Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Slakteris: sarunas ar EK un SVF ilgs vairākas nedēļas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Winterzauber
W
Vai esat pārliecināts, ka: 1) teksts šajā rakstā, piemēram - "Balstoties uz topošās daudzlīmeņu rīcības programmas nostādnēm, varēs precīzi lemt par to, cik liels un kad finanšu donoru plānveidīgs atbalsts mums būs nepieciešams uzstādīto mērķu sasniegšanai, nevis tagad sasteigti izpaust paviršus spekulatīvus pieļāvumus." gadījumā ir paša A.Slaktera kunga sacerēts??; 2) un vai Vācijas avīzes "Handelsblatt" nosaukums cien. A.Slaktera kungam kaut ko izsaka?? PS: manuprāt, daudziem Finanšu ministrijas t.s. 'speciālistiem' neko neizsaka arī tādas avīzes kā "Frankfurter Allgemaine" nosaukums, diemžēl ....... :(
Ludis
L
Par gadmani, slakteri un veel dazhiem varzas paarstaavjiem preciizi ir teicis Monteskjee: daba taalredziigi ir paruupeejusies lai cilveeku sadariitaas mulkiibas buutu paarejoshas, bet graamatas shiis imulkiibas emuuzhina. Idiotam vajadzeetu samierinaaties jau ar to, ka vinsh ir apnicis savai paaudzei, bet vinam gribaas ieriebt veel arii naakamajaam paaudzeem, grib, lai peecnaaceeji zinaatu, ka vinsh ir bijis pasaulee, un visos laikos atcereetos, ka vinsh ir bijis idiots.
Econ
E
Labs raksts ir iekš Handelsblatt, Slaktera kungs tad varētu varbūt komentēt sekojošos teksta citātus: "Die EU-Kommission hilft nach Ungarn auch Lettland mit einem Kredit aus höchster finanzieller Not", "Doch Lettland weigert sich bislang, seine an den Euro gekoppelte Währung offiziell abzuwerten", vai arī "Mit einem Zahlungsbilanzkredit wollen die EU und der Internationale Währungsfonds nun gemeinsam die lettische Währung stabilisieren". Nenoliegšu, ka, lai šo komentētu, no ekonomikas un finansēm ir jāsaprot mazliet vairāk par to, ko saprot atsevišķi LR ministri.
ČeGevara
Č
Kā tad tur bija ar to aizņemšanos? Vai tad pirms pāris nedēļām par to neteica - ņi un ņi? Kur raugās DP?
Hm
H
Es atkal domāju, ka tāds aizņēmums no SVF Latvijai būtu tikai veselīgs. Jā, protams, tas uzliktu lielu slogu valstij, bet līdzi nāktu arī pamatīga šito izšķērdētāju uzraudzība! Un tas patreiz ir pats svarīgākais. Lai gan ir zināmas aizdomas, ka Latvijas valdības vīrs atrastu arī kā apčakarēt SVF, lai iebāztu kādu kušķi savā kabatā - tomēr tas vairs nebūtu vis tik vienkārši kā ar savas tautas naudu!
Sestdienis
S
"Iespējams, ka to vispār nevajadzēs darīt," teica Slakteris. Jā, ir zināmas cerības, ka atlidos citplanētieši un nosviedīs Slakterim uz galvas kādu simt tonnu smagu zelta kravu, tad varbūt ar to pietiks, lai Latvijas problēmas atrisinātu un nevajadzētu aizņemties. Vēl varbūt MK plāno iztikt bez aizņemšanās, sekojot Somālijas pirātu paraugam un dodoties sirojumos Baltijas jūrā. Vispār šis Slaktera izteikums, ka Latvijai nevajadzēs aizņemties, būtu pietiekams iemesls DP vizītei Finanšu ministrijā.
jābeidz
j
gānīties par Godmani un Slakteri. Šī ziņa parāda pilnīgi ATŠĶIRĪGO domāšanu no Kalvīša un &. Viss tiek darīts ar skatu uz priekšu. Tāpēc - būs labi. Viņi tiks galā ar problēmām.
deputats
d
Kapec si, neprofesionala, impotenta, nespejiga valdiba, kura sastav no zagleniem, bleziem, korumpantie, meliem vispar tiek pielaisti pie kaut kadu sarunu vesanas. V.Zatleram, Latvijas valsts prezidentam ir japatriec si valdiba un jaizdzena si Saeima, pasludinot arkartas velesanas. Kapec Latvijas iedzivotajiem ir jadzivo pazemojuma un nabadziba? Ja jau siem politkiem nav uzticesanas vinus neciena iedzivotaji tad ko vini vel gaida? Viniem pasiem ir jatkapjas. Slakters ka cuku fermas mehanizators (ta ir vina pamatizglitiba) nemitigi cinas tada ar I,Gulbi, tad ar likumiem, tagad ar bezjedzigam sarunam,,,,,visu laiku imite cinas, bet rezultatu nekadu. Cik ilgi mes sadus smerdelus cietisim?
Onjons
O
varbūt jāaizšauj vēlreiz uz štatiem?
daniel2
d
CIK TAS LATVIJAS NODOKĻU MAKSĀTĀJIEM IZMAKSĀS? ŠĪ SASAISTĪŠANĀS AR PASAULES FINANŠU HAIZIVĪM PIE LABA GALA NEVEDĪS, JO TIE VĒLAS NE TIKAI NOPELNĪT, BET ARĪ VALDĪT.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas