Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

SC rosina svītrot normu par deputāta izslēgšanu no Saeimas valodas nezināšanas dēļ

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
alberts
a
Ziķeri!
alberts
a
Priekš kam Saeima jazin valoda?Kādu pirkstu "prieksnieks "pacels par to ari balsos parejie.Un - jo vairak muļķu tur IR jo labak manipulet .
Oskars
O
SC iedomājās kad RĪGA ir KREMLIS !!!!!!
ha ha
h
Protams, plāns rullē, mākslīgi radīt apstākļus iedzīvotājiem, lai izbrauc un tad ieviest krievu valodu, laikam tāds ir šis plāns, a? Valsts izzadzēji un bandīti valsti būs izpoostījuši, cik gan ilgi mēs iedzīvotāji uz to tā noraudzīsimies???
ha ha
h
Mūsu valdībā jau nesēd cilvēki, kas domā par tautu, bet bandīti, kas bīda citu valstu intereses...un šauru oligarhu pulciņa pasūtījumu, marionetes un salmu lelles tā viņus sauc...
phe phe
p
Politiķi nobalsos par, nebrīnītos. Gribu redzēt toleranci Krievijā prasot runāt latviski, uzreiz nositīs, bet te auklējās savā valstī. Latviešiem būtu jāmācās no kaimiņiem- igauņem un lietuviešiem un ar krieviem vispār krieviski nerunāt, ja nu vienīgi angliski, bet tad tik lien uz vēdera...
2011
2
Baiga vasara. Laiks šovasar vairs neies vecās sliedēs, Būs puķes skumjas, bišu medus rūgts, Uz tāliem ciemiem kumeļš netiks jūgts, Un jasmīns zarains maijā neuzziedēs. Par velti saule dienu tumsu kliedēs, Prieks Jāņu naktī neatnāks pat lūgts, Un rokā savītīs zieds tikko plūkts, Būs klajums baigs, aiz katra krūma biedēs. Vējš miglu sarkanu pār laukiem dzīs, Bez laika kokiem augļi nokritīs, Par nastu būs, kas ir, un tas, kā nava. Pats zemes dziļums taujāts paliks kluss, Jo pārvērtusi ūdens avotus Par vērmelēm būs nodevība tava. / 1939./
saprotu
s
Tas ir Saskaņas Centrs, viņu īstais vārds ir Biškeka
nesaprotu
n
kas ta ir,LV politisko partiju apvieniba(valsts,kura valsts valoda ir latvieshu) vai kautkada pretlatviska organizeta banda ,kas nodarbojas ar nacionala naida kurinashanu,ar moralo teroru pret latvieshu tautu?
?!
?
Kā varbūt deputāts un pieņemt likumus, ja neprot valodu.? Tad jau tik pat labi par deputātu var ielikt dresētu pērtiķi, kas vajadzīgā brīdī nospiedīs pogu
Dundukovs
D
Nu AGEŠA , ne tu sivns,ne bekons,bet riktīgs cūķis! Tas tik pierāda,ka valodas zināšana cilvi par CILVĒKU automātiski nepārtaisa!
K-K
K
... Nost ar TROJAS ZIRGIEM !!!!
noskatos
n
no malas uz šo visu un interesanti, kad latvieši reiz pateiks reiz lielu NE un PIETIEK! un sāks kārtot nesakārtoto- deokupācijas jautājumu. Tā ir problēma un jāsāk patiesi reiz meklēt tai risinājumu. Tā vienkārši mierīgi un gudri, jo agri vai vēlu taisnība uzvar. Vajag tikai to vēlēties.
antijenots
a
Es saprotu, ka SC ir pret izlietni atsitušies - bet kā var rosināt kaut ko tādu??? WTF??? Saeima ir valsts augstākais likumdevējs - ja tur var atļauties nezināt valsts valodu, tad automātiski šī prasība tiek noņemta arī no skolām, valsts iestādēm, uzņēmumiem, medijiem u.t.t. Idiotisma kalngals - jēziņ, man pat nav vārdu lai šito aprakstītu!
atbilde
a
Vispirms dod ēzeļa ausis, tad nāvi. Šobrīd mums Ušakovs dod ēzeļa ausis, bet Urbanovičš sola to otru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas