Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Segliņš: Tautas partija iestigusi ikdienas problēmās, kašķos un intrigās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Optimists
O
Visam skaistajam pienāk gals.Biznesa projekts OrangeMafia ir sevi morāli un materiāli izsmēlis,jo beidzas naudiņa un kaut kas liels ir planos(biblioteka un Lattelekom),bet pietrukst apgrozamo lidzeklu uz siteinu nav kur nofenderēt.Valsts kase arī tukša(pat pensionaru naudiņa sen notralinata.
mur
m
Tautas partija jūk ārā, mans draugs!
Lelle
L
Ha, ha!!! Es teicu, ka kretīni sakodīsies savā starpā kā traki suņi...Uh, kā taukmūļiem gribētos tai savā $ūdubedrē ievilkt arī JL un kārtīgi izvārtīt...a vot i nesanāk...
tikai viens merkis TP
t
Laikam kaskejas par naudu. Loti saubos ka vini debate un kaskejas par tautas labklajibu.
ge
g
Segliņš saka: "Es pilnīgi noteikti gribētu redzēt, ka Tautas partija atgriežas pie nacionāli konservatīvām vērtībām." Te rodas jautājums par kādām "vērtībām" viņš īsti domā? Te jāatceras, ka Tautas Partiju dibināja, izveidoja un vadīja kāds izbijis valsts ierēdnis, kurš izmantojot dienesta pilnvaras privatizēja labākos pieejamos valsts uzņēmumus un pēc tam ar milzīgu peļņu pārdeva ārzemniekiem. Faktiski valsts nacionālās bagātības iztirgoja pa labi, pa kreisi. Vai tās ir tās vērtības par kurām domāja Segliņš?
gr
g
Segliņš saka:"Es pilnīgi noteikti gribētu redzēt, ka Tautas partija atgriežas pie nacionāli konservatīvām vērtībām." Te rodas jautājums par kādām "vērtībām" viņš īsti domā? Te jāatceras, ka Tautas Partiju dibināja, izveidoja un vadīja kāds izbijis valsts ierēdnis, kurš izmantojot dienesta pilnvaras privatizēja labākos pieejamos valsts uzņēmumus un pēc tam ar milzīgu peļņu pārdeva ārzemniekiem. Faktiski valsts nacionālās bagātības iztirgoja pa labi, pa kreisi. Vai tās ir tās vērtības par kurām domāja Segliņš?
Semuels
S
Ja jau Latvijas "vadošā" partija iekļuvusi tādās problēmās, tad nav brīnums arī daudzās Latvijas problēmas ... Vienīgais jautājums, kādā mērā var ticēt Segliņa kunga paziņojumiem. Dažkārt viņa teiktais ir klaji neloģisks ...
jaa
j
Atradies politiskais līderis, smiekli nāk.. muļla!
jambo
j
nu segliņ beidz muldēt, ej mājās!
zvirbulēns
z
Šobrīd tieši Segliņš ir TP lielākais "enkurs" :))) Ja viņš iestātos štokijistos, TP tikai iegūtu.
e
e
Teorija par to,ka Štokijs,Pabriks & co ir tikai "vīra mākoņos" māņu gājiens apstiprinās! Tagad klāt pienāk arī Segliņš (grūti būtu TP rindās atrast vēl lielāku mutes brūķētāju) un tā pavienam vien, pa vienam vien...Un galu galā,ja arī TP neiekļūs nākamajā Saeimā, Štokija (aka Šķēles) projekts noteikti iekļūs, jo diemžēl vidējam latvju bāleliņam padomāt vairāk kā 5 gājienus uz priekšu ir pagrūti.
Ilze
I
Nu kaa ta, ka iestigusi, lai tak beidzot grimst nost!!
nifjodas
n
Tautas partija atgriežas pie nacionāli konservatīvām vērtībām apvienošanās ceļā ar LPP/LC, ZZS. Tikai tā TP varēs turpināt īstenot nacionāli konservatīvās vērtības caur trīsvienību "Šķēle, Šlesrs, Lembergs" dibinot SIA "Šķēle, Šlesrs, Lembergs & Latvija", kur valstij piederēs ne vairāk kā 49% daļu.
@
@
Lai man būtu jūsu problēmas! Lai ga, ja tā padomā, ir savādāk - jūs man esat problēma. Un tas jau ir nopietni.
ES
E
SEGLIŅŠ BRUĶĒ CEĻU UZ TP VADĪTĀJA AMATU. IERINDAS BIEDRS JAU SEN IR NEAPMIERINĀTS AR KALVIŠA DARBU - NAV ATRISINĀTI VAIRĀKI PROJEKTI, NO TP AIZIET BIEDRI, VALDĪBU VADA CITAS PARTIJAS PĀRSTĀVIS, PREZIDENTS IR SVĀRSTĪGAIS UTT. Jāmaina!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas