Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Šlesers: skaidri pasakiet, ka pikets ir pret Šleseru, nevis par priedēm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Armands
A
Nu, ja jau prasa, tad pasaku skaidri un gaiši un tā, lai var saprast – pikets ir PAR nevis PRET priedēm.
hui-one
h
paskatieties, vai pēc simts gadiem šlesra pēcnācēji būs garīgi un materiāli aristokrāti, pēc tam vērtējiet, Viņš pats- enerģiskas puisis, kas cenšas pieradīt sevi. Pagaidām izdodas, kaut arī vāji,
Suppermēn
S
Ai- Nāriņ', ko tu plosies, ko tu cīkstējies ar tiem latviešiem Latvijā ! Tu pili varētu uzbūvēt Mellās jūras krastā Turcijā. Ne tur priedes ne kārkli pelēkie, ne latviešu pastalnieki (iespējams, kāds ir, bet tas neskaitās). Bet, vai dzi', ja negribi Turcijā, tad Dagdas pusē, Zilo ezeru zemē ,kāda ezera krastā uzslien skaistu guļbūvi ar niedru jumtu un dzīvo harmonijā ar skaisto dabu. Nebojā nervus Rīgā ! Pārdod to smilkšu pleķi Lembergaivaram un Šķēļu Andrim uz pusēm un neviens tev vairs nedarīs pāri. Polītikā un valdībā ar tev nav jālaužas. Taisi biznesu, taisi šaher-maher kā līdz šim un sāc veidot labdarības b-bas !!!
Tenis
T
Ja, A. Šleseru Latvijā nemīl un ne jau tādēļ, ka viņš izliekās godīgs , bet tādēļ, ka nav godīgs.
KLM
K
Sitiet mani nost - bet nesapratu...
lūriķis
l
Dažam kāpas ar kapiem jūk,priedes ar žīdiem,....
KLM
K
Pārviebtas sejas no diviem kretīniem par lielāko smejas bet kas vispār bez sejas šķīstošas siekalas raksta kā dzejas Tagad ir skaidrs, kādēļ 2 500 000 latviešu dzīvo dziļā bedrē - bedres racējos dzīvnieks domīnē..
Daram tā
D
1) izlasam Šlesera rakstu 2) izlasam oponentu komentus 3) Iztēlojamies šos oponentus kā cilvēkus Tad lūk kāda Tu esi, Latvijas jaunā politiskā cerība! Pārviebtas sejas, Rupjību pilnas mutes Šķīstošas siekalas Sažņaugtas dūres... Tagad ir skaidrs, kā parasti vāciešu pilsoņi varēja nogalināt 6 000 000 ebreju. Tāpēc, ka viņos dzīvnieks dominē pār cilvēku.
dsd
d
LM katru dienu nocērt vismaz 67000 koku, a tie pilsētas diedelnieki satraucas par 67kokiem, strādāt ejat diedelnieki
to KLM
t
nav jau labi pašiem sevi slavēt, bet nevaru nociesties. Vai ir vēl kaut viens komentāru rakstītājs kā mēs, kuri ar tādu pietāti, drosmi un radošumu apdzied Lielāko Latvijas Dārgumu un Visu Laiku Izcilāko Latvieti? Nē, nav neviena, vienalda mazs vai liels dzīvnieks tas ar nebūtu. Bet lieloties un slavējot pašiem sevi ir jāatceras, ka mums ir Lielākais Lielībnieks, mēs esat tikai bālas ēnas. Pat labākie dzejdari ir nieks salīdzinājumā ar Akadēmiķa vārsmām. Pa klusam pateikšu Jums, ka rodas jauna poēma par Jūrmalas priedēm un kāpām, kurā Izcilais Dzejdaris iejūtīsies priežu ādā, kuras žāģē nost un pēc tam kā mazs kurmītis izstaigās visas kāpu slēptākās aliņas un nostūrīšus. Izlasot izcilās dzejas rindas mūsu acu priekšā kā dzīvas nostāsies Jūrmalas prieds un kāpas, lai nemūžam nepazustu no mūsu izbrīnā un sajūsmā izplestām acīm. Ceru, ka saprotat, ka fiziskās priedes un kāpas tikai sāpinās mūsu jūtīgās un maigās dvēseles. Tāpēc arī Gādīgais Bāreņu un Vājprāšu Aizstāvis cirtīs tās vējā šalkojošās briesmones un raks nost nejēdzīgās smilšu grēdas.
ārprāts!
ā
Apbrīnojama ir Šlesera tumsonība (arī viena otra komentētāja), kuri nesaprot, kāpēc kāpās ir priedes un kāpēc tām tur jābūt, kāpēc ir kāpu zona utt.
ja kas
j
Nu ja, un kas tur tajā Jūrmalā vispār, nekā tur nav. Noasfaltēs pludmali un nocirtīs tos sasodītos kokus - vot bš forši. Kā īstā Zolitūdē.
pionieri
p
Ja izcirtīsiet priedes, rīkosim pie jūsu villas ierindas skates. Katru nakti, ar taurēm un bungām.
Pinus Sylvestris
P
Priedes nav nekas īpašs. Tās tā kāpās neradās pašas no sevis. Tās iestādīja pirms apm. 300 gadiem, lai smiltis neputinātu tālāk. Tā arī kāpas izveidojās,apkārt tām nieka priedēm. Tās mūs pasargāja, lai mums acis nebūtu tik šauras un šķības kā aziātiem.
es
e
kauns viņam, dabas postītājam

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Šlesera koku izciršanu ST esot par sīku, bet tiesā var sūdzēties

Šlesers drīkstēs izcirst kokus mājai kāpu aizsargjoslā Jūrmalā

LASIET VĒL

 

Aināra Šlesera blogu lasiet šeit.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas