Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Sociologs: nedomāju, ka Šķēle būtu Latgalē, ja tur kandidētu Ēlerte

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
I.B.
I
Šķēle = MELI KVADRĀTĀ, kā vienmēr .
urmis
u
Šķēle būs samīlējies Ēlertē , ja jau seko pa pēdām pat vēlēšanu apgabalā......
zuzu
z
Kā vienmēr Šķēle nekaunīgi melo! Melot ,kampt un atrast lielākos kretīnus ir vienīgais ,ko šis prot....
Elizabete
E
Tas, ka Šķēle startē Zemgalē ir tikai likumsakarīgi un tam nav nekāda sakara ar to, kur startē Ēlerte. No zemgales ir izvirzījušies tik daudz politisku tautpartejiešu, daudzi no Bauskas puses nākušie ierēdņi salikti amatos VID (Skuja, Pētersone, Undzēns un citi), arī Slakteris un Dalbiņš, ja nemaldos, no tās puses nākuši, sarakstu varētu bez gala turpināt. Latvijā tomēr ir ļoti korporatīvas attiecības. Cilvēki no Latgales velk amatos savējos, cilvēki, kas beiguši Lauksaimniecības akadēmiju - velk savējos. Gan jau Šķēle zina, kur mīt vairāk LA beidzēju, kas treknajos gados saņēmuši valsts atbalstu un tagad izteiks pateicību balsojot.
Kak
K
... nustul pustul ... :))))) ?
Šampēteris
Š
Spriežot pēc PLL un Vienotības reitingu starpības, Šķēle ir izvēlējies enerģētiskā vampīra ceļu.
Njina
N
... a vot man ir divi kanari ... tjaa ... :)))))) !
serž
s
:))...škēle ir mudazvons
he he
h
rudenī taču suņu pārošanās laiks vait tad bokseris nau sunc ?
nu
n
viss jau ir ļoti vienkārši, nevajag ļaut zombēt un sarežģīt lietas. MUMS KATARM PRIEKŠ SEVIS IR GODĪGI JĀNOPELNA MAIZĪTE. VISS. VAI PILIJ SANĀK, VAI NESANĀK, TAS KĀ KURAM. BET NEVAR RĪT ZAGTU MAIZI UN DZĪVOT PILĪ...tas viemēr beidzas vienādi, jau miljoniem gadu. Daba atlasa pati sabiedrībai liekos.
nu
n
patreiz ir svarīgi nebūt ar viņiem kopā, nesasmērēties. Nezaudēt Latviešs Saimnieka pašcieņu.
degvīns
d
Rādās, ka ierēdņiem darba laiks beidzies. Ir labi pastrādājuši, komentējot visus rakstus, tagad var doties mājup. Man dators laivā ))
nu
n
FREIMANIM ARĪ MIGLA NOIET... NAV KRETĪNIEM NĀKOTNES. NAV. JO VIŅI STRAUJI VAIRO BOMŽU ZAGĻU KONTRBANDISTU MEĻU SIMULANTU U.C PARAZĪTU ....SKAITU UN VIŅA PAŠA BAROTIE PABIRAS VIŅU PAZUDINĀS. LAIKA JAUTĀJUMS. SABRUKA VIŅA PSRS, SAGRŪS KRETĪNISMS UN MELI.
degvīns>ino
d
Nevajag vienkāršot, bet Andra un Sarmītes attiecības patiesi ir zināmas. Jums varbūt ne/? Andri Šķēli Diena cēla vai debesīs gan tad, kad viņš bija premjers, gan mazliet vēlāk, bet... AŠ (bez kvadrāta} atteicās pabalstīt kaut kādu Dienas projektu. Ne par miljoniem, bet kādiem pāris simts tūkstošiem tiak runāts. Mīla , ko balstīja tikai materiālais aprēķins, beidzās. Šķēle no labākā palika par sliktāko, bet tie muldējumi par Šķēli un Austrumiem un Sarmīti -Rietumiem ir smieklīgi. Andris nesmādē naudu ne no viena, bet Sarmītei ir tīkama vara, ko dod jebkurš. Abi ir kosmopolīti katrs savā izpratnē. Es jau rakstīju, ko es uzskatu par Austrumu, ko par vietējās buržuāzijas balstiem. Šie divi nav tie.
lno
l
Kāda tur ideoloģija Rietumi-Austrumi. _____________________ Tiešām, vai tā ir ideoloģija? Visi vienādi, lūk, tā ir ideoloģija:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas