Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +19 °C
Smidzinošs lietus
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Šlesers: "Latvijas Dzelzceļa" atbalsts Rīgas "Dinamo" ir investīcijas biznesā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Cityfinances
C
Kredīts uzņēmumiem no draudzīgākas kompānijas Latvijā! cityfinances.lv/kredits-uznemumiem/
žanis
ž
beigta suņa murgi mēra laikā.Kriminālisti, cita vārda nav. Lielā cerībā, ka par kaitniecību reiz būs jāstājas tiesas priekšā un šausmas, kādas summas nāks gaismā. Varēsim uz sitiena atdot aizdevumu SVF.
valdis
v
malaci vismaz hokejs nenomirs...jo pārējais viss ir izagts un izputināts ,bet runājot par dzelzsceļu, palikusi vienīgā iestāde ko valstij vēl vajadzētu nogremdēt ...lieciet mieru dzelzsceļam....priecājaties ka atbalsta hokeju ...es arī baskedbolu atbalstītu.....žēl ka pārējie ir tādi skopuļi...visiem sveicieni no dzelzceļa un esmu lepns ka tur srādāju.
KGB
K
atnāca ainars un visu nokāroja
heh
h
bet būsim reāli, krievijā bizness viss iet caur pazīšanos un ja vajag nodibināt kādu kontaktu ar pilsētas X uzņēmumu tad nav labāka veida kā to darīt caur dinamo kad šie spēlē tur - satikties ar tā uzņēmumu vadītājiem un nodibināt kontaktus, reāli tā var ļoti daudzus miljonus ieekonomēt un jaunus sadarbības partnerus iegūt..
Vientulais vilks
V
Urrrrrraaaaa,Beidzot KRIEVIJA zinas ka LATVIJA ir dzelzcels un nevajadzes kravas stiept uz muguras lidz LATVIJAS ostam
UPS
U
Pareizi Slesers saka, lai tie pensionari nomirst bada, lai viniem vel nogriez pensijas, GALVENAIS IR SPORTS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! UN TIE TREKNIE HONORARI KO SANEM SPORTA BOSI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ARI LAIKAM JAU SLESERAM TIEK TREKNS OTKATS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! SLESERS TACU TEICA KA MACIS KA JAPELNA NAUDA, SINI GADIJAUMA KA JAZOG NO VALSTS BUDZETA NAUDAS KO VARETU IZLIETOT PENSIONARU PENSIJAM, VIENTULO MAMINU PABALSTA, BEZDARBNIEKU PABALSTIEM..
RUNCIS
R
TAD JAU VAR ATBALSTIIT ,LATVIJAS DZELZCEĻS RIIGAS DINAMO , LABA REKLAAMA DZELZCEĻAM , TAD REDZKAA ŠLESERS VEELEEJAAS , LAI DZELZCEĻS ATBALSTA SSO KOMANDU , FANTASTISKI BURVIIGI. BUUTU JAU LABI ,JA KRIEVIJA KOMENTEETU SAVAS MUITAS RIICIIBU, KURA NESPEEJA , VAI ARII SADARBOJAAS , AIZTUREET JAU KRIEVIJAA , TAADA SAJUUTA , KA KRIEVIJAS MUITA SADARBOJAS AR VISIEM , ŠIEM CIGAREŠU KOTRABANDISTIEM , JO TIKAI MUUSU PUSEE AIZTUR IEVEDOT , NEKAS NAV LASIITS PAR TO KRIEVIJAS LAIKRAKSTOS PIE IZVESSANAS , BUUTU AIZTUREETI.UN AR ŠAADIEM KRETIINIEM MUMS JAADZIIVO , TAS IR ŠLESERS UŠAKOVS , ZEENI RULLEE , KRIEVIJA VIŅU MAAJAS.
pasažiere
p
Labāk būtu ziedojuši pasažieru pārvadāšanai ,lai nav jāslēdz reisi
jautrais
j
...mīž uz galvas un saka, ka tas ir Dieva ūdens....
Terorists
T
Jā,ja jau valsts iegulda naudu,tad ,,Rīgas Dinamo''puikas var ņemt čemodānus un braukt meklēt labākus klubus. Ņemot vērā kad visi valsts uzņēmumi strādā ar zaudējumiem un gandrīz vienmēr ir maksātnespējīgi (bankroti) tad arī šiem draud tāds pats liktenis. Un nu neticu kad visu laiku valsts varēs investēt un balstīt grimstošu kuģi.Zoni spēlēs,bet iekasēs LIKTEŅTĒVI un gatavi rudzi.Būs jāņem nūja un jāiet dot LIKTEŅTĒVIEM PAR par ķobi jo naudu kā vienmēr būs pakāsuši.
VM
V
Oi, bildē jau patiesībā lieliski redzams - kas kam dod... vai kuram no kura ir izdevīgi.... Bet tikai Magone un LDz nesmaida.... Kāpēc.,Magone, tik drūms ? - Slesers atkal sola vairāk kā var tauta nest?...:)))
Viesulis
V
Tas ir ļoti labi pateikts - Atslēdznieks zināja, ka nauda tiek ziedota un tam piekrita...laikā, kad cilvēkiem zobi jākar vadzī un valsts budžets ir bankrotējis, tikmēr valsts uzņēmums atļaujas ziedot pusmiljonu latu....Normālās valstīs to sauc par nesaimnieciskumu un finanšu līdzekļu izšķērdēšanu par ko uzņēmuma vadība ir ne tikai jāatlaiž, bet arī jātiesā un Atslēdznieks arī - par to, ka zināja un atbalstīja. Viņam reiz ir jāizbeidz ar valsts naudu rīkoties tā kā ar savu naudas maku. Labāk būtu iestājies augstskolā un kādas zināšanas apguvis beidzot! Augstāk teiktais nenozīmē negatīvu attieksmi pret Dinamo, bet mans viedoklis ir, ka klubs pašreiz ir jāatbalsta no privātajiem līdzekļiem, ja kāds to var atļauties!
žoržs
ž
cik izdevīgi tomēr tādiem kalvīšiem, ulmaņiem, šleseriem, ka ir tāda Latvijas valsts - tik daudz projektu var nobīdīt, kādu naudiņu sapelnīt. Tas, vai šeit ir iedzīvotāji vai nav, cik labi tie dzīvo, kādā valodā run;ā, kā ar izglītību un veselību - tas nav svarīgi., galvenais savas lietas nobīdīt ar valsts palīdzību.
hļupiks
h
Nevaru sagaidīt biedra Zigurda spazmas! :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas