Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

SCP vēlas iekšēju cīņu par kopīgo apvienības premjera kandidātu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
arī docentei
a
Vissliktākais variants-ĒLERTE vai Levits/muldēšana ļoooooooooti liela ,darīšana-nullle/
to docentei
t
docente,nomierinies!Sie sorosa kunga pakalpiņi tautai jau sen ir "atkosti" arī zīda levitu,vvf laiks ir garām Lavents un KK parāda visu zīdu seju/arī Le vita/
Docente
D
Vispiemērotākā kopējā kandidāte būtu Sarmīte Ēlerte, bet ja viņa negribētu, ļoti piemērots būtu arī Egils Levits. Bet ir arī vēl citi sakarīgi kandidāti, kuri varētu vienot jauno bloku, piemēram, Uldis Pīlēns, Ingūna Sudraba.... Katrā ziņā kandidātam jābūt ar zināmu politisku pieredzi, viņam jābūt noteiktām domām par to, kā jāfunkcionē valstij, un viņam jābūt skaidrai Rietumu orientācijai, kas varētu likt priekšā korumpantu un krievu partiju Austrumu orientācijai.
lops
l
Nav praatiigi shajos laikos vel rikot iekshejas cinas. JL, SCP un PS jau taa nav nekaads speeciigais bloks, jo ir jaaiet pret TP kas ir saistiita ar LC/LPP. ZZS kaut kur pa vidu maisaas un meegina laviereet starp speekiem un kaut kaa izdziivot. Bet labaakais butu ja JL jau tagad apsolitu Lembergam vietu valdibaa - ieliktu vinu par ekonomikas ministru. Principaa var sarunaat ari ar TP un LC, varbut tas ari tiek dariits. Jebkuraa gadiijumaa neizskataas ka vecie ies prom. Vairaak vai mazaak tie aizies aizkulisees. Jo veljoprojaam nav spiediens no tautas kas liktu viniem domaat savaadaak. Uskatu ka ir vajadziigs spiediens. Ir vajadziiga kaut kaada tautas nepaklausibas izpausme. Savaadaak nekas tik atri uz priekshu neies.
Lelle
L
Vairs nespīd nevienam no viņiem...nāks pilnīgi jauni cilvēki, kas vecos zagļus saliks aiz restotiem lodziņiem.
žoržs
ž
tai ziņā tāda apvienība ir derīga - ka notiek sasvstarpēja konkurence partiju un to biedru starpā. Vienīgi - tās ideologiskās nostādnes, vismaz oficiāli SCP manāmi atškira sno pārējām divām.
ilžux
i
novājināsies viņi tajā iekšējā cīņā. Un tad atnāks buldozers... nedomāju, ka vēlētājiem patīk kašķa kūrēji. Par valsti būtu domājuši, bet kur nu tādas lietas sagaidīt.
jautrais
j
.... un mani par prezidentu..visus izdzīšu...
zvirbulēns
z
A.Pabriks sacīja, ka SCP noteikti būšot divi trīs kandidāti. ---------------------- Man gan šķiet, ka viņiem nav pat viena kandidāta. :)))
PRO
P
un kad jūsu blogā beidzot parādīsies kaut kas jauns?
PRO
P
kā es gribētu, lai tā būtu Ēlerte. Bet kas to dos
Finks
F
Ākstu bars, jums esot pie varas tauta ir novesta nabadzībā! Nāks cilvēks un komanda, kas sapratīs ko darīt, nevis amatus dalīs nekompetenti žuļiki.
ululiņš
u
Izskatās, ka visi baigi sagribējušies dalīt vēl nenomedīta lāča ādu...
ekonomists2.
e
Jā es uzskatu, ka vēl sliktāks finanšu ministrs par Slakteri ir Repše. Slakteris varbūt bija nekompetents, bet Repše ir apmāts. Un nekas nevar būt ļaunāk par paštaisnu cilvēku, ja viņa pārliecība ir kļūdaina. Ar varu apveltīts cilvēks, kas nespēj ieklaus;īties citos ir bīstams. Par Repšes ekonomiskās politikas kļūdainību es nešaubos. Jo visa viņa politika balstās vienīgi uz atziņu, ka mēs pēdējie sāksim līst ārā no bedres un tas izrādās ir labi. Pēc Repšes loģikas vienīgi atdzīvojoties ārējiem tirgiem ir iespējama Latvijas ekonomikas atgūšanās. Mūsdienu ekonomikā ar tik pasīvu nostāju ir iespējams vienīgi palikt mūžīgi pēdējam..
zofofils
z
- viš jau gan pats tos kretīnus KRIETNI PA ILGU VISUR BĪDĪJA - bet par to tikšanu - ja salīgs vai ja samaksās, tad jau tiks

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas