Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Sirmā kori bez diriģenta būs vismaz mēnesi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lai
L
Dievs dod veselību diriģentam!
No kura laika
N
dzīvokļos LV nevar sadzirdēt kas notiek blakus dzīvoklī. Acīmredzot kaimiņi dzērāji un nelikās nezinis!
Viens
V
uzbrukumu
Viens
V
Kas tie par spriedelējumiem no atšķirības pulksteņlaikā (rīts vai vakars?) līdz sex.orientācijai utml? Kāds tam sakars ar agresīvo laupīšanas uzbrumumu? Paldies Dievam, ka diriģentam, kurš dzīvo viens, laimējies nākt pie samaņas un ka viņš vispār bija spējīgs piezvanīt, ziņot. Kurš zina, cik ilgi viņš pirms tam gulējis nemaņā? Un ja nespētu, tad tikai šodien, pirmajā darbdienā konstatētu, ka viņš neatnāk uz kora mēģinājumu. Un tad varētu arī būt par vēlu. Un kas zina, vai tajā namā viņš ri vienīgais upuris? Varbūt kādā citā dzīvoklī kāds vientuļi guļ, bez palīdzības?
zaglers
z
Kaut kas te nelīmējas ! Smagi cietis,bet paziņo pats ?! 5 no rīta,un ver vaļā durvis nepazīstamam ?! Tad vai nu viņš ir idiots,vai pazina uzbrucēju !!!
Teodora
T
Jā, Viesuli, es jau sen šajās lapās minēju , ka varbūt būtu nepieciešams ieviest komandantstundu, piemēram. Jūsu ieteikums arī nav peļams.
Māte
M
Veselību brīnišķīgam, talantīgam un krietnam cilvēkam! Turies, Māri! Galvenais novēlu Tev tikt pāri pazemojumam un izmisumam par drošu dzīvi Latvijā...
dziedātājs
d
Man šķiet, ka te pie vainas varētu būt 2 lietas - 1) dzīvoklis ir izreklamēts privātajās dzīvēs utml., tā kā iespējams zināja, ka ir ko zagt. 2) zaglis zināja, ka māris pārsvarā dzīvoklī ir viens pats, kā arī ir labdabīgs un viņam pilna pasaule paziņu/bijušo dziedātāju, līdz ar ko nebrīnos, ka Māris atvēra durvis. Pieļauju, ka jebkurš vīrietis cepurē, šallē saģērbies, nosaucot sevi par bijušo dziedātāju, var rast māra uzticamību un seju saskatīt pa "actiņu" ir grūti, kur nu vēl atcerēties. Mājai ir kods, taču, jebkurš var tikt iekšā, ja kāds nāk ārā... Sargāsim sevi paši un Dievs mūs sargās! Turies māri! Mēs ar Tevi!
Viesulis
V
Skumji katru dienu lasit par jaunam liela apmera zadzibam vai slepkavibam. Ir acimredzams, ka valsts policija nespej tikt gala ar esoso noziedzibas limeni! Varbut vajadzetu ieviest arkartas stavokli un pieaicinat arvalstu policistus, lai ievies valsti kartibu! Ja ta turpinasies, pa ielu gaisa dienas laika vairs nebus drosi iet, jo kads var nodurt vai nosaut!
zuzanna
z
man domāt, ka te ir viena būtiska nianse - ja kāds ļauj izteikt komentārus, tad cilvēki tos izsaka. un diemžēl, bet bieži vien sarežģītām lietām ir tie zemiskākie jeb reālistiskākie izskaidrojumi - vai tas būtu diriģents, sētnieks vai pats ministru prezidents... sorri, skumja, arī viņi iet uz tualeti un sēž uz poda!
laiks
l
Nezinu ,bet notikums man atgādina senseno dienu notikumus ar režisoru Liniņu.
li
l
Diemžēl laikam nav vis.
Suņu Jēkabs
S
NU OK, tas diriģents, kā saka, piekopj netradicionālus uzskatus, bet vai tāpēc tik smagi vajag viņu sist? Nepiedodami!
skumja
s
ja pieņem, ka diena.lv nepulcē to zemākā saprāta cilvēku slāni, ja pieņem, ka komentāri +/- atspuguļo vidējo domātāju, tad, ak vai, cik mūsu sabiedrība ir slima. Vai mūsu tautai ir vispār kāds atpakaļceļš no šīs prāta absolūtās tumsonības?
Brīvību Oskariem
B
Kopš Rotenberga iestādē ieviesa internetu, mēs varam priecāties par kārtējo uzvaru cilvēktiesību jomā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas