Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

SC un ZZS pieprasa sasaukt Saeimas ārkārtas sēdi par Krājbanku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kad??????????!!!!!!!!!!!!!!!
K
Kad Dombrovskis un citas valsts atbildigas personas SKALI SKAIDRI pateiks lai iedzivotaji un valsts un pasvaldibas neglaba naudu KRIEVU bankas? Vai Parex krahs nav maciba? Vai Bankas Baltija krahs nav maciba? Vai Snoras nav maciba? Vai Krajbankas krahs nav maciba? Kapec Dombrovskis ir tik glevs un nesaka cilvekiem ka ar Maskavu vispar nevajag nekadu sadarbibu? Kapec vienigi Dzintars ir saucejs tuksnesi? Kapec Gribauskaite vareja pateikt ka krievu Snoras merktiecigi grava Lietuvas finansu sitemu bet Dombrovskis nav skali pateicis ka krievu Krajbanka un Parex ar noluku grava Latvijas finansu sistemu? un liktena ironija ka tiesi maskaviesu SC tagad vaino visa Dombrovski..
x
x
Dombrovskim laba maciba. Vajag but daudz stingrakam pret krieviem. Parex banku nogremdeja Maskava, Snoras banku nogremdeja Maskava, tagad Maskavas suni Saskanas centrs un vinu pakalpini Lembergs un Brigmanis censas iztelot ka Dombrovskis vainigs ka Maskava nogremdeja Parex un Snoras, Cik iligi Dombrovskis pielaus so Maskaviesu nirgasanos par sevi un par valsti?
tad re kur suns aprakts..
t
Moskali nozog lietuviesu naudu izraisa Krajbankas problemas Latvija un Moskali tagad vaino Dombrovski.. Saskanas centrs vareja piezvanit Putinam un noskaidrot kas notika, Dombrovskis seit nav jajauc ieksa, ja nu vienigi Dombrovska vaina ka lava FKTK un Krumanei darboties pretvalstiski un grust visu valsts naudu Moskalu bankas.. un sudainas Lembergs seit labi paradija ka ir ar Saskanas centru un vienu roku..
vientulais vilks
v
SC unZZS ,netelojat no marsa nokritusus vientiesus ,bet izveidojiet paris VALSTS BANKAS,kur pilsoni drosi varetu glabat savus noguldijumus. Tam svensonu un osfora,,akcionaru,, bankam jau no pirmas dienas ir ieprogramets to izlaupisana pec zinamas noguldijumu summas sasniegsanas.
@
@
If this is requested by SC, you shouldn't do it, that's for sure. Keep in mind SC's role in the bankrupcy of PB.
bet >ak
b
Vienotibas Vilks teica, ka Snoras problēmas neskars LV. Piemānija. Lietuvieši arī saka, ka mūsu valdība ir kavējusies ar lēmumu pieņemšanu (jo brīvdienas tak) un tapēc ir bijis laiks mahinācijām caur LKbanku
Tā tam būt,
T
ka par banku,kura ir drudzī,jeb kuram sevišķi valdībai,arī uzraugiem jāsaka,ka gan jau būs viss labi un arī būs viss labi tikai izķers baciļus,ieliks cietumā,iztaisīs dezinfekciju un viss sākās no gala,jo bankas dzīvo tikai no uzticības,nedomājiet naivi,ka bankā ļoti daudz naudas.
  • 0
  • 0
ak
a
Kā lai Dombrovskis atbild par Krievijas pilsoņa Antonova Kriminālām darbībām Krājbankā. Tas taču SC deputātu tautas brālis , kurš apzadzis Latvijas pilsoņus. Cik zināms , Dombrovska pienākumos neietilpst staigāt pakaļ katram Krievijas laupītājam. UN SC nevajag tēlot jampampiņus un dzīt demagoģiju.
cik ta pulkstens?
c
SC un ZZS darba kaartiiba - pensijas. Un suuds ar visu paareejo.
Atbilde
A
Netēlojiet godīgos un nezinīšus,kuru pulkā un atbalstā arī redzēti miljonu zagļi un zagļu ķērāju tēlotāji.Ik viens zina,kā jūtās cilvēki,kurus piekrāpuši kriminālie elementi,kuriem uzticējušies un atbalstījuši.
  • 0
  • 0
Dr. Haoss
D
Jums neko vairāk nevajag, viss ir nodrošināts līdz pat ārstniecības kursa beigām.
Demisija
D
Nost ar Dombrovski!!! Mums nevajag premjeru idiotu, kurs ne par ko naetbild!!!!
Valodnieks
V
Savdabīgs jaunvārds - naetbild. Ibid fiksēju pirmo vēsturisko latviešu valodas tuvināšanos skaendināvu vaelodām. P.S. Aizmirsu izbārstīt izsaukuma zīmes. :(
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas