Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Skolotāji protestē, eksāmenu darbus labojot tikai vienu reizi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
gurre
g
ministres Kokes demisija attaisnos ceribas tikai tad, ja vinas vieta naks Raina un Stuckas krustojums un izstradas intelektuali spidosu planu ka izlikt ikvienu vismazaka zina nesvarigo ieredni izglitibas ministrija ara pa durvim, ka cekas laikos. bez pabalstiem, bez atlaisanas kompensacijam utt. un ari tas darbosies tikai tad, ja citas ministrijas daris lidzigi. ja ne, tad Kokes demisija bus absoluti nesvariga un ap 1. septembri gribes kart rigas liepas jau nakamo ministru. problemas atrisinajums ir ieredniecibas samazinasana faktiski, totali, neatgriezeniski un dzive, ne uz papira, par 50%. iesakumam.
pareizā adrese
p
Protestus labprāt uzklausīs īstie adresāti: TP birojā - Basteja (tagad Meierovica) bulvārī 1. LC birojā - Elizabetes ielā 2.
nevēlos skolotāju
n
Kur tad skolotāji aizies???Es kā uzņēmēja vēlos daudz augstākas pakāpes speciālistu!Katru gadu daudz jāmācās pašam!!!Pensionāres te neder.
borcinsh
b
...stukachos ( un ari kompartijaa ) ka vienmer iestajas tikai tie kas nevareja "atrast sevi " kadaa darbaa. plapat zem sarkana karogaa - tas bija viniem "darbs" un ar to padomju "izglitiibu" vini aiznema ´91 gadaa Saemaa kreslas ( Prezidentaa - ari! ) ! Kautviens vel ari shodien kalpo vecaam "saimniekaam" ( bez shaubam !!! ), shantazhs - dara savu lietu ! Un shodien Visi briinas : kapec pie Mums ta korupcija un zagshana....(???) ....tapec !
to Milda
t
mājos caurvējš. skolās dancās tikai sīkie:). jaunie, cik nu vispār viņu ir, skolotāji ies un aizies, jo nav sasapieduši galvas, lai strādātu par grašiem šodienas sabiedrības skolā un šajā valstī - vecie ( pensionāri) būs no valsts uzmesti, bet pamatsastāvs un skolas profesionālākais balsts - vidējā paaudze, kas visu vēl mēģina saturēt uz saviem pleciem - tiks sabiedrības norieta un valdības padzīta no skolām. nu nav tas murgs, gaidiet septembri, tad matīsiet. jaunie un pensionāri aziet jau TAGAD, tā kā - ātri ēdiet nost pamata sastāvu - brieduma gadu skolotājus - tad jūs un jūsu bērni būs brīvi, un valstij nebūs jāmaksā skolotājiem algas:D
to riņķī apkārt
t
...atņemiet, atņemiet:D. vietā dabūsiet apkopējas, ja viņas piekritīs. bet diez vai, jo viņu alga būs lielāka nekā skolotājiem:D
Milda.
M
Vai paidagoģijas fakultātē tuvā nākotnē nemājos caurvējš ?
j
ko nozīmē skolotāji, kuri plēšas? Un kā lai neplēšas, ja valdība viņus jau vairākus gadus "čakarē" ar vienu roku dodot, bet ar divām ņemot atpakaļ.
sfs
s
Mums nav izredžu- ar katru ierēdni un ministru auklējas kā ar jēlu olu. Nav koķei argumentu , vāvuļotāja bez vīzijas. Bērni ņirgājas par augšām- vai tas ir tas, ko gribējāt panākt?
riņķī apkārt
r
.....Rīgas 3.vidusskolā, kuras telpās notiek centralizēto eksāmenu labošana, zāle bija pārpildīta, tur sapulcējās simtiem skolotāju. Viņi nolēma, ka matemātikas, latviešu valodas un krievu valodas eksāmenus labos tikai vienu reizi. Centralizētā eksāmena labošanas kārtība paredz, ka darbus izlabo vismaz divi skolotāji, bet, ja viedoklis par atzīmi būtiski atšķiras, tad to labo vēl kāds skolotājs. Skolotāji prognozē, ka šis lēmums būtiski palielinās sūdzību skaitu par eksāmena atzīmi.... ++++ var pieņemt dažādas protesta formas, taču tiem "skolotājiem", kuri piedalīsies šād veida "protesta akcijās" ir jāatņem tiesības strādāt ar skolēniem
hah
h
Laikam labi, ka nestudēšu Latvijā! Neobjektīvi, kā arī nozagti eksāmeni, skolotāji, kuri plēšas un trako jau vairākus gadus, un cilvēki, kas iet un sit logus ārā ēkām, kuri pēc tam jāliek atpakaļ par viņu pašu nodokļu naudu - labs komplekts :D
lz
l
tas rūp eksāmenu kārtotājiem! nerunājot par kaut kādām neuzmanības kļūdām, piem.literatūras daļas analīze ir ārkārtīgi subjektīvi labojama, tādēļ ir ļoti no svara, ka to izlabo vairāki cilvēki. pārsūdzēt rezultātu? atkrīt,jo kamēr pārsūdz, tikmēr augstskolās uzņemšana jau beigusies.
twilight
t
Protests atgādina lēmumu sodīt līdaku noslīcinot. 1x izlabots, lieliski. Kam tas vispār rūp, cik x labo.
lz
l
nez, viņi ir padomājuši par to skolēnu likteni,kuru,ļoti iespējams, viņi pašlaik maina?! "Skolotāji ir profesionāļi,tādēļ vērtējums būs objektīvs"? kā tad! pēc 5stundas labošanas, domāšanas par savu mazo algu nudien,tāds objektīvisms saglabājas.. kļūdīties šādos apstākļos ir cilvēcīgi, taču es nomācoties 12 gadus esmu pelnījusi taisnīgu manu rezultātu izvērtēšanu!
skolotājs
s
Nu fui, Dienas Websaistiem! Onlinā cilvēki sēž, lai viens otru "ap..irstu" lielāka kaifa jau nav - uz to balstās bizness (mediju). Šajā saitā tas ir neparocīgi, tad jau fotki.lv ir labāki. Man gribētos kādam mērglim ko jauku pateikt, bet rodas iespaids, ka šeit NEVIENS neko nelasa...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas