Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Slaktera padomniecei komandējums ASV izmaksājis 4,5 tūkstošus latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Privātie valsti krāpj uz neb
P
skan jau labi, maksajam nodokljus - man jau liekas ka vienigi valsts iestades maksa pilnos nodoklus, ta ka nevajag te suroties, jo uznjemumos jau vel ar vien pastav dubulta gramatvediba un tad redz pavid jautajums.. vai tiesham maksa visus nodoklus, ko tev pienaktos maksaat... un vai pats tad to valsti neapkraap ;)
Salaka .. janka
S
Diena jau ir apliecinajusi ka ir dzeltena... ne tik vien ar šo rakstu, bet ar citiem. Pilnigi žēl, ka tādas potences sev sagrava, tāpēc jau ar nav brīnums, ka viņu reitingi ta krītas. tāpēc jau tagad jadala pa brīvu abonements Star FM, jo laikam galus nevar savilkt kopa! Tāpēc jau ar izdomā pasakas, ne tikai par šo jautājumu, lai uzceltu sev reitingu, bet domāju ka tam visam apakšā ir kas lielāks, ko mums, parastajiem mirstīgajiem, nesaprast un neizprast.
salaka
s
Nu domaju, ka jau driz varesim parliecinaties KO tad Ta Gulbe vispar zin par Fonada un Bankas biznesu... un vai vispar par ko ir spejiga izteikties... ta ka sekojiet lidzi notikumiem, kas grib ko vairak uzzinaat !!!
salaka >>onjons
s
ja jau ne par ko, ko tad ko tad pats piedalies tada bezjedziga diskusija???
Janka
J
Raksts ir uzbrukošs jo viens ministrs vazā sev līdz pa puspasauli savu mīļāko par valsts naudu, tikai Diena acīmredzot negrib būt dzeltena un tāpēc to nepiemin, bet gan tikai uzdot retorisku jautājumu ar zemtekstu par "padomnieces Gulbes" lietderību.
Gulbju dīķis
G
Un tos, kuru pusgada alga sastāda tikpat, cik tiek iztērēts vienā ārzemju komandējumā vienai personai, atbrīvo un vēl daudzus atbrīvos no darba bez žēlastības, jo citādāk kungi nekur nevarēs aizbrauks.
Onjons
O
principā šī raksta ziņa ir neparko.. bet jautri bija lasīt mazās smieklīgos centienus aizstāvēt delegaciju par kuras merķiem un darbību pašai nav nekādas jausmas..
fredis kaposts
f
Daugaviete 03.11.2008 22:15 Raksts ir loti uzbruukos vienai personai, jo lidoja, dziivoja viesniicaas un saneema dienas naudu 5 valsts varas paarstaavji. Kaapeec tiesi Gulbe?! Un drosi varu teikt, ka viesniicu izveele nav paaraak sarezgiita lieta, jo Vashingtonaa viesniicu cenas ir dazaadas, bet - par $200-300 videeji nakti ir regulaara valsts darbinieku maksa. Bet - ir ari labaaki varianti, ja savlaiciigi Latvijas veestnieciiba piestraadaa. Pasaa centra ir ari leetaakas viesniicas - $95-130. Bet ja neteelo bagaato 'krievu', nenem par $2000 nakti - iztiksi labi. Pareekiniet pasi. Ja pat dienas nauda ir 200 Ls dienaa .. --------------------- tu no plaukta nokritusi vai kaa. uz fonda un bankas sanaaksmeem cenas viesniicaas ir vismaz 2kaarshas, bet muusu delegaacijas ar iipashu taupiibu neizceljas nekad un nekur. varu dereet, ka viesniica uz cilveeku izmaksaaja vismaz 400 usd/nakti, jo taas visas ir centraa, bankas apkaimee, par saviem 95 dolaariem tu vari pamekleet viesniicu kaados getto rajonos vai aarpus Vashingtonas. taa ka nevajag te fleiteet. bez tam, buutu interesanti zinaat, vai Gulbei istaba maksaaja tikpat cik ministram(°#°)heheh?. Un veel....Kaapeec tiesi Gulbe?!....droshi vien taapeec, ka vinjai tur bija vismazaak ko dariit. varu dereet, ka vinja no Fonda vai Bankas biznesa joprojaam ko jeedz visai minimaali.
Daugaviete
D
Raksts ir loti uzbruukos vienai personai, jo lidoja, dziivoja viesniicaas un saneema dienas naudu 5 valsts varas paarstaavji. Kaapeec tiesi Gulbe?! Un drosi varu teikt, ka viesniicu izveele nav paaraak sarezgiita lieta, jo Vashingtonaa viesniicu cenas ir dazaadas, bet - par $200-300 videeji nakti ir regulaara valsts darbinieku maksa. Bet - ir ari labaaki varianti, ja savlaiciigi Latvijas veestnieciiba piestraadaa. Pasaa centra ir ari leetaakas viesniicas - $95-130. Bet ja neteelo bagaato 'krievu', nenem par $2000 nakti - iztiksi labi. Pareekiniet pasi. Ja pat dienas nauda ir 200 Ls dienaa ..
Skaistule
S
Jebkurš, kurs lieto nodokļu maksātāju naudu, vairs nepieder pats sev. Tam ir jārēķinās ar to, ka skatīsies uz pirkstiem ( un ne tikai ).
Garāmgājējs
G
Pilnīgi noteikti neadekvātas izmaksas! Biļeti līdz Vašingtonai pat pēdējā brīdī iespējams nopirkt 500-600 latu robežās. Ko tad jūs gribat teikt, ka viesnīca maksāja 500 latus dienā???? Tad jau tie bija Prezidenta apartamenti!!!
...maza... >>econ
.
nu es domaju, ka pietiekoshi daudz ir buts un skatits, ka arii apguts, neshaubieties par to. es jau sho komentaru neattiecinaaju uz Jums, bet gan uz tiem "Gudrajiem" komentetajiem, kas vispar neko no ta nesajedz, bet "gudri" izsakas! lai izsteiktos shaja jautajuma ir jabut lielai sajegai vai segumam, jo ka ari var spriest pec atbildem, neviens ne nav diez cik kompetents, lai uz ko tadu atbildetu, ja nu vienigi valdibas viri, kas mari jauzdod shie jautajumi, neviss jaizkenga un jaapspriez, kada cita cilveka dzive... tas viss izklausas, neprofesionali un vienkarshi drausmigi.. ka cilveki isti neko nesaprazdami par teemu un noziimi spej sagudrot visaadas jeliibas un slepjoties aiz savas maskas "segvarda" izpaust tas. ja grib zinat, skaidri un gaishi vajaga jautat FM ministram, neviss jela lapele apspriest tadas temas, kuras ir privatas - ka cilveka personiga dzive, nezin vai kads butu ipashi priecigs, ja vinja dzivi tagad izliktu publiskai apskatei...
Onjons
O
sākumā es šī raksta komentārus atvēru tikai lai paskatītos vai tiešām atradīsies kāds, kam pietiks drosmes un nekaunības kaut ko bilst par izterētas naudas lietderību.. atradās gan, tikai vareja kaut mazliet sagatavoties - arī demagoģijai un liekulībai jābūt kaut minimālam segumam, lai tā nebūtu smieklīga..
Econ
E
Jau pēc Jūsu segvārda (kas vismaz man jau liek aizdomāties) un teiktā jāsecina, ka varbūt Jūs esat tā, kurai būtu vēlams kaut ko mazliet apgūt (ieteicams ārpus Latvijas un ilgāku laika periodu). Tāpat labprāt gan vēlētos uzzināt, kas ir tās "augstās sasniegtās virsotnes", par kurām Jūs izsakāties, es ceru, ka tas ir vismaz Eiropas līmenī. Arī tās "četras sienas" un "nekā nejēgšana" uz mani īsti neattiecas. La nu kā tur arī būtu - agrārā ekonomika un starptautiskā finanšu ekonomika nav gluži viens un tas pats. Kāds tad īsti bija sanāksmes rezultāts, uz to gan neviens nav atbildējis. Laikam kārtējie ekskursanti, kas "vēlas justies gudri un piederīgi", bet īsti nesaprata, par ko cilvēki tur runāja, bet kauns tagad atzīt.
atoms
a
nu gan.. ta tak nav krivija... nu gan veciit auzaas iebrauci galigas...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas