Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

SCP sveic Meierovica biedrības dibināšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ieva
I
Bet par to nīšanu-jā, vispareizākais ir lietām, gar kurām tev nav nekādas daļas, vienkārši uzgriezt muguru....
Ieva
I
Nav ne vismazākā pierādījuma, ka cilvēks jau piedzimst labs. Re, tev, piemēram, nepārprotami patīk lūrēt pa atslēgas caurumu svešās guļamistabās, lai gan skaitās, ka gar divu cilvēku brīvprātīgām attiecībām trešajam nav nekādas daļas, turklāt jaukšanās citu cilvēku seksuālajā dzīvē to apgrūtinot, ir patoloģija....
XXX
X
Piekrītu, ka Vienotības projekts beigsies pēc vēlēšanām. Viņi viens otru nīst, bet savstarpēji slavē, lai glumāk ieslidinātos tautas acīs. Bet tauta ir akla un rezultāti jau ilgi nebūs jāgaida. tikai pēc tam nevainojiet paši sevi.
dzeris - čiepa
d
"Kas ir tās kopējās vērtības? Vašingtona un praids?" --------------------------------------------------- ------------- Un tu gribēji, lai būtu Maskava un parāde Sarkanajā laukumā? Un,ne visiem latviešiem ir "vērtība" tev līdzīgie latvieši - homofobi un Rietumu nīdēji. Iedalīt cilvēkus pēc tautības vai seksualās orientācijas - tumsonības demonstrācija.
Karogs
K
Ja šī biedrība tiktu dibināta pirms 1 - 2 gadiem, varbūt arī noticētu. Kārtējais pasākums pirms vēlēšanām un tāda ir arī tā vērtība. Pēc vēlēšanām projekts beigsies, neatkarīgi no vēlēšanu rezultāta.
A.Drozdovs
A
Tu esi atpalicis. Arī tagadējais policijas priekšnieks ir no LPSR laikiem.
boņuks
b
Lai dzīvo etniski nepieskaitāmie un viņu sadzīves kultūras līmenis, kas uzturams lielā iecietībā ! Urā! Vai tāds ir tavs domāšanas līmenis - prāta kapacitāte? Viņa tā kā velk uz psrs, vai usa kosmopolītismu...
boņuks
b
Ja Rīgas iedzīvotāji vēlētu sev policijas priekšnieku, tad tas būtu "padomju" laika milicis vai čekists.
Senais>čiepa
S
Mani mulsina Jūsu viedoklis, kas aicina vērtēt cilvēkus pēc tautības. Man nekad nebūs vērtība negodīgs subjekts, vienalga vai tas latvietis, ķīnietis vai kāds cits. Var uzskaitīt veselu virkni īpašību, kas devalvē personu. Jums es varu piekrist , ka nīst nevajadzētu nevienu. Pietiek distancēties no smerdelībām, un , protams, idealizēt arī nevajadzētu nevienu.
čiepa
č
Kas ir tās kopējās vērtības? Vašingtona un praids? Kamēr latvietis latvietim nebūs vērtība, tikmēr tās visas ir tukšas runas. Kam mums valsts, ja nīstam viens otru, bet atrodam ko mīlēt un politiski idealizēt rietumos un austrumos.
kuš pele
k
Kukuška slavit petuha Za to što slavit on kukušku
Ottenbergers
O
Ar vienkarsu runasanu ka nepieciesams ,,pilsoniskais idealisms,, vai vaidesanu ka tauta neiet politika neko nepanaks, tauta var balsot vai ari nebalsot tik un ta nakosa saeima bus pilna ar izzadzejiem un shemotajiem. Ir jadod tautai reala vara, piemeram ka tas ir ASV kur pat county (varetu tulkot ka novads) serifu (policijas prieksnieku) ievele tauta! Ja Riga policijas prieksnieku ieveletu tauta tad butu kartiba!
Jukums
J
Kamēr viņi valstī notikušo pat nav nosaukuši īstajos vārdos, tikmēr neticu arī viņu vēlmei ko mainīt.
boņuks
b
Rakstā ir frāze: "Latvijai ir nepieciešams mūsu visu pilsoniskais ideālisms". Vēlētos gan skaidrāku raksturojumu jēdzienam "pilsonisks ideālisms".
Jāstrādā, draugi
J
publicitāte tāpat vien nenāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas