Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Sesks pieļauj, ka ZZS varētu iekļūt valdību veidojošajā koalīcijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dw
d
Sesks Liepāju padarījis par mizkasti un vēl te komentē...
aionis
a
nu vaaks - shitais korumpeetais Lembergs2 bez kauna bezd. No bankroteejosha servisa iipashnieka par miljonaaru. To cik nekauniigi Sesks zog nemaz nevar iedomaaties.
F....
F
....ja neko citu nevar, tad visamaz pasmirdēt vajag....pastaigā labāk pa "spici" un padzenā pārdevējus lai šie skraida mainīt tās interesantās Ls 500 banknotes...banku kartes jau priekš kukuļu naudas nav derīgas????
Bet es pieljauju...
B
... ka Sesks seedees - un es nedomaaju uz kreeslu...
Janka
J
Ejiet labāk kopā ar Dinamo uzdejot baletu...!:)
suurpere
s
Vislabākā būs kolīcijā ZRP,Vienotība,Visu Latvijaiun SC/tā būtu visgudrāk,nav izdarījuši valstij tik daudz ļaunuma kā ZZS/Ko tie ministri labu ir izdarījuši Latvijas labā.Augulis pietiekoši nekontrolēja AIR Baltic,Dūklavs neko nav labu izdarījis lauksaimniecībā,tāpat Bārzdiņš ir nepieredzējis ministrs.Un Jūs Seska kungs arī kādreiz no atslēdznieka kļuvat par mēru.Ir jānāk jaunajiem.
alise
a
kāpēc tad augulis nav profesionāls? tik vājš ministrs kā bārzdiņš nav neviens cits patreizējā valdībā, pie tam vienīgais ,kurš rīko konkursu uz mamat vietām un pēc tam tāpat saliek amatos savus un savas sievas draugus, precīzāk draudzenes.tas seska izpratnē ir profesionālisms?
nē okupantiem
n
sesks jau nav labāks par šķēli. varas pēc gatavs māti pārdot.
Otto
O
Izskatās pēc Brigmaņa dvīņu brāļa!
Protams!
P
Sesks ar Brigmani!
Lasītājs
L
Sesks, vai?
Aivars
A
Domaaju Liepaajas Mafiozi,pats ir paarmiizis jeegu...................
2/3
2
divas trešdaļas par SC nav balsojuši... viena trešdaļa vai divas trešdaļas, kas ir vairāk, sesk?
varis
v
JA atradīsiet spēku attālināties no partijas "venspilij" tas ir Lemberga, tad iespējas varētu būt. Man ir jautājums Jums un ZZS partijai kopumā, ko tādu Lembergs ir iedevis, ka neesat spējīgi viņam pateikt - nē? Neskatoties uz to, ka šis cilvēks tiek apsūdzēts ne tikai Latvijā, bet arī Londonas tiesā. VAi kompromātu bagāža viņa rokās par ZZS kopumā ir tik liela, ka bailes iebilst un noraidīt viņu. Tad ir ļoti bēdīgi.
Vārds
V
es domāju ka hūte daudz zina par viņu rebēm un ir daļā, tāpēc arī tā raustīšanās.
  • 0
  • 0
dfg
d
Jāatzīst, ka tas būtu mazāks ļaunums nekā SC. Var taisīt pat lielu koalīciju ZRP+V+VL+ZZS - tur kā reiz sanāk 69 balsis, Zatlers taču sapņo par 67. Ar SC un ZZS viņam sanāktu tikai 66 plus kauns pa visu ģīmi.
>>>dfg
&
Nedrīgst aizmirst milzīgo ierēdniecības ietekmi. TP, ZZS, LPP valdīšanas laikā ir izveidota īpaši neprofesionāla (pamatā pseidojuristu un pseidoekonomistu), bet korumpēties ļoti spējīga ierēdniecība. Latvijas nacionālajai nozarēm zemkopībai un izglītībai, un Latvijas nacionālajai bagātībai ainavai izšķiroši ir atbrīvoties no falšajiem aizstāvjiem ZZS un viņu amorālās ierēdniecības.
  • 1
  • 0
dfg
d
Piekritu, bet lielajā koalīcijā ZZS būtu pārāk nenozīmīga loma. Sevišķi svarīgi ir tas, ka viņu balsis nebūs izšķirošas un ja kaut kādā svarīgā jautājuma ZZS nobalsos kopā ar SC, kā viņi to mēdz darīt, tas netraucēs to svarīgo lēmumu pieņemt arī bez ZZS.
  • 0
  • 0
>>>dfg
&
Vai liela starpība ar kuru sviru Maskava mūs iestūrē savā īpašumā. SC pa tiešo vai ZZS caur miljonāriem - kolonistiem. ZZS visu latvisko posta, zvejniecību, laukkopības cukura nozari jau izpostīja, desmitiem ciemu vairs nav. Teritorijas atbrīvošana ir sākusies tieši ZZS darboņu dēļ.
  • 4
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas