Laika ziņas
Šodien
Smidzina
Rīgā +19 °C
Smidzina
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

SKDS: ZZS gāzusi reitingu ilgstošo līderi Saskaņu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pretīgie vecie kompartijas funkcion
P
Daudzi varbūt pat neaizdomājas, bet šie vecie kompartijas un čekas izdzimteņi noteikti ir piedalījušies to represēto latviešu tūkstošu sarakstu sastādīšanā 1986.gadā, kurus ar varu savāca un aizveda uz Černobiļas avārijas seku likvidēšanas darbiem...
Pretīgi
P
smirdīgā kompartija...ož pēc mauzoleja.
Ev!
E
Klau, vai tās nav pozīcijas partijas, kas tos bebrus palaiž Rīgas ielās, lai vismaz kaut kur var, kā Ušakova kungs saka , "piekasīties"?
latvju tautas "klubiņš"
l
Uz daudziem iedarbojas tas, ka "Saskaņa" asociējas ar Krieviju. Smieklīgi. Mūžam būsim pateicīgi viņiem par to, kas paveikts Rīgā īsā laikā. Atgriezies dzīvotprieks. Parki sakopti, bērnu laukumiņi "plaukst", visur rosība, darbība. Ēkas apsekotas, visur brīdinājumi par prievātīpašnieku graustiem, kolosālais Salu tilts, promenādes u.t.t. Esmu tikai par, par, par un būšu. Nepaspēj padomāt par problēmu, jau risina. Jā, zaļzemniekiem ir pluss ar Kučinska nosvērto, ticību viesošo runu, kas, kā var saprast un teica Šlesera kungs, "nāk no iekšām", taču mulsina paziņojumi, ka nebaidoties, varot arī gadu pastrādāt un aiziet... Pagaidām viņu retingu nekuplināšu. Plāns ir, bet atkal piebilde, ka dažu pasākumu izpilde var izpalikt naudas trūkuma dēļ. Kaut kāda "peldošā sala"... Nav nopietni plānot pasākumus, ja zini, ka nav naudas seguma... Un kur tad fondu naudas? Vai tā nauda radīsies, kas iestāsies OISD-ī, t.i., agrāk skaļi sauktajā "bagātnieku klubiņā"? Vai nevajadzētu vairāk domāt tieši par attīstību, nevis par klubiņiem? Nu, vienīgais jācer, ka tad, kad iestāsies attīstības klubiņā, tad katru dienu dabūs pa kaklu par to, ka tā attīstīšanās nenotiek. Laikam mūsējiem bez "koka pa kaklu" nekas nesanāk... Tieši tāpēc - par "Saskaņu". Enerģiski, darbīgi, ar rezultātiem. Paši grib dzīvot ērtā Rīgā un mums arīdzan dvēseles un sirdis priecē... Bet, kā dziesmā dziedam: "Man skauģi kapu rok, pidrallā, pidrallā, es kapa nebaidos (par to prieks) pidiridiridirallalā!"
v.
v
Gāzt jau visu ko,bet kur ir darba augļi.
:)
:
Vēl jau neko jēdzīgu nav paveikuši,Ulmanim būtu kauns par tādiem viņa partijas vārda lietotājiem.
kurts
k
Nav nekāda šovinisma un nacionalisma.Ir dalījums starp postpadomisko,visdažādaka veida,nomeklatūru,viņu audzēkņiem un pārējiem.Nacionalisms un šovinisms tiek izmantots kā vadības sviras.Sevišķi uzskatami to demonstre komsorgu tv.24.kur vecais zēns Alfrēds drikst droši murgot par PSRS tautu draudzību,ignorejot šīs savienības varmācīgo rakstūru.
Pid-ral-lal-lā
P
Kamēr apdebilizēto Bauru un aptaurēto Homo Sovetikusu pauros vispār bus kaut kādi tur reitingi attiecībā pret komūnistu un svoloču varzām, tikmēr Latvijas prosto ļaužu tauta nolemta postam un Latvija iznīcībai.
apsmiekls
a
nu re brikmans staraa , varees sist sev pie kruuts , piespraust komunista birku atpakaļ , izvilkt no gultas cisaam nosleepto sārkanādaiņo maizes karti , iespeejams saņems no citadeles medaali par apgaaniito piemiņas vietu Airiitees , vane august?
Ontūns
O
Pūķins no valsts ir nozadzis vismaz 40 miljardus. Vai TAS nav "veiksmes stāsts"?
Bils
B
Bils Geits ir bagātākais cilvēks pasaulē un viņu neinteresē kaut kāda tur liela neapdzīvota iestagnējusies Krievija, kur neviens citu valodu nemaz nezina. Nolemta nabadzībai...
  • 3
  • 1
ivars graudums
i
Vaacu televiizijaa arii teica, ka Putins esot bagaataakais cilveeks pasaulee, bet vai tam var ticeet? Nedriikst nevienu apvainot, ja nav pieraadiijumu!
  • 6
  • 3
...
.
Kamēr ZZS maizestēvam 9.maijs būs svētki, bet NATO - drauds, atšķirības no SC nav.
mursis
m
Partijas vajadzētu pārdēvēt par finansu grupējumiem ...
Dāvis
D
Var arī par kaktu bandām. piem zoobanda utt
  • 7
  • 0
kolibri printing
k
mūsu laikos pārsvarā visi jauc sektas ar partijām
Kārlis Ulmanis
K
Kamēr šo partiju vada vecs komūnists, es par to nekad nebalsotu.
Kārlis Priedītis
K
Ulmanis par komunistiem jau nobalsoja 39. gadā.
  • 3
  • 7
neko nedarot - līderos
n
Pa 25 gadiem pat savu premjera kandidātu nav varējuši izaudzināt, jo kučinskis ir no citas partijas un Šķēles audzēknis...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas