Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Slakteris karstākajā laikā atpūšas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zancis
Z
Un kas to politiku izdomājis...kaklu var nolauzt klausoties visas šitās muļķības... Kas kur braucis...? Ko darījis...?? Noēdušies, nodzērušies 100 cilvēku kopums...kam maz interesē nācijas labklājība...
propper
p
idiots ir un paliek idiots!
slakters
s
Ko nu rejat, nedzerošie. Nezinat tak, cik grūti ir atiet pēc plosta. Un jālāpās katru dienu. Un domburšovs vēl pašā vakarā. Labi, ka toreiz pa dienu izdevās ARSā pagulēt, un Godmans neļāva daudz runāt. Ta tak vienreiz var galus atdot....
@@
@
operācijas nebija, cilvēkam vienkārši slāpa....
duda
d
Plastiskaa operaacija?
klans
k
Mans suns arī visu labi saprot, tikai mazrunīgs.
Econ
E
Tirgus dalībnieki darbojas atbilstoši tirgus principiem - respektīvi, ja uzņēmējs redz iespēju nopelnīt, tad to arī dara (protams ņemot vērā riska un peļņas attiecību - ar lielu peļņu arī risks kaut kad vairāk nesaņemt neko ir lielāks), valsts uzdevums tad bija šo uzņēmēju vēlmi pelnīt vērst atbilstošajā virzienā, taču tas netika darīts, jo pat atsevišķi Saeimas pārstāvji nodarbojās, piemēram, ar tām pašām nekustamo īpašumu spekulācijām. Lai gan pieņemu, ka valsts pārvaldes iestādēs darbiniekus darbaspēka trūkuma apstākļos uz zemākajām pozīcijām nevarēja atrast, neticu, ka tas nebija iespējams vadītāju pozīcijās, arī ņemot vērā to, ka ne jau kvalifikācija ir tas, kas Latvijas valsts pārvaldes iestādēs bija un ir noteicošais, lai ieņemtu kādu amatu (par piemēru ņemot kaut vai tās pašas uzņēmumu ar valsts kapitāldaļām valdes un padomes, par kuru nepieciešamību to pašreizējā veidā arī varētu padiskutēt).
Ieva
I
Varbūt labāk, lai tiešām atpūšas...?
cinikje
c
Par personiskajam attieksmem neinteresejos, lai par to vinjas virs uztraucas:) Man ir radies iespaids, ka vina tiek izmantota Slaktera idiotiskaako gaajienu segshanai - kaa uzraudze, kas brauka lidzi, lai parliecinatos, ka kaut ko galigi nesalaizh deelii. Jautajums tikai, kas ir celonis deelii laishanai - alkohols, kada gariga saslimsana, personibas ipatnibas vai vel kas cits. Es to nezinu. Ceru, ka SAB zina, jo runa tomer ir par cilveku ar pielaidi valsts noslepumam un bijuso aizsardzibas ministru.
sviests
s
Īstens ,, darītāju partijas,, biedrs ar lielu atbildību !!! Ekonomikā apaļa nulle !
dmx
d
Nu skaisti! Jā, kad valsts ir krīzē, tad jau visi no valdības atpūšas!!! Skaisti! Un kad budžets pildīsies labāk nekā domāts, tad jau paši sev saliks kabatās, ka vairs nevienam nepietiks! Nu tā jau notiek mūsu valstī!!!! Ārsti, policisti un citi cilvēki var streikot un braukt uz Īriju, ka pašiem jau kaut ko darīt vairs negribas NEKO!!!
x
x
tas liecina, ka budzheta pienjemshana LV nav tikpat nozimiga, ka citas Eiropas valstis, kur ne tikai finanshu ministrs, bet ari parejie tadas reizes ir uz vietas:)) vai ari- budzhetam nav nozimes?:))
Piparkuka
P
Apskat Slaktera plakano pakausu! Pamests berns un aprobezots! Acimredot Finanacu ministrs neko nezina par financem. Si ir bilde kura raksturo musu valdoso koaliciju
:)
:
Un neviens no komentu raxtītājiem pat nezina, kurš no Finmina VSV ir sniedzis paskaidrojumus par budžetu :) Visi ir tik lieli speci, ka nav saprotams, kā iepriekšējos gados, kad valsts iestādēs bija ļoti daudz neaizpildītu vietu - un ne tikai referenti, bet nodaļu un depu vadītāju vietas stāvēja ilgstoši tukšas, šie lieliskie finanšu, valsts pārvaldes un ekonomikas speci nepiepūta vaigus un nenāca pievienot savu intelektuālo artavu Latvijas uzplaukumam. Vai tomēr bijāt aizņemti ar patēriņa burbuļa apkalpošanu - dažs bankā saņēma savas kvartāla prēmijas par 105% kredītiem bauriem, dažs tirgoja elektroniku ar 20% peļņu (kuru pirka bauri par atlikušajiem 5% no kredīta), dažs skaloja naudiņu tiem kas tirgoja. Un tagad vainīgi ir visi citi, tikai ne paši - "atdodiet manus 7 treknos gadus". Lūzeri ejta strādāt, nevis meklējiet vainīgos.
Fricis
F
Visus ministrus vajadzētu uz gadu aizsūtīt atvaļinājumā un ļaut strādāt bezpartejiskiem ministriju ierēdņiem.Domāju ka gada laikā lietas būtu vismaz uz pareizā ceļa.Arī tagad strādā ierēdņi,bet MUĻĶI ministri neļauj viņiem to darīt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas