Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Šodien sākas Bērziņa sarunas ar Saeimā ievēlētajiem politiskajiem spēkiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Divviet - Spilva
D
... a ko ... noziimee tureesanaas .... pie zelta rozeteem ... vai tad ... vakar tik lustiigi ir gaajis ? :)
reāli
r
Nu nemurgosim. Jebkuram te iet kopā ar sc nozīmē politisku pašnāvību. Visi to saprot. Korķis te drīzāk dēļ VL, kas ir reāli jauns spēks, neatkarīgs un ar strauji pieaugošu atbalstu tautā!
aija
a
Ja kādam ienāks prātā veidot koalīciju ar SC, tad sabiedrība nedrīkst noskatīties!
Lielāka daļa
L
sabiedrības ( ar skaidru prātu) izvēlējas SC. Seciānājums - SC jāpaliek koalicijā(vairumā). Un jābeidz visādus stulbumus šeit sacerēt..Pretīgi lasīt
  • 2
  • 0
jautājums - ZATLERAM
j
Vai tiešām kāda no latviešu partijām būs gatava veidot valdību kopā ar SC , kura sastāvā ir Rubika sociālistiskā partija kura IR naidīga LATVIJAS VALSTIJ , kuri noliedz LATVIJAS VALSTS IZVEIDOŠANAS PAMATUS. Kā var Zatleram ienākt prātā kaut ko tādu ņemt valdībā.
!!!
!
Tu , noplukšais oligarhu rupor Zvirbulēn , turi muti. Nebļauj , tavi maizes tēvi IR samesti mizkastē un tur arī paliks. Ja ļoti gribas ēst , ej meklē zirgābolus , jo tas tev piestāv , tu tam esi radīts.
Reksis
R
Man izskatās, ka te zvirbulēns rullē tekstus daudzu vārdā!
  • 2
  • 0
sens
s
jus redzejat paradu-maisus tos kas valdija nost no varasbez kontroles valdnieki iedzina-purva-kas-vainigi rimsevics-tverjons tagad tie kas nebija pie stures SC +ZRP jalaiz punkts......
pulksteņmeistars
p
Man patīk bilde- salīdzinām pulksteņus, lai varētu reizē sākt vai beigt. Tam noteikti ir kāds zemteksts- šīs partijas ir vienojušās par laiku.
tantuks
t
V+ZZS+SC Loti labi. 1 vietas ieguvejs SC 3 vieta V+ZZS
Uzvarētājs
U
1 vieta SC!!!!!Premjers Ušakovs!!!!!! un nekā savadāk
  • 2
  • 1
Nu,nu..
N
Nekāda pirmā vieta SC!!! Tā ir tikai viena trešā daļa vēlētāju! Šeit ir Latvija un valsti jāvada cilvēkiem, kuri ciena šo valsti!
  • 3
  • 3
vip
v
ZRF nebus valdībā, vai tad tas nav skaidrs kādam???? Bet dabiski, ka Prezidents, kuru amatā iebīdīja vecie āži, negribēs dot varu savam konkurentam Zatleram, bet gan saviem draugiem no ZZS un SC, kas viņu amatā iebalsoja! Tāpēc jau vecais āzis Bērziņš tika bīdīts šajā amatā, lai savējos atkal pie siles saliktu!
gāzi ostījis
g
SC+ZRP+V ja premjerspaliek Dombrovskis tad saeimas spīkera krēsls jādod ZRP, bet Rigas domi vada SC. āboltiņai histērija! ZRP+V+VL VL pat nezin ko prasīt bet āboltiņai histērija saglabājas V+ZZS+SC premjers no malas, Aboltiņa laimīga, Aivars smaida!
Teodora
T
Nezinu... No rīta LR1 teica, ka B. kungs vispirms runāšot ar "uzvarētājiem" un pēc tam sekojošā kārtībā pēc iegūto balsu skaita.
Muks
M
Āboltiņai jo lielāks krēsls, jo histērija noplok!
  • 1
  • 0
Dr.xy
D
To: mbhuuu ( plkst.09:05 ). Iespejams,ka Zatlers,vispar neko citu sava dzive nav lasijis,iznemot medicinisko literaturu,un vestules ar noradijumiem,ka pasreiz ir jarikojas, no saviem partneriem cekistu organizacija SC. Seviski ieteicams Zatleram ir izlasit,kas pec likuma,draud par VALSTS NODEVIBU.
Janka
J
Paldies dievam, ka visi VL-TB/LNNK atbalstītāji nav tādi idioti kā tu....
  • 5
  • 1
jālasa satversme,kungi un dāma!
j
Zatlers pa 4 gadiem nav izlasījis Satversmi 28.09.2011. 09:05 Prezidentam no Satversmes nav dotas tiesības noteikt koalīcijas sastāvu, bet gan prezidentam ir tikai jāapstiprina partiju izvirzītais ministru prezidenta kandidāts, savukārt pēc tam Saeimā nobalso par valdību!! Ja jau baigi grib Prezidenta Bērziņa iesaistīšanu koalīcijas veidošanas darbā, tad laiks ZRP uztaisīt Satversmes reformas, lai oficiāli prezidentam šādas pilnvaras!!
lūk kas notiek
l
ar Ministru kabineta lēmumu 27. septembrī bez konkursa par dienesta ģenerāldirektoru iecelt savu domubiedru virsmežzini A. Krēsliņu. Un darījis viltīgi. Izmantodams amata kandidāta godkāri, privātās intereses, ambīcijas un, protams, kopējai lietai izdevīgo partijas piederību. Diemžēl arī valdības vadītājam V. Dombrovskim trūcis godaprāta vai gribas atturēties no savējā - Jaunā laika Alūksnes politiķa A. Krēsliņa nedemokrātiskas un nekritiskas apstiprināšanas mežiem liktenīgajā amatā.
Dr.xy
D
Izskatas,ka Zatlers ar savu ZRP ir PRET Latvijas Valsti un latviesu tautu, ja vins ir PAR Valsts ienaidnieku,kremla cekistu filiales Latvija, SC, pienemsanu valdiba.Ta ir Valsts nodeviba,kuras rezultata Latvija noklus pilniga atkariba no Launuma Imperijas.Pasreiz Latvija ir,pateicoties Vienotibas veiksmigai ekonomiskai politikai, izvairijusies no Valsts bankrota.Pienemot valdiba SC,tas viss,un Latvijas Valsts nakotne tiks iznicinata.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas