Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

SCP: Kalvīti nedrīkst iecelt „Lattelecom” padomē

„Sabiedrība citai politikai” (SCP) kategoriski iebilst, ka „Lattelecom” padomē tiktu iecelts bijušais premjerministrs, viens no Tautas partijas līderiem Aigars Kalvītis.

„SCP aicina ekonomikas ministru Arti Kamparu (JL) neatbalstīt morāli bankrotējušā un jebkādu sabiedrības uzticību zaudējušā politiķa Aigara Kalvīša iecelšanu „Lattelecom” padomē. A. Kalvītis ir viens no tiem, kas ir atbildīgs par Latvijas nonākšanu dziļā ekonomiskā krīzē un viņa iecelšana „siltā” vietā būtu amorāla. SCP cer, ka partija „Jaunais laiks” un tās premjers Valdis Dombrovskis (JL) neatkāpsies no taisnīgajiem principiem, ko izvirzīja valdības veidošanas laikā,” uzsver SCP ģenerālsekretārs Aleksejs Loskutovs.

Laikraksts Diena vēsta, ka uzņēmuma padomes vadītāja amats atbrīvosies, jo pašreizējais vadītājs Gundars Strautmanis apliecināja, ka pēc 5.maijā padomes sēdē paredzētās gada pārskata apstiprināšanas to plāno atstāt: "Lattelecom esmu strādājis 16 gadus. Uzņēmums šobrīd ir stabils, esmu apmierināts ar vadību, un sirds man ir mierīga. Jāļauj jauniem strādāt.

A. Kalvītis uz jautājumu, vai viņš piekristu strādāt LT padomē, atbildēja: "Tas ir sarežģīts uzņēmums. Ja man šādu piedāvājumu izteiktu, es to apsvērtu." Ekonomikas ministrs un Privatizācijas aģentūras padomes priekšsēdētājs Artis Kampars (JL) atzina, ka no "Tautas partijas ir izskanējis jautājums par Aigara Kalvīša darbību šajā padomē, taču vienošanās nav panākta".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VAIRĀK

Jautājums par Kalvīti Lattelecom skatīts; mainīs Straumi brīvostā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas