Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Šlesers darbosies opozīcijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Satiksmes misistrijas darbinie
S
Beidzot var atļauties lasīt Dienu, ko Šlesers vairāku gadu garumā bija liedzis. SM darbinieki ir iebiedēti un iezombēti, pastāvīgi domāt neprot. Ko Ainārs liek to arī dara. Riebjas.
Kuiļu Žanis
K
Nez kamdēļc viņš man vairāk atgādina biedru Augustu Vosu!
Sleser! Sleser! Sleser!
S
Jaundzeikars un Slesers tacu atdzistas, savos vardos, ka LPP?LC ir centrs valdibas mafijas bandei izlaupit so valsti. Kur aizbrauca Slesers? Saeimas deputats nav privata persona un nedrikst brivi celot vismaz drosibas komitejas zinasanas. . Varbut sai atpalikusa valsti drikst braukt uz Krieviju kaut gan sedz ministra kresla. LPP/LC bija viss salikts par plauktiniem un tagad dabus pigu. Es nesaprotu ka sada kopuma neizglitota bande ieguva tik daudz varas? vini ir korupcijas pereklis Latvija.
francis
f
Ja atela sleseram butu zabaks roka, vinam butu neparprotamas lidzibas Khruschevam 60os gadu ANO sede.
purpala
p
Latvijas napoleoniņš vīsta tuklās dūrītes.
vienasaule
v
Nu jā, izlasot rakstu neatstāj sajūta, ka Šlesers un Co kā tādi apbižoti bērni: "LPP/LC uz valdības lēmumiem plāno reaģēt ar pašu JL deputātu citātiem no Saeimas stenogrammām". Tas parāda to aprobežotības līmeni - valstī ir krīze, kopā visiem jārisina, bet viena apbižota partija tagad spītēsies un speciāli traucēs Saeimas darbu, jo ir izmesti no koalīcijas. Šādi izteikumi lieliski izceļ LPP/LC deputātu esības mērķi - vai nu mēs valdam un daram visu, ko gribam, vai sabotējam darbu, ja mums nedod to, ko gribam. Varēja vēl visi publiski nokrist zemē un bļaut (kā mazi bērni mēdz darīt), a mož kāds pažēlos :D
arājs
a
Tu veciit neesi bijis Grieķijaa , aizbrauc paskaties kaadu zemiiti viņi apstraadaa , es briiniijos kaa viņi to apstraadaa bet kad ieraudziiju ar kaadiem narķiem viņi rukaa , tad sapratu , ka tur ar taadiem nav ko dariit , lielie tur vai nu nevareetu liidz laukam aizbraukt vai nu ardami ngaaztos pa nogaazeem , viņi miiliit laukus iekopuši kalnu nogaazees , tur jaabriinaas , kaa viņi no galvenaa ceļa tiek pie saviem laukiem , liidzenuma teritorijas ir nelielas un tajas arii straadaa ar kaartiigiem dampjiem , viņu dumpis pamataa bija pret lauksaimnieciibas likvideešanu un visu ekonomiku pieveerst tuurismam, taatad zemnieku kaa taadu izniicinaašanu , tas saakaas veel pirms kriizes , turpretii ja Juus sakiet ka muusu zemniekiem vajadzeetu straadaat ar tiem narķiem kas Grieķijaa , tad te ar tiem vareetu apstraadaat mazdaarziņus nevis apart un apseet pa 200 500 hektaariem smago maala augsni , pat kolhozaa neviens ar belarusiem neara.. pirms rakst komentaaraa taadas lietas padomaa .
starpnieks
s
Ko Šlesers atkal sastrādājis lidostā? Diez vai Gerhardam būs mugurkauls satiksmes ministrijā? ekonomikas ministrijā viņam neveicās...
valdis viesulim
v
Piekriitu,ka vinjam sen jau tur vieta,veel no PSRS laikiem,piedevaam vieta pie parashas!!!
dēle
d
ļeščinskim miera nav....vēl pietrūkst. raujas pie siles tas v.e.p.r.i.s. par varītēm
Viesulis
V
Labaka vieta, kur Atsledznieks varetu darboties, ir cietums!!!
Berta
B
Dīvaini raksta tā Ināra Egle. Lai par ko būtu raksts, viņa vienmēr atstāj sev iespēju kalpot valsts novedējiem līdz kliņķim.
Traktorists
T
Jā, tā mūsu zemnieku traktoru parāde bija ko vērts - Grieķijā protestus rīkoja visvisādi traktorelīši, bet pie mums Rīgā bija pasaulē dārgākās markas un lepnākie traktori.
Specs
S
Vai kāds žurnālists nevarētu, lūdzu, saskaitīt, cik naudas tagad tiks izmaksātas pārmērīgajās priviliģēto kompensācijās demisionējušajiem ministriem un deputātiem, kas valdības nomaiņas sakarā ir spiesti nolikt mandātu? Cik traktoriem jāsabrauc rīgā, lai izsvēpētu šo kompensāciju orvelismu?
Kombinācija
K
Tad, kad neizbēgami noies uz grunti Šlesera "jauno vasjuku" projekts lidostā, tad viņš brēks, ka jaunā valdība vainīga. Vajag tūlītējus auditus veikt visiem SM darbiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas