Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 6. jūlijs
Anrijs, Arkādijs

Segliņš pēc balsojuma par Rugāti: premjers nespēj nodrošināt disciplīnu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
starp citu
s
Nerunaa kaa PSKP politbiroja loceklis, te nav PSRS.
Iveta
I
Ieteiktu nolaisties uz zemes.Pensijas dubultojās?Kam?Mana mamma , parasta pensionāre,uz 2008.gada sākumu saņēma 132 ls lielu pensiju,ja paskatās 4-5 gadus atpakaļ,tad viņa saņēma 100 ls,pēc jūsu apgalvojuma viņai būtu jāsaņem200 ls.Par kompensējamām zālēm-mamma slimoja ar limfoleikozi no 2004.gada,šajā laika posmā viņa patiešām saņēma 4 veidu kompesējamās zāles 100 % apmērā,2007.gadā 100% kompensācija palika tikai vienām zālēm,pārējām 3 veidu zālēm palika 50% un 75% kompensācija no valsts puses,pārējo jau vajadzēja piemaksāt pašai.Sortiments bija nemainīgs,lai gan prasīt prasījās pēc zāļu nomaiņas pret citiem,jo pie viena veida zālēm ilgā laika periodā organisms pierod un nav vairs ārstnieciskā efekta.Tā kā arī šajā jomā es neredzu pieaugumu,tikai samazinājumu.Visiem bija darbs-kopš 90 tajiem gadiem darbs visiem vairsnav bijis nekad un arī nebūs,pat ja 3 Tautas partijas radīsies un valdīs.Bet pagājušā gada rudenī jau TP bija tā,kas uzsāka bezdarbnieku rindu bezgalīgu papildināšanu.Un beigās varu piebilst,mazliet saprotot grāmatvedību un finanses,secinu,ka tie TP treknie gadi bija tikai uz papīra ,jo loģiski,nevar vienā dienā būt viss un nākošajā dienā izrādīties,ka pēkšņi nav vairs nekā,bankrots,kā tas bija pagājušā gada rudenī.Tātad uz paīra bija viss kārtībā,bet Valsts maks bija tukšs,lai gan pēc " papīriem "bija jābūt pilnākam par pilnu.Nudien nezinu,kurā Latvijas daļā bija jūsu attēlotā leiputrija,bet Kurzemes pusē noteikti nē!
.ULDIS>es
.
Jā jā, visiem visu maksāja uz nebēdu , sevi neaizmirsa, draugus sabāza pārvaldē, sociālo budžetu palaida vējā, tieši tāpēc esam tagad tur, kur esam. Un, kad viss bija tukšs, tad TP notinās - sak, lai nu nāk kāds cits un tīra tos mūsu mēslus!!
ES
E
Kā redzams, te daudzi neieredz Tautas partiju, tādēļ būšu kā zvirbulis vilku barā. Man Kalvīša laiks paliks vienmēr kā gaišākais un veiksmīgākais laiks visā atjaunotās neatkarības laikā. Un , proti; VISIEM BIJA DARBS, ALGAS VISIEM PAMAZĀM KĀPA UZ AUGŠU. PENSIJAS DUBULTOJĀS. BĒRNU PABALSTI KĻUVA JŪTAMI.'BUDŽETA DEFICĪTS TAI PAT LAIKĀ BIJA TIKAI 3 %. KOMPENSĒJAMĀS ZĀLES PIEAUGA GAN SORTIMENTĀ , GAN PROCENTUĀLI. VAI KĀDS VAR TO APSTRĪDĒT? TIE IR FAKTI, KURUS NEVAR APGĀZT. Tad : nāca nelabais , kas aicināja "tautu"gāzt valdību, kas aicināja bļaut pēc vēl lielākām algām, kas auroja visiem un visur, ka šitā valdība izzagusi visu Latviju , ka tāpēc ir tik slikta dzīve, ka visa Tautas partija jāsamaļ desās... Un nelabais uzvarēja. Tikai kāpēc valsts izzadzēji visi rindiņā , kā zvirbuļi uz drāts, nesēž uz apsūdzēto sola , kādēļ viņiem nav atņemts viss sazagtais un atdots atpakaļ tautai?Un nebūtu nekādu SVF. Kādēļ??? Acīmredzot tie bijuši meli, lai nelabais tiktu pie varas , lai apdullinātu tautu un arī tā sāktu brēkt : mūs ORANŽIE TAUKMŪĻI IR APZAGUŠI...UN .....NOSTĀTOS NELABĀ PUSĒ. Tagad esam sasnieguši , ko izkaucām kopā ar nelabo un dzīvojam beidzot cilvēka cienīgu dzīvi, kādu mums liedza "Kalvīša valdība. Es jūs visus apsveicu un... šausminos kopā ar tiem, kas SEVI NEAFIŠĒ par "tautu".
piekrītu
p
Segliņš kā ministrs bija 0 iekšlietu ministrijā 2 x, tā arī tagad tieslietu ministrs ir 0 un apbrīnojami nīkulīgs TP vadītājs! redz premjers vainīgs, ka par TP tanti nobalso knapi 20 deputāti! neticama TP segliņa aprobežotība! +++ Viņš pat advokāta eksāmenu pirmajos divos piegājienos nevarēja nokārtot, taču tādi, kam lielas ambīcijas, jau parasti politikā izceļas :(
Zane
Z
Vai tad nekā labāka nav par RUGĀTI ????
pzd
p
vai tad kampmaijers maako'nos nemaz neredz , kaa Mareks degradee šaa loloto tuuplistu partiju???. nepaartraukti gaažas kaa veca seeta
splash
s
Es te kaut ko nesaprotu. Saeimā ir 100 deputāti, kuriem visiem ir pienākums balsot pēc saviem ieskatiem, savas sirdsapziņas, nevis partijas piederības. Vismaz tādā jautājumā kā šis jau nu noteikti! Man šķiet par prezidiju tajā slaistu barā var būt pat krāsots gailis, jo galvenais ir izvest valsti no krīzes nevis savstarpēji kašķēties. Un tātad, ja tīri teorētiski pieņem, ka lielākās daļas deputātu pārliecība neatbalstīja Rugātes iecelšanu šajā amatā, tad ar kādām tiesībām Segliņš var kādam ko pārmest par balsošanu vai atbalstīšanu?
nja
n
Segliņam sajukuši dažādi varas līmeņi :) bet šitā tpisti sevi pamazām par galīgiem idiotiem pataisa. Zatleram tagad būtu tēvišķi jāiesaka nopelniem bagātajam deputātam un ministram pārlasīt Satversmi, ja vēl nezina.
Šampēteris
Š
Segliņam PAšAM jākļūst par aplaudismentu dipitātõru !
Lelle
L
TP kretīni nekādīgi nespēj ierubīties, ka viņu vilciens ir aizbraucis...ir nu gan djebilas!!!
Aija
A
Kā man tie Segliņa komentāri apnikuši. Nevar palaist viņu atvaļinājumā?
Psycho ministrs
P
seglinam tiesam but jaimacas aizbasties. Vins tekosi stulbi izsakas, un vispar esmu parliecinats ka Seglinam ir nopietnas emocionalas un psihologiskas problemas. Gruti tas slept
sauleszakeens
s
Seglin, un kaa artavas partijas discipliinu, kauns nav, puisi un meitenes galiigi izlaidushies :))) Koaliicija un visi tie slepenie un safabriceetie paslabuma liigumi ir jaalikvidee kaa talibans Afganistaanaa , vai vienreiz kaads tam varam pielikt punktu vai nevar !!!!!
koloss
k
Tās divas TP raganas vienkārši tika izmantotas kā bioloģiski sociālie ieroči TP cīņā pret JL premjeru. Bet nu abas ir kā izšautas pistoles, kuras visgudrāk būtu izmest misenē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas