Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

SC tieslietu ministra amata kandidāts būs advokāts Andrejs Elksniņš

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TT
T
HA HA HA Sis tacu ir Ritas Elksninas virs. Rita Elksnina bijusi KNAB Vilnisa drauzdene, ar kuru kopa Vilnitis planojis arzemju celojumus! Iespejams ari,ka zv.adv.Elksnins sniedzis Vilnitim oligrahu uzdevuma juridiskus padomus,jo kur tad tuksaja Vilnisa galva vareja izveidoties tas "koncepcijas",kurus vins regulari izsplavis sabiedribai medijos. Seit ir link uz Kas Jauns 06.10.2010. rakstu, iesp. Diena to nonems: http://159.148.1.102/lv/zinas/28296/ko-knab-sefs-ar-miss-bikini-dara-alfa
Dr.xy
D
Elksnin, apskaties Soda likuma 69.punktu,pa valsts nodevibu. Iestajoties SC, Tu automatiski klusti par Latvijas Valsts un latviesu tautas ienadnieku,un nodeveju.Elksnin,69.punkts!
Mia
M
Gudrs jau viņš ir, bet pārāk zaļš ministra amatam...
nu jā
n
Tagad visādi sīki draņķi pulcēsies ap Biškekas Centru
Arturs M.
A
Liela brēka,maza vilna:D
SS
S
Nezinu, kāds viņš ir advokāts, bet tas, ka viņš ir labs demagogs, ir gan redzams. Nu vien šī frāze izsaka daudz ko: "..likumiem ir jābūt taisnīgiem un nevis tādiem, kas par cilvēkiem ņirgājas". Vai tad advokāts atzīst, ka visu, ko viņš kā tieslietu sistēmas pārstāvis līdz šim ir darījis, ir cilvēku apņirgāšana? No viņa teiktā, var saprast vienu: bla, bla, bla... un neko vairāk. Gribētu dzirdēt no šī "jaunā un ambiciozā profesionāļa", ko viņš domā, piemēram, par SC ekonomisko programmu, kas pēc dažu ekspertu domām, ir laba augsne otrā LV ekonomiskā burbuļa radīšanai un tā nu tiesa būs ņirgāšanās par tautu.
zvirbulēns
z
Kas šis, no kurienes, kādu ļaužu?
Anonīmais Šakālis
A
Saulveža Vārpiņa išaks. Pazīstams ar to, ka Lemberga prāvā pārstāv tā saucamos cietušos — Kokali laikam.
  • 1
  • 1
S
S
Labs advokāts,cerams,ka viņam veiksies!
:)
:
Elksniņam nav ne mazāko cerību. Nepareizā uzvārda dēļ SC vēlētājs viņu, kā jau ierasts un līdz šim vienmēr bijis, izsvītros un nosūtīs uz saraksta lejasgalu. Cita lieta, ja būtu Ivanovs, Petrovs vai Sidorovs. Elksniņam steidzami jāmaina uzvārds, ja grib taisīt karjeru, kandidējot SC sarakstā. Obligāti jaunajam uzvārdam jābeidzas ar -ovs.
es
e
Rasnačs visus baidīja, ka SC tieslietu ministra kandidāts būs Agešins.
Redz kā! Oļigarhu apkarotājs Zap-te
R
Pirmdiena, 1.augusts (2011), plkst.12:13 | Portāls nra.lv Līdz ar jubilejas "Jaunā viļņa" pēdējo akordu izskanēšanu, miljonāri, oligarhi un citas ietekmīgas personas sēdās savos limuzīnos, lai dotos Lielupes virzienā nosvinēt vērienīgo pasākumu. Restorānā "La Riva" viesojās arī prezidenta amatā nepārvēlētais Valdis Zatlers ar kundzi Lilitu un Ainārs Šlesers. Viņi ne tikai saņēma īpašu organizatoru apbalvojumu, bet arī kopā tērzēja pie viena galdiņa. Tieši ar parlamenta balsojumu atteikt tiesībsargājošo iestāžu lūgumam izdarīt kratīšanu Šlesera dzīvesvietās bija saistīts Zatlera lēmums par 10. Saeimas atlaišanu V. Zatlers paziņoja, ka nesadarbosies ar oligarhiem, to vidū arī A. Šleseru, taču "Jaunais vilnis" satuvinājis abus politiķus un eksprezidents svētdienas nakti pavadīja pie viena galdiņa sarunājoties ar A. Šleseru. Kad ballītes viesi, mielojoties ar bagātīgajām uzkodām, bija remdējuši izsalkumu, „Jaunā viļņa” galveni organizatori – konkursa idejas autors Krievijas komponists Igors Krutojs, ģenerāldirektors Aleksandrs Rumjancevs un konkursa organizācijas komitejas priekšsēdētājs Aleksandrs Šenkmans pasniedza īpašus apbalvojumus - V. Zatleram un A. Šleseram, ziņo kasjauns.lv Abi atzinuši, ka ir ļoti pagodināti par īpašo apbalvojumu.
  • 1
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas