt solījumus.Kaut gan man jau ausīs skan tā mērgļa vārdi->,,Mēs jau neko nevaram izdarīt,jo redz Dombrovskis un vienotība 20 gados visu tā nolaiduši,ka pat es ar savām profesionālajām zināšanām (meliorācijas jomā) nespēju to purvu dabūt sausu.,,
  • 1
  • 0
pofig
p
ka tik pie siles :D
Visulatvijai
V
Ja ASV vestniece atlava, tad der ari tada kombinacija. Redzesim
ha
h
Un no kā vēl jūs gatavi atteikties,lai tiktu pie siles? Un kāpēc vajadzīgs bezpartejisks premjers? zatleram taču ir tik pieredzējis un spēcīgs prem jērs kā sprūdžs! Īsts profesionālis.Un tu pats?Un urbis novičs?Vai ta jūs sliktāki?Maisiet paši savus sūdus,nemeklējiet jau pašā sākumā peramo zirdziņu!
:o)
:
Un tas bezpartejiskais premjers būs Sudraba? Jo šodien viņa atkal savu galvu izbāza un kārtējo reizi sāka tēlot politologu un komentēt notikumus.
cik
c
mēnešus šāda valdība varētu pastāvēt?
Nauda nesmird
N
Sapiķos tiem ZRP jaunuļiem kārtīgi un viņi būs gatavi strādāt ar dajebko. Un pareizi - vecos blēžus ir jāatstumj no siles!
Tāds jautajiens :)
T
A kā bezpartejiskam premjeram būs ar okupācijas fakta atzīšanu?
jenots
j
Tieši tāpēc, ka man simpatizē Vienotība - es vēlos, lai viņi paliek opozīcijā un vairs nekustina ne pirksta... Es gribu redzēt, kā SC un ZRP vieni vadīs sarunas ar aizdevējiem, kā viņi izpildīt Māstrihtas ktitēriju, kā cels pensijas un mazinās nodokļus... neticu, ka viņiem tas izdosies! Ja viņi izgāzīsies, tad viņu vienīgais trumpis būs pazaudēts, jo būs sasmērējušies kā mēsli - bet Vienotība atkal būs zirgā un atgriezīsies uz nākamajām vēlēšanām kā uzvarētāji...
Kurmītis
K
Lūk arī atslēdziņa, kas atver noslēpumu, kāppēc jenoti tik fiksi jau gatavi taisīt „varavīksnes valdības”. Tāpēc, ka vilciens tūlīt draud aiziet bez viņiem. Un, ja tam pievienosies vēl Štokijiešu 8 deputāti (par kādiem 2 ministru krēsliem – elementāri !!), tad jenotības atlikumam draud sēdēšana opozīcijā tuvākos trīs gadus !!! Kas dažam labam, piemēram kamparam un Pīļknābim nozīmē arī personīgo bankrotu ! ... Tāpēc šie tagad uz vēdera līdīs, lai tikai arī tiktu pie Siles! ... :)))
Lelle
L
Ko tu streso, aklais rāpuli?! Tev taču gar šo ļembastu nekādas daļas, jo tavējie tika aizslaucīti! Pēc gada tauta ar referenduma palīdzību aizsalucīs arī šitos kangarus mēslainē, tāpat kā tavējos aizsalaucīja... Žel tikai, ka pa šo gadu šitie jefiņi sagāzīs tādus podus, ka bail pat iedomāties...un atkal desmitiem tūkstošu latviešu aizmuks no šīs zagļu, korumpantu un parazītu valsts uz neatgriešanos. Finka pareģojums, starp citu, joprojām dzīvs....
  • 2
  • 0
jautrais
j
... domāju, ka sliktāk nebūs kā bija...vai labāk redzēsim..
/dev/random
/
Ja jau jenotība nevēlas iet valdībā, lai sēž opozīcija un nepīkst. Šiem tiešām ir iekšējais konflikts, kurš var vest pie "Vienotība" partijas šķēlšanas. Vienotība ir tikai lozungs, aiz kurā, diemžēl, nekā nav.
Būs jautri!
B
Lai tik iet kopā! Tikai tas gājiens būs ļoti īss. Beidzot mēsli uzpeldējuši virspusē. Tagad zags atklāti, nekā līdz šim. Varbūt beidzot zombētai tautai atvērsies acis? Ja atkal to neiemidzinās no Krievijas atsūtītie politehnologi.
lūdzu
l
ierādiet vienotībai viņas vietu-mēslainē

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas