Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

Sociologs Brants: "Vienotībai" ir gaidāms popularitātes kritums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
būtu
b
jābrīnās ja Latvijas jūdasiem celtos reitings.Starp citu manliekas ka viņš jau tagad pamatīgi Vienotībai nokrities pēc šitās klaunādes ar koalīciju.Nerunājot kas būs pēc tam.Vismaz vēsture āda visi kas lien sadarboties ar maskaļiem ,tiek izmesti mistkastē ,gan tp ,pp,lc,lsdsp.
!!!(Valmieras filiāle)
!
Kad jau redz vemjam par Elerti, tad zināms - šeit galvā vējš(jeb- verbālā caureja)!
Kaspers
K
Mūsu partiju zilais sapnis ir apvienot un vadīt, nevis meklēt un radīt. Arī Vienotība sirgst ar šo kompartejisko kaiti. Tādēļ šaubas par Vienotības nākotni ir pamatotas. Demokrātijas apstākļos centralizētās partijas nīkuļo un sabrūk.
nolemtība
n
Raksta autors pilnīgi garām!
Sniper'sEye
S
> Pārliecība > Jukums Rutks nav saldāks par mārrutku. Vienotības lielākā nelaime ir pati Vienotība. Vai tik grūti saprast, kādēļ latvietis (?) un vēlēšanu Lācplēsis (?!) Dombrovskis & Co skaita nelatvisko mantru: jāpieņem nepopulārs budžets, jāpieņem nepopulārs budžets! Nepopulārs budžets vajadzīgs tai Vienotības daļai, kas no Jaunā Laika: Latvijas bankā kā siltumnīcā izauguši un izaudzēti stādi, kas tālu no zemes! Ja Dombrovskim būtu mugurkauls un savas partijas atbalsts, viņš varētu solīut populāru budžetu! Budžets būtu populārs, ja konsolidācija paredzētu to strukturālo reformu, ko visu laiku sola, bet kuras nav. Patiesa strukturālā reforma izgrieztu pamatīgu baru vēl avien lieko aģentūru ar budžeta aizdevumus noēdošajiem slaistiem, -- tad budžets būtu ļoti populārs! Bet nepopulārais budžets vajadzīgs Jaunupam jr. un tml. jaunlaicēniem, kas zvērēs baznīcā tik reižu, cik vcajadzēs, lai tikai JL barotnes premjers neapgraizītu. Lokomotīve Dombrovskis pievilka Vienotības vilcienu tuvu varai, -- ko vienotībnieki māk ar varu darīt. No tiem, kas senāk kaut vienu uzņēmumu uzcēluši, -- tāpat ar zviedru labdaru naudu -- Ašeradens ar Ēlerti, a ko tie abi sataisījušies Saeimā darīt? Kurš zina un kādēļ tas ir noslēpums, -- kādēļ Vienotības karogs ir 1 Dombrovskis? Lai turpinātu vilkt pie varas. AS kurš zina, uz ko tie pārējie cerē? Redz, nu arī Mūrnieci paslēps no vēlētāju niknuma tālāk, Jēkabielā par spīkerieni, lai muļķības nerunā publiski -- i dāmai alga, i Vienotībai mazāk publisku kreņķu, mazais Jaunups Rīgas Domē labi paslēpts, Repše it kā pastumts nost, jo sablamējis nodokļu politiku un izlaidis finansu ministrijas Jacino & Jarocka tipa puišeļus kā sūdus uz šķipeles. Ko nu Vienotībā darīšanas vārguļi var piedāvāt? Kā Dombrovska tagadējā Ministru Kabineta veselībnieki un labklājībnieki, -- taupīt uz krūšu aizstājējiem, jo Latvijā vispatriotiskajām jābūt sievietēm, kam krūšu vēža dēļ vismaz viena krūts jau amputēta. Ja Urbanoviča un Saskanas nebūtu, Vienotības tēla veidotāji liktu viņus izdomāt, -- kamēr var baidīt ar krieviem, tikmēr paši var priecāties, ka Dombrovskim sit uz pleca Merkele, kas atbrauc un aizbrauc, a nodokļumaksātājiem retajiem un pensionāriem daudzajiem jāpaliek tepat?
jumors
j
Tā- zombēšana sākas.....
barons Toifels
b
Nu ,lūk, vēl viens jūdass -SC "tauta" jau tieši latviešus svītroja
t
t
protams, ka autoram ir taisnība savādāk nemaz nevar būt
bismarks
b
Partijai publiski un nekavēkoties jāattīrās no tautas svītrotiem kandidātiem. Citas izejas nav.
Zoja Monroza
Z
Ja ņem vērā, cik liels Rīgā ir krievu vēlētāju īpatsvars, par SC popularitāti nav ko brīnīties, pat agrākie "bišu" pielūdzēji apvienojušies tagad zem viena karoga, jo sapratuši - nu ir spēks.Žēl par tiem latviešu bāleliņiem, kas tagad gavilē, ka"Vienotība" kļūs arvien vājāka, toties SC ' pilienu pa pilienam" - stiprāks.Nav jau SC nekāda panaceja- ielūkojieties to līderu pašpārliecinātās, ļaunās, nodevīgās, negodīgās un melīgās sejās un, ja domājat tajās šīs zemes mīlestību ieraudzīt, tad rūgti maldaties.Tās svētās saites, kas sien cilvēku pie dzimtenes viņiem ir svešas, jo savu dzimteni viņi ir nodevuši un jebkādas cēlas rakstura iezīmes viņiem vispār svešas, vismaz ieraudzīt tās nevar- tikai salta konjunktūra!Ko gaida latvieši no SC nezinu,bet zinu vienu- kloākā nevar skaidru avota ūdeni meklēt un no valstij nelojāliem cilvēkiem nevar mieru un saskaņu gaidīt, jo nemiers ir viņu dvēseļu saturs un būtība.Latvieši pašlaik rotaļājas ar uguni kāšot odus un to mazumu, ko vēl (kaut nosacīti) par labu var turēt- nozākājot un norejot.Es redzu tam pavisam drūmu galu, jo koks lūzt tajā virzienā uz kuru pagriezies...
Человек
Ч
" strādāt latviski." - "Работать по-латышски" - это вообще не работать? Как Калвитис & Co - воровать?
antidemagogs
a
Tev pašam būs jāstrādā, pašam jānopelna alga un pašam savā vietā jāmaksā nodokļi. Bet draudi ar "satricinājumiem" ir bīstami vispirms pašam draudētājam.
!
!
Kad SC solās strādāt visu labā, tad beigās izrādās arī šādi: no TVNET ... "Jaunajā Saeimā līdzīga problēma būs vēl grupai deputātu, pēc A. Kursīša izteikumiem, no "Saskaņas centra" tikai daži ievēlētie esot spējīgi strādāt latviski."
Jukums
J
Tas atkarīgs no pašas Vienotības rīcības. Ja tagad sāksies aktīvas darbības (nodokļu sistēmas maiņa, progresīvās nodokļu sistēmas ieviešana, ko jau gadiem ilgi muļļā), ražošanas atjaunošana un, līdz ar to, arī bezdarba problēmas risināšana, ja nebūs nodevīgas rīcības, ja beidzot sāksies valsts nozadzēju tiesāšana un, ja tiks ievērots solidaritātes princips un taisnīga ienakumu sadale (ja jau taupības režīms, tad as attiecas uz visiem - miljonārus, bijušos prezidentus, deputātus, valdību u.c. ieskaitot un es pat teiktu - pirmām kārtām.), tad satricinājumu nebūs. Tikko vienā punktā Vienotībai paslīdēs kāja, tad var sākties ķēdes reakcija. Vārdu sakot - varu Vienotība ir ieguvusi pietiekamu - viss atkarīgs no ta ka viņi paši šo varu izmantos. Jo attaisnojumu kavēties vairs nav nekādu! Cilvēki kādu kļūdu vēl piedos, bet nepiedos melošanu, nodevību un muļļāšanos.
Pārliecība
P
nu gan "sevišķa gudrība" vajadzīga, lai ko tādu prognozētu! Manās acīs popularitātes kritums būtu tad, ja Vienotība nespēs mūs izvilkt ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas