Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

SC Saeimas vēlēšanās Liepājā cer uz uzvaru

Partiju apvienība Saskaņas Centrs (SC) 17. septembrī gaidāmajās Saeimas vēlēšanās Liepājā cer uz uzvaru,  pavēstīja SC frakcijas priekšsēdētāja vietnieks Valērijs Agešins.

Savukārt SC premjera amata kandidāts Rīgas mērs Nils Ušakovs pauda, ka Kurzemes vēlēšanu apgabalā SC cer iegūt par vienu mandātu vairāk, nekā pēdējās Saeimas vēlēšanās. 10. Saeimas vēlēšanās SC no Kurzemes ieguva divus mandātus.

„Cik liels ir vēlētāju atbalsts, to redzēsim 17. septembrī, bet mēs gribam iegūt par vienu mandātu vairāk,” sacīja Ušakovs.

Viņš norādīja, ka SC piedāvā „sociāli atbildīgu politiku, kas akūti nepieciešama Latvijai – gan ventspilniekiem, gan liepājniekiem, gan citu reģionu iedzīvotājiem”.

„Attiecīgi mēs plānojam gūt lielāku atbalstu, pateicoties tam, ka cilvēki vēlas, lai politika Latvijā būtu sociāli atbildīga. Un par sociāldemokrātiskām vērtībām šoreiz nobalsos lielāks cilvēkus skaits,” akcentēja SC līderis.

Savukārt Agešins uzskata, ka SC Kurzemes vēlēšanu apgabala kandidātu sarakts ir perfekts, jo atšķirībā no citām partijām tajā no 16 kandidātiem 14 ir kurzemnieki. Turklāt atšķirībā no iepriekšējām vēlēšanām vairāk nekā puse kandidātu esot „jaunas sejas”.

Trešdaļa no sarakstos iekļautajiem deputātu kandidātiem ir gados jauni cilvēki līdz 30 gadu vecumam ar augstāko izglītību, norādīja Agešins.

Agešins vēlēšanās no Kurzemes apgabala startēs ar pirmo numuru. SC sarakstā šajā vēlēšanu apgabalā iekļauti arī visi trīs SC Liepājas domes deputāti - Sergejs Dikterjovs, Naums Vorobeičiks un Romans Miloslavskis.

Savukārt 10. Saeimā no SC saraksta ievēlētais liepājnieks Valērijs Kravcovs ārkārtas vēlēšanās nepiedalīsies, jo gada laikā viņam nav izdevies apgūt latviešu valodu tādā līmenī, lai viņš pilnvērtīgi varētu strādāt Saeimā, atzina Ušakovs.  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas