Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Šlesers: šī valdība kritīs brīdī, kad Lembergs nolems to gāzt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Guntis
G
pozitiivi, veesturee ieskatiijies.
pag...
p
Turklāt tā ir mana valsts, manas valsts režīms un mani nodokļi. Un es te palieku. Ja kādai gribas citu režīmu, varbūt ir lietderīgi to meklēt ārpus Latvijas, nevis cerēt, ka tas atnāks uz Latviju.
pag...
p
Par kādu 4. maija režīmu dāma runā?
Koko
K
Man arī gribētos, lai viņš dzīvo mierīgu bagātnieka dzīvi, pareizāk sakot, bauda to. Bet viņš jau maisās politikā kā neēdis.
Vista
V
Finka cienīgs pareģojums. Un cik daiļš pareģa vaigs un vieds skats!
"nabaga zēns"...
&
Šleserīts labāk varēja darboties tai sfairā, kurā būtu spējis izcelties. Ko tu lien politikā, kurā tev trūkst zināšanu un jēgas !
paga,paga
p
Latvieši vairs nav nekāds "aitu bars "un nepieļaus Lemberga diktatūru valstī. Viņam ir atbalstītāji bet ne jau visus var nopirkt par naudu !!! Ir arī daudz ienaidnieku. Izšķirošā brīdī arī latvieši prot saliedēties un jaunie krievi nemaz uz maskaviju neskatās, bet uz otru pusi.Barikažu laikā daudzi krievi bija blakus latviešiem- to neaizmirsīsim !
Anna
A
Nu, ja viens Ventspils oligarhs Lembergs var sabrūkt visus Latvijas valdības un pat kļūt par tās prezidentu, tad uz ko varētu iet Šķēle un Šlesers, ja viņi vēlēsies pretoties valdības krišanai pēc Lemberga politiskā pasūtījuma. Nav nekāds noslēpums, ka oligarhu liela nauda tiešām var mainīt ne tikai neērtu valdību un prezidentu valstī, bet pat varas politisku režīmu. Bet, tikai tājā gadījumā, ja oligarhi būs vienoti savā opozīcijnāri - politiskos uzskatos. Bet kamēr oligarhiem eksistē politiskās nesaskaņas, Latvijas 4. maija režīmam nekas neapdraud un valdība var mierīgi domāt par jaunu nodokļu paaugstināšanu valsts budžetam. Un vienam Lembergam naudas, lai veiktu valdības izmaiņas, būtu pa maz. Bet, ja ASV vai Krievija dotu Lembergam naudu, lai veiktu šo politisko akciju, rezultāts būtu pozitīvs, un Lemberga sapnis par inteliģento un godīgo valdību Latvijā būtu piepildījies. Bet naudas nav, un tāpēc dzīvojam atkal pa vecam ar tiem pašiem mīļiem, smaidošiem ar vilka zobiem, politiķiem - oligarhiem.
Anna
A
Lembergs savu ir panācis. Prokuratūra liks viņu mierā, viņš mierīgi pārdos savus aktīvus un dzīvot kopā ar cepuri harmonijā, baudot veiksmīgu dzīvi. Ja Latvija un tās iedzīvotāji Lembergam ir dārgi, tad tam ir jānotiek pēc iespējas ātrāk, kamēr tauta nav nožņaugta ar jauniem nodokļiem. Uz citu Dombrovskis un Co vienkārši nav spējīgi. Tomēr tas viss ir atkarīgs no reālas cenas, pa cik var pārdot un cik daudz var izspiest - izsaka viņa šā mīlestība tikai naturālos skaitļos, un vēlams ar daudzam nullēm beigās. Jautājums ir - cik daudz dos Šlesers un Šķēle, ja viņš gāzis valdību. Domāju, ka sarunas jau notiek. Tāpēc viņi arī nav nekur redzami. Un pat nekomentē budžetu. To, ko ir ieskaņojis Šlesera kungs, saprot arī Dombrovskis. Tādēļ vien arī tas fats ka to jau apspriež ir pozitīvs, kā sveiciens no nākotnes .. Es domāju, varbūtību aliansei ar SC, un tur arī ar apvienību ZZS. Tādēļ, akcija Lembergam varbūt arī ir "zelta", bet šodien un kas ir par "pieci". Bet vakar bija par "trim". Kas zin, cik tā maksās rīt?
jote
j
starplaikā starp valdības nogāšanu un nākošās apstiprināšanu pietiks laiks, lai Lembergu sašņorētu - piekrītu!
jumors
j
Aināriņš nevaid miris, Viņš tikai pagaidām klus, Aiz Lembja muguras niris Izliekas- mierā dus. Bet pavasara vētras No miega Šloseru cels Un jauna nemieru zāle Pār Saeimas darbu zels!
hm
h
Tāpēc es tai noziedzības bedrē nedzīvoju.
tendence
t
Paveerojiet uzmaniigaak, cik biistams kljuvis sektantisms Latvijaa - tas sapluudis ne tikai ar varu, bet pat ar banku sisteemu. Tiek pakljauti cilveeki, kuri neko nezin par sektantismu un pat neapjeedz, kaadaas speelees piedalaas, bet biezhi vien ir vajadziigi sho cilveeku ziimogi un paraksti uz attieciigiem dokumentiem. Piemeeram, Swedbank klientu konsultants - maaciitaajs droshi vien nezinoshiem cilveekiem liekas nekaitiigs.Taa turpinaat !
wektra
w
Buldozers vēlešanas pakāsa.... tagad gudri runā par valdībām, politikām... Labāk būtu beidzot sagādājis tos tūkstošus ar jaunām darbavietām, ko solīja pirms pašvaldību vēlēšanām....
KLM
K
shim tipam gadijuma zem aadas pieres dalja nav implantēts kjiegelis? ................................................. ............................................................ ........... tādu implantāciju nav iespējams veikt - pieres daļā viņam ķieģelis kopš dzimšanas....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas