Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

SCP rosina valdību veidot bez VL!-TB/LNNK

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Skaistule
S
Ieteikums VL. Lūdzu, strādājiet aktīvi un neaizmirstiet par vēlētājiem līdz nākamajām vēlēšanām. Tad jau balsotāji jūs atbalstīs. Jo, izskatās, ka nekas labs te nespīdēs. Balsoju par V, bet esmu vīlusies jau tagad.
Skaistule
S
Tiešām, liekas, ka šie nenoturēsies līdz nākamām vēlēšanām. ZZS uzmetīs V, tas nu ir fakts. Un būs kā Saskaņas Centrs prognozēs. Tā izskatās no malas. Atkal latviešu tūkstoši izbrauks. Neizturami.
Anna
A
Lai arī es nebalsoju par VL, arī man arvien vairāk parādās simpātijas pret šo partiju. Izskatās, ka arī Vienotība, kurai liela daļa Latvijas pilsoņu parādīja uzticību vēlēšānās, tai skaitā mani, ir Liekulības tirgus aktīvi spēlētāji! Mani sāk pārņemt nožēla un vilšanās. Izskatās, ka VL nevienam nav ērts partneris. VL puiši iespējams nav uzpērkami un tas par iesmeslu tam, ka partiju mainītāji tik intensīvi ķērušies klāt viņu nomelnošanai. Vienotību pārņēmis šoks, ka uzticamie un pērkamie TB/LNNK pārstāvēti tikai 2 cilvēku sastāvā. Tapēc mēģina pirms vēlēšanām solīto koalīciju nemainīt, padarīt neiespējamu un izvairīties no vēlētājiem dotā solījuma. Dombrovski! Tavi vēlētāji Tev uzticējās un, domāju, ka liela daļa no Taviem vēlētājiem izjūt simpātijas pret VL!!! Nepievil savus vēlētājus!
virzulis
v
Vakar ņēmām, šodien neņemsim, rīt ņemsim! Kā šo murgu nosaukt? Politiskās plānprātības rudens 2010! Ekonomika štrunts vai ne?
un
u
Labāk paskaties aploksnes foto.
J
Kad es ieraugu Āboltiņas foto, man skaidrs - latviešu tautas nodevēja, demegoģe, pašlabuma meklētāja. Tik divkosīgu cilvēku vēl jāpameklē!!!!!
Nāk rudentiņis, būs barga z
N
Ja "Vienotība" (kurā vienotības - ne graša) turpinās dancot pēc Āboltiņas, Štokenberga un Pabrika stabules, ZIEMA (ne tikai nākamās Saeimas vēlēšanas, bet jau nākamais rudenis) tai būs gauži barga: vēlētāji vēl nav totālie sklerotiķi un šadu nodevību neaizmirsīs. Līdz ar to Dombrovskim (starp citu, - arī Zatleram) tas būtu jāliek aiz auss: ir lietas, ar kurām spēlēties nav ieteicams. Arī ar cilvēku lojalitāti gan valstij, gan Saeimai, gan atsevišķām Saeimas koalīcijām. Francija pašlaik iziet no eņģēm par pensionēšanas vecuma palielinājumu, bet - salīdzinājumā ar to - TOTĀLA uzticības zaudēšana ir daudz nopietnāka problēma. Nu ko - dzīvosim un pieredzēsim, ko nesīs laiks...
Lelle
L
nnn2 12:23 Kad veidojās štokija partija,daudzi teica,ka tas ir gudrs Tautas partijas gājiens ,lai no iekšienes brucinātu Vienotību,un izskatās ka viņiem ir bijusi taisnība...lai dzīvo tautas partijas biedri Vienotībā _____________ Žetons!
nnn2
n
Kad veidojās štokija partija,daudzi teica,ka tas ir gudrs Tautas partijas gājiens ,lai no iekšienes brucinātu Vienotību,un izskatās ka viņiem ir bijusi taisnība...lai dzīvo tautas partijas biedri Vienotībā
toEzis66
t
piektdien vēl nebija NORĀDĪJUMI !
Lelle
L
Linda 10:09 Smiekligi, S.Aboltina ir absolvejusi kopa ar A.Stokenbergu Juridisko fakultati un tas ir raditajs, ka vinu kvalifikacija esot profesionala. Ak jel zeligs dievs, kas vien nebus no sis vajpratigas matites Aboltinas vel jadzird. ____________ Žetons!
Sirmais
S
Ir skaidri saprotams,ka jāpadzen visas partijas un vara jāņem prezidentam, Saeima uz laiku jāpadzen.Citādi šis bardaks nebeigsies nekad.Varat balsot vienalga par kuru partiju, rezultāts būs tāds pats - ČIKS !
Eva Braun
E
SCP=prātu izkūkojuši nodevēji ....
*****
*
Latvieši mēs visi esam, hei laili laili lū!
zemessargs
z
Kāds es biju muļķis balsojot par Vienotību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

saistītie


* Pabriks: VL! ir "patriotisma monopolisti" un neatbilst liberālas demokrātijas principiem
* Kristovskim nevar atrast piemērotu ministra posteni

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas