Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Šķēle: Vienotībai politiska piedāvājuma nav, tā glābjas konkurentu apsaukāšanā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tautas Dziednieks
T
šķēle / Tauta gaida tavus komentārus no cietuma /////
Šampēteris
Š
Jā, sabrauktais ezīt ! Lepojies ar sekotājiem ! Citiem vārdiem - ko sēsi, to pļausi.
Berta
B
Šķēle cer, ka Vienotība viņam uz paplātes noliks savus plānus, lai viņš tos vēlāk pasniegtu kā savu gara ražojumu??? Cik lēti, un es pat teiktu - cik liela cerība uz tautas trulu nesaprašanu! Tautas partija pašreiz ir gan saeimā, gan valdībā, pie tam balso par likumiem un lēmumiem atkarībā no tā, cik liels miljonos izteikts labums konkrēti viņiem no tā tiks. Pārējais Šķēli absolūti neinteresē. Un tātad: Kas Šķēlem traucē šīs idejas pasniegt koalīcijas padomē un iesniegt saeimas komisijās kā TP idejas, ko? Kā zināms, tāda "Vienotība" pašreiz kā partija nav pārstāvēta saeimā, un savas idejas realizēs pēc oktobra vēlēšanām. Bet TP ir pārstāvēta šobrīd, tātad - uz priekšu! Un nevajag te piekopt tik cinisku un klaju demagoģiju, ka viņam, lūk, neļaujot ieviest jaukas idejas!
s
s
šķēle, vācies uz īŗiju, varbūt tur tevi kāds klausīsies.
ANCE
A
LABS KAMPĒJCŪKAS FOTO ..............
ilmis
i
Nu ir jau ari nopelnits par ko apsaukat! Ko tad pats Skele var piedavat? Vel kadu privatu biznesu savai gimenei? Vairs jau treknie gadi nav!!! Bezkaunigs vienkarsi - megina apcelt citus, kas vismaz smel TP sastradato!
knauķis
k
Atkal "valsts glābējam" ( īstenībā kampējam, kuram, kad žurnālisti uzdeva jautājumu, cik jaunu darbavietu radījis sev piederošajās ražotnēs, nebija, ko atbildēt) nav miera. Laikam ilgi nav dabūjis.
2010
2
tā jau nu Vienotība visu izstāstīs? Hi-ha!!!!
hei
h
ačeles bildē spīd- vai ieraudzījis blondīnes pie stūres?
neko darīt
n
kāpēc Kalvītim,savam partijas čomam, neieteica rīkoties apdomīgāk? Tādas kļūdas Tauta nepiedod. Tad būtu klausījuši, bet Tagad jāklausās ko citi saka. Un jāpierod,ka nav uzticība...
Kāpēc
K
Kāpēc Slaktera kungs un TP piekrita izmaksāt miljards latu Parex bankas glābšanai, kuru Kargins un Krasovickis noveda līdz bankrotam savas noziedzīgas darbības rezultātā? Nu mums jāmaksā par baņķieru kļūdām ar samazinātām algām, palielinātiem nodokļiem, bezdarbu. Islandes iedzīvotāji nobalsoja referendumā pret banku glābšanu , kuras piedzīvoja bankrotu baņķieru sliktas darbības dēļ. Kāpēc Latvijai jācieš Parex bankas dēļ?
LVD
L
Un tu gan esi gatavs visiem maksāt, kā pieklājas , vai ne, Andrīt? Kā parāda laiks, tad TP to vien ir centusies , kā tik atņemt iedzīvotājiem jau tā niecīgos ienākumus, kas jau gadiem bija "aizķērušies" padomju laika apjomā. Patiesībā TP un baņķieriem tas bija ļoti izdevīgi, jo iedzīvotāji kapitālismu kā sistēmu ar pastāvīgu cenu pieaugumu nebija piedzīvojuši,līdz ar to cerot "izvilkt" ar to līdzekļu apjomu ,kas ir, -kā padomju laikā .Reālā situācija prasīja gan cenu , gan ienākumu dinamisku kāpumu, kas nez kāpēc notika tikai vienpusīgi - kāpinot cenas, bet ienākumus atstājot uz vietas, vai pat samazinot! Tas arī ir viss TP "nopelns", par kuru tevi - puķu bērneli vajadzētu aiz vienas vietas.. Un tagad pēkšņi viss mainīsies?! Jau pāris nedēļas atpakaļ, Domburšovā, tu nespēji apvaldīt savu pretīgo skaudību pret kādu, kurš ,redz, brauc ar "Cayene", un tādi ,vai tādas, lūk, ir pat vairākas! Un šī šausmīgā aina esot valsts ekonomiskās situācijas atainojums! Varbūt ieskaties aizdurvē- ārpus Rīgas, vai palasies kādu reālu statistikas ziņojumu, lai saprastu, kas PATIEŠĀM notiek valstī, nevis izcel divas, iespējams, pat ne latviešu izcelsmes "pilsones", kas vienā laikā ir sagadījušās vienā krustojumā?! Šādi spriest par valsti un tās šābrīža situāciju var tikai idiots, kas neveic nekādas nopietnas situācijas izpētes, lai pa īstam vēlētos sagādāt labklājību un pārticību savas valsts pilsoņiem! Murgs tu esi , Šķēle, un ir vēlams, lai tu nelien politikai ne tuvu, jo tā tevi interesē tikai kā savas kabatas piepildīšanas iespēja, jo sajēgas un izpratnes par procesiem tev nav un acīmredzot nav bijušas nekādas!
un
u
Tikko dibinata, tad atbalsti!
Jukums
J
Pirmajā apgalvojuma pusē Šķēlem pat var piekrist - Vienotība vismaz pagaidām tiešām nav spējusi neko konkrētu piedāvāt - to citu vidū esmu jau vairākas reizes norādījis, bet, diemžēl, vienīgā atbilde ir klusums. Tagad to pašu ar netīru pirkstu norāda arī Šķēle. Un skumji, ka viņā ieklausās vairāk kā potenciālajā elektorātā - liekas, ka Vienotībai balsis nemaz tik ļoti nav vajadzīgas. Turklāt, rodas iespaids par nekompetenci vai kārtējo cilvēku uzmešanas iespējamību. Par TP nomelnošanu - kur nu vēl vairak kā viņi paši - pasaulē vienkārši nemaz nav melnākas krāsas...
un
u
Zini, Kika, man ir ko piedavat - es par lielako kretinu uz izcirstam priedem kapas balsoshu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas